Το κατάλληλο αυτοκίνητο για κυνήγι

Ωραιος και εσύ.. Δεν μπόρεσες να κρατήσεις τπτ από τα 'κυνηγετικα'?
Αγαπητέ μου έχω κάνει εγκλήματα.
Πολλά.

Εκτός το κορσα και το μερσεντες όλα τα άλλα ήταν κούτα.

Οπότε κατάχρηση.

Θα μπορούσα να έχω μείνει μόνο με ένα από αυτά τα 4×4 και να χω τα υπόλοιπα 120000ευρώ στην άκρη.
 
Σαν κυνηγός έκανα λάθος που παράγγειλα το παρακάτω αμάξι.
Το λιγότερο που θα έπρεπε να πάρω θα ήταν κάποιο cross μοντελο όπως το yaris cross ας πούμε.

Αν εξαιρέσουμε ότι κάνω όλο μαλακιες πως σας φαινεται το παρακάτω που περιμένω;
Θα πάει σε βουνά που ο κατασκευαστής του σίγουρα δεν θα περιμενε 🤣😂

Με το καλό!!
 
Δεν ισχύει αυτό φίλε μου. Έχω δει πάρα πολλά αυτοκίνητα φίλων και γνωστών με λάμπες led. Είχα και εγώ στο προηγούμενο αυτοκίνητο. Αν πάρεις ποιοτικές όπως πχ αυτές που είπα δεν θα έχεις θέμα. Το πρόβλημα είναι με τα φώτα xenon όταν τα τοποθετούν σε φανάρια με το γνωστό καθρέπτη και βγάζουν ακανόνιστη δέσμη φωτός. Τα xenon θέλουν φανάρια με προτζέκτορες.
Εγώ πάντως που πήρα ποιοτικές ,samsung mover έχω παράπονα. Στραβώνουν(νομίζω)*, και ακανόνιστη δέσμη με διακυμάνσεις φωτισμού ανα σημείο
*Δεν μου έχει παραπονεθεί κανένας, ούτε σινιάλο από απέναντι ,εγώ απλά βλέπω να φωτίζω πολύ ψηλά, σε σημείο να νιώθω άβολα.
 

Attachments

  • 9012-1-600x516.png
    9012-1-600x516.png
    174,1 KB · Προβολές: 7
Το κυνήγι και η ύπαιθρος γενικά, θέλει 4x4. Ο κυνηγός όμως, πηγαίνει με ο,τι διαθέτει. Αν από ένα σημείο και μετά το όχημα δεν μπορεί, τότε αναλαμβάνουν τα πόδια!!

Υ.Γ αν γράψω με τι οχήματα έχω πάει για κυνήγι, το ποστ θα είναι για γέλια και για κλάματα!!!
 
Το κυνήγι και η ύπαιθρος γενικά, θέλει 4x4. Ο κυνηγός όμως, πηγαίνει με ο,τι διαθέτει. Αν από ένα σημείο και μετά το όχημα δεν μπορεί, τότε αναλαμβάνουν τα πόδια!!

Υ.Γ αν γράψω με τι οχήματα έχω πάει για κυνήγι, το ποστ θα είναι για γέλια και για κλάματα!!!
Για πες το πιο άβολο.
με καμία βεσπα;
 
Για πες το πιο άβολο.
με καμία βεσπα;
Τα 2 πιο άβολα: Alfa Romeo MiTo χαμηλωμένο και με πολύ σφιχτή ανάρτηση, πήγαινα βήμα σημειωτον για να μην το διαλύσω πάνω στο βουνό. Αλλά το κορυφαίο ήταν Citroen saxo 1.1, σε τέρμα λασπωμένο δρόμο, κλίση περίπου 6% και φουλ πέτρα!! Αποτέλεσμα: αφού είδαμε και αποειδαμε με τον κολλητό μου, το γυρίσαμε και το αφήσαμε στην άσφαλτο και ξεκινήσαμε μια πορεία περίπου 2 ωρών (όλο ανηφόρα εννοείται) αξημερωτα για να πάμε να πιάσουμε τα καρτερια για τις φασσες!!!
 
Υδροπνευματικη αναρτηση.Σηκωμένο στη 2η σκάλα,πίνεις ελληνικό.Πορτ μπαγκαζ για αγέλη ..View attachment 66910
οσο για το εσωτερικό....View attachment 66909

Να σαι καλά , τι μου θύμησες....
Τα παιδικά μου χρόνια μέσα σ αυτό το αμάξι τα πέρασα, είναι το αμάξι που μου φέρνει τις πιο όμορφες κυνηγετικές αναμνήσεις. Κυνηγός ο πατέρας μου κι εγώ πάντα μαζί του, δεν με άφηνε ποτέ πίσω από 10 ετών. Μαζί κι εγώ, ταρζαν,κοζιακα,αρτα, και πόσα άλλα μέρη που έχω να θυμάμαι και όλα μέσα σε αυτό το citroen, να περνά απο "παντού" το σκυλί. Ψηλωμένο απ την ανάρτηση, στενά λαστιχάκια και να παίρνει φόρα ο πατέρας μην κολλήσουμε. Μοναδικές αναμνήσεις που όσα κυνήγια και να έχω κάνεις μετέπειτα με την δική μου παρέα δεν συγκρίνονται πουθενά.
 
Τα αυτοκίνητα είναι για να μας υπηρετούν έτσι έλεγα κι εγώ..είχα το feroza και δεν με ένοιαζε τίποτα, ούτε λάσπες ούτε κλαδιά το δούλευα λες και ήταν jcb όταν πείρα το duster μετά το τέλος του πρώτου κυνήγιου έψαχνα στον δρόμο βενζινάδικο για να του ρίξω νερό να φύγουν η λάσπες
 
Το αυτοκινητο οπως το προσεχεις θα σε προσεξει...
Εχει ο πατερας μου το hilux το tornado, απο το 2008. Εχει 250000 χιλιομετρα και το εργαλειο ειναι σαν καινουργιο. Δουλεμενο, φορτωμενο, αλλα πενα. Πριν κανα μηνα, σκαει μουρη ενας γνωστος και του λεει, μπαρμπα Βαγγελη 25 χιλιαρικα για το αμαξι. Και 30 του λεει ο πατερας μου, να μου δωσεις, δεν το πουλαω.
 
Back
Top