Για dt11 το κοβω με την μαυρη βαση ειναιBornagni Star 71/4 το φυσίγγι. Ρομποτικό κοντάκι Tsk RR. Όπλο;;;;;;
Για dt11 το κοβω με την μαυρη βαση ειναιBornagni Star 71/4 το φυσίγγι. Ρομποτικό κοντάκι Tsk RR. Όπλο;;;;;;
Για πες.perazzi η κάτι άλλο?Bornagni Star 71/4 το φυσίγγι. Ρομποτικό κοντάκι Tsk RR. Όπλο;;;;;;
Μιλτο Beretta είναι. Αλλά τα κλειδιά τα πρόσεξες;;;Για dt11 το κοβω με την μαυρη βαση ειναι
Beretta στανταρτα ειδα τα κλειδια αλλα δεν μπορω να το καταλαβω ποιο ειναι..παντως 76αρες καννες το κοβω και εξαεριζομενη ριγα..εγω χαζευω ακομα το σπασιμο σε καθοδικο κιολας πιατοΜιλτο Beretta είναι. Αλλά τα κλειδιά τα πρόσεξες;;;
Είπα μήπως είναι κωλόφαρδηΔεν φαινεται καλα γιατι τον καλυπτει το γιλεκο..παντως τον επιανε που και που..για γουρι;δεν ξερω
Οχι και τον προσεξα λιγο τωρα μια χαρα στητος ειναι με το κολανακι της..για 35αρα αντε 40αρα το χει το κοριτσιΕίπα μήπως είναι κωλόφαρδη![]()
Βάλε να δούμε και εμείς το βίντεοΟχι και τον προσεξα λιγο τωρα μια χαρα στητος ειναι με το κολανακι της..για 35αρα αντε 40αρα το χει το κοριτσι
Κι εγω δε το χω δει.για ριχτο ρε μιλτοΟχι και τον προσεξα λιγο τωρα μια χαρα στητος ειναι με το κολανακι της..για 35αρα αντε 40αρα το χει το κοριτσι
Τωρα το ξαναδα το βιντεο ειναι το 692 black sporting..τουφεκος σοβαροςΜιλτο Beretta είναι. Αλλά τα κλειδιά τα πρόσεξες;;;
Πραγματικα εριχνε με foulds fowler husthweite κλπ και κανεις δεν μπορεσε να το σπασει..δυσκολο πιατοΤους ξεφτίλισε όλους μου φαίνεται
Αν και τελείως άπειρος με το sporting μου κάνει εντύπωση που όλοι προσπαθούσαν να το σπάσουν όταν έπεφτε. Εγώ θα το έριχνα είτε όταν έβγαινε είτε όταν έπιανε το μέγισοτ ύψος μιας και θα είχε την μικρότερη ταχύτητα.Πραγματικα εριχνε με foulds fowler husthweite κλπ και κανεις δεν μπορεσε να το σπασει..δυσκολο πιατο
Δεν ξερω Βασιλη γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου με τον πηλινο δισκο και αν ειναι ευκολο και στο ανεβασμα γιατι και εκει εχει ταχυτητα..εγω θα το σπαγα εκει κοντα στο σημειο μηδεν οταν κοβει τελειως και πριν κατεβειΑν και τελείως άπειρος με το sporting μου κάνει εντύπωση που όλοι προσπαθούσαν να το σπάσουν όταν έπεφτε. Εγώ θα το έριχνα είτε όταν έβγαινε είτε όταν έπιανε το μέγισοτ ύψος μιας και θα είχε την μικρότερη ταχύτητα.
Φίλε μιλαμε για 100 σχεδόν μέτρα. Κ κάθοδικο πιάτοΠραγματικα εριχνε με foulds fowler husthweite κλπ και κανεις δεν μπορεσε να το σπασει..δυσκολο πιατο