Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα μαζί με τον ξάδερφο πήγαμε και ήπιαμε με τον ξάδερφο το πρωίνο μας καφεδάκι στον Ασπρόπυργο. Είδαμε καμία 25 τρυγονακια, 11 Μελισσουργούς, 6-7 τσαλαπετεινόυς, 2 κισσοκουκους και σηκώσαμε και 1 ορτύκι. Πανέμορφα ήταν. Αύριο μάλλον θα ξαναπάμε παρέα με πατέρα και θείο.
Αααααχχχχ αυτό το απριλιατικο κυνήγι που δεν το πρόλαβα καθόλου!!!!!!!

Σήμερα μαζί με τον ξάδερφο πήγαμε και ήπιαμε με τον ξάδερφο το πρωίνο μας καφεδάκι στον Ασπρόπυργο. Είδαμε καμία 25 τρυγονακια, 11 Μελισσουργούς, 6-7 τσαλαπετεινόυς, 2 κισσοκουκους και σηκώσαμε και 1 ορτύκι. Πανέμορφα ήταν. Αύριο μάλλον θα ξαναπάμε παρέα με πατέρα και θείο.
1000004481.jpg

Όπως είχαμε πει αυτή τη βδομάδα ο καιρός έφερε τα τρυγόνια στη Ζάκυνθο. Ειδικά τρίτη Τετάρτη κ Πέμπτη από αρκετά έως πολλά τα τρυγόνια σε ομάδες των 5 μέχρι 20 ατόμων. Αξιοσημείωτο είναι ότι φέτος τα πουλιά δείχνουν να είναι πιο ήρεμα από άλλες χρονιές και φαίνεται να έχει περάσει μεγαλύτερος αριθμός πιο πρώιμα. Σε ότι αφορά τα πουλια που φαίνονται με γυμνό μάτι. Γιατί ο μεγάλος όγκος δεν φαίνεται. Από σήμερα λογικά αλλάζει το σκηνικό και τα πουλιά θα περάσουν απέναντι.

Όπως είχαμε πει αυτή τη βδομάδα ο καιρός έφερε τα τρυγόνια στη Ζάκυνθο. Ειδικά τρίτη Τετάρτη κ Πέμπτη από αρκετά έως πολλά τα τρυγόνια σε ομάδες των 5 μέχρι 20 ατόμων. Αξιοσημείωτο είναι ότι φέτος τα πουλιά δείχνουν να είναι πιο ήρεμα από άλλες χρονιές και φαίνεται να έχει περάσει μεγαλύτερος αριθμός πιο πρώιμα. Σε ότι αφορά τα πουλια που φαίνονται με γυμνό μάτι. Γιατί ο μεγάλος όγκος δεν φαίνεται. Από σήμερα λογικά αλλάζει το σκηνικό και τα πουλιά θα περάσουν απέναντι.
Εσεις εκει κατω βαρατε τους εισαγωμενους οικολογους?
Τελειωσατε τους ντοπιους κ φερανε ενισχυσεις?😁

είδες τι κάνει μια απλή εφαρμογή στο κηνητό .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Εμείς καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται..
Σίγουρα δεν επικροτω αυτή τη πράξη. Είναι κ παράνομοι οπότε 2 φορές κατακριτέο.
Βέβαια πολλές φορές, γνώμη μου, η βία είναι μονόδρομος.

Oύτε καν εγώ δεν το πρόλαβα,αν και σημαντικά μεγαλύτερός σου:αν δεν απατώμαι τελευταία χρονιά που επιτράπηκε το ανοιξιάτικο κυνήγι τρυγονιών και παπιών μαρτινιών ήταν το μακρινό 1984! o_O😿

ήταν το μακρινό 1984!
Το 59 ο παππούς μου αγόρασε το οικόπεδο στο Χαϊδάρι όπου μένουμε επειδή ήταν από τα καλύτερα περάσματα τρυγονιων.Εγω το μόνο που πρόλαβα ήταν τα opel kadett 4ης γενιάς στη γειτονιά... όχι τρυγόνια...

Το 59 ο παππούς μου αγόρασε το οικόπεδο στο Χαϊδάρι όπου μένουμε επειδή ήταν από τα καλύτερα περάσματα τρυγονιων.Εγω το μόνο που πρόλαβα ήταν τα opel kadett 4ης γενιάς στη γειτονιά... όχι τρυγόνια...
περίμενε γιατι ο καιρός έχει γυρίσματα

Μπράβο Φίλιππα . Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση με υγεία.

Ωρε φιλε....opel kadett...
Εχει ενας γνωστός εδω ενα τετοιο πορτοκαλί, για drift σε πιστα αποκληστεικα με κινητηρα 3.000cc 24v...εκει να δεις λάστιχο....χε χε χε...
(Xelmis cars)..

Status
Not open for further replies.
Back