Που να βρουν να κυνηγησουν???Τρυγόνια στην Αγγλία? Και τα κυνηγάνε?
Αφου τα εχετε εξολοθρευσει ολα εδω στην Ελλαδα,χωριατες παλιοβλαχοι....
Σας φταινε οι κουρουνες και οι καρακαξες μετα...
Τοσο μυαλο εχετε...

Που να βρουν να κυνηγησουν???Τρυγόνια στην Αγγλία? Και τα κυνηγάνε?
Αυτος ο τυπος πρεπει να ειναι καθυστερημενο...
Τίποτα δεν είναι απλά τα περνούν χοντρά να λένε μαλακίες .....το ότι απελευθερώνουν φίδια / τσακάλια/ μιοκαστορες...παράνομα.... ...δεν λέει κανείς τίποταΑυτος ο τυπος πρεπει να ειναι καθυστερημενο...
αρρωστος ο ανθρωπος , αλλα αρρωστοι και οσοι ευχωνται τον θανατο των κυνηγων , και οσοι βαζουν τα ζωα ποιο πανω απο την ανθρωπινη ζωη , σκυλια γατια , πουλια κλπ, αυτος αραγες εχει αδεια για να εχει φαρμα πτηνων
Αυτός είναι αρχιμαλακας. Χωρίς ζωή και σίγουρα μειωμένης ευθύνης και περιορισμενων ικανοτήτων. Βασικά δες 2-3 βίντεο για να δεις ότι ζει στην κοσμαρα του. Παρόλα αυτά και χολή βγάζει και μια χαρά βρίζει. Ομαδικά report θέλει...Τίποτα δεν είναι απλά τα περνούν χοντρά να λένε μαλακίες .....το ότι απελευθερώνουν φίδια / τσακάλια/ μιοκαστορες...παράνομα.... ...δεν λέει κανείς τίποτα
Και όχι μόνο πάντως αν με καλούσαν θα πήγαινα εθελοντικά μαζί με τους οικολόγους της οργάνωσης και σωτήρες των τρυγονιών ειλικρινά στη Μάλτα και στην Αίγυπτο να βάζαμε χέρι σε αυτούς που πιάνουν τα πουλιά κατά χιλιάδες με δίχτυα κτλ .Αλλά δεν πρόκειται γιατί εκεί δεν πάνε όπως η θηροφυλακή δεν πάει παντού αλλά επιλεκτικά.Ο Ιταλός για το πρώτο που θα έπρεπε να ντρέπεται και να κυνηγά εινάι οι συμπατριώτες του, που φονεύουν τα πάντα.Να τον βρούμε το χειμώνα να τον πάω να δει τους πατριώτες του τι κάνουν όταν έρχονται εδώ με γκρουπ.Οτι και να λέει και να βρίσκει ο κάθε ένας θα το πω γηπεδικά πάντα μπορούνε να παν να γαμηθούνε χωρίς να δικαιολογώ τους λαθροθηρες αλλά έχω ξαναγράψει βλέπουνε και πάνε για να δείξουν λόγο ύπαρξης στο δέντρο ενώ αφήνουν στην πάντα το δάσος.Αυτος ο τυπος πρεπει να ειναι καθυστερημενο...
Δεν ασχολούμαι άλλο με αυτά τα κατακάθια μιτσαρα... λυπάμαι μόνο που τα μεγάλα??? Κεφαλιά του κυνηγιού δεν κάνουν τίποτα και αφήνουν το κάθε ψυχακια να κάνει ότι του γουστάρει....για αυτό από εδώ και πέρα θα βγάζω μόνο την άδεια μου και δεν θα ξανά ασχολείθω με συλλόγους τους σιχαθηκα όλλουςΑυτός είναι αρχιμαλακας. Χωρίς ζωή και σίγουρα μειωμένης ευθύνης και περιορισμενων ικανοτήτων. Βασικά δες 2-3 βίντεο για να δεις ότι ζει στην κοσμαρα του. Παρόλα αυτά και χολή βγάζει και μια χαρά βρίζει. Ομαδικά report θέλει...
άρα αυτό σημένει σέξ;;Μια χθεσινή βόλτα απογευματινή και όσα έχουν έρθει έχουν ξεκινήσει τα γουργουρισματα μέσα στα πεύκα.
Ολοι το κάνουμε αυτο, εγω παντως σίγουρα. Δηλαδή αν ήταν να επιλέξω ποιος θα πεθάνει αυτη τη στιγμή, ο σκύλος μου ή ο Μπουμπούκος-Πορδοσάλτης-Κούλης, λες να διάλεγα τον σκύλο μου;και οσοι βαζουν τα ζωα ποιο πανω απο την ανθρωπινη ζωη
αυτοί που ανέφερες δεν είναι καν άνθρωποι αλλα ο σκύλος είναι σκύλος ....Ολοι το κάνουμε αυτο, εγω παντως σίγουρα. Δηλαδή αν ήταν να επιλέξω ποιος θα πεθάνει αυτη τη στιγμή, ο σκύλος μου ή ο Μπουμπούκος-Πορδοσάλτης-Κούλης, λες να διάλεγα τον σκύλο μου;
Βάλε όλλους τους 300...αλλά πολύ αμφιβάλλω αν τους θέλουν εκεί πανόΟλοι το κάνουμε αυτο, εγω παντως σίγουρα. Δηλαδή αν ήταν να επιλέξω ποιος θα πεθάνει αυτη τη στιγμή, ο σκύλος μου ή ο Μπουμπούκος-Πορδοσάλτης-Κούλης, λες να διάλεγα τον σκύλο μου;