Ακριβώς γιατί αν είχα άνεση θα χα καμία 40 όπλα άλλα τόσα πιστόλια και μαχαίρια 2/3 αεροβόλα ,βαλιστρες και δύο σπαθιά σαμουράι,νόμιμα και έναν όλμο ,ένα m1 ,,και ένα 50 Άρι browning για παν ενδεχόμενο.Το πολλά ή λίγα ειναι έννοιες σχετικές...
Το παράξενο ειναι όταν έχεις 5 όπλα πανομοιότυπα για το ίδιο κυνηγι/θήραμα ...Ακριβώς γιατί αν είχα άνεση θα χα καμία 40 όπλα άλλα τόσα πιστόλια και μαχαίρια 2/3 αεροβόλα ,βαλιστρες και δύο σπαθιά σαμουράι,νόμιμα και έναν όλμο ,ένα m1 ,,και ένα 50 Άρι browning για παν ενδεχόμενο.
Οπως οι Άγγλοι για κυνήγια με τους βοηθούς έχουν τα ξακουστα ζεύγη όπλων ( πανομοιότυπα με αρίθμηση 1 και 2), μπορεί σε κανένα καρτέρι να δούμε κάποιον δικό μας λορδο με δύο τρεις μπάτλερ και 4, 5 ολόιδια όπλα. Πολύ πιθανό να υπάρχει τέτοιος μαχαραγιας ή σεΐχης .Το παράξενο ειναι όταν έχεις 5 όπλα πανομοιότυπα για το ίδιο κυνηγι/θήραμα ...
Καθόλου παράξενο ... ψάχνεις να βρεις αυτό που υπερέχει βλητικά ... τα άλλα 4 μετά τα πουλάς.Το παράξενο ειναι όταν έχεις 5 όπλα πανομοιότυπα για το ίδιο κυνηγι/θήραμα ...
Γιάννη μου εγώ το έχω πάει ακόμα παραπέρα.....έχω αλλάξει όπλο ( και όχι μια δύο φορές) και πάνω στην αλλαγή τόπου.....,,Τι χρόνο?
Εδώ πάμε Σάββατο με ένα και Κυριακή με άλλο!![]()
Εμένα πάντως επειδή με έχει βολέψει αφάνταστα η SΧ3, είναι στα άμεσα σχέδια μου να πάρω άλλη μια ίδια να την φέρω στα μέτρα ακριβώς ίδια με αυτή που έχω τώρα (αν δεν είναι ήδη μιας και σε αυτή που εχω τώρα δεν πείραξα τίποτα εξαρχής) και να ησυχάσω από όπλο για να χρησιμοποιώ στο κυνήγι για την υπόλοιπη ζωή μου. Τώρα όπως είπα φυσικά εννοείται πως θα ήθελα να πάρω και κάποια άλλα oπλα, αλλά την SX3 δεν μπορεί κανενα να την υποσκελισει για αυτό θέλω να την κλωνοποιησω...Οπως οι Άγγλοι για κυνήγια με τους βοηθούς έχουν τα ξακουστα ζεύγη όπλων ( πανομοιότυπα με αρίθμηση 1 και 2), μπορεί σε κανένα καρτέρι να δούμε κάποιον δικό μας λορδο με δύο τρεις μπάτλερ και 4, 5 ολόιδια όπλα. Πολύ πιθανό να υπάρχει τέτοιος μαχαραγιας ή σεΐχης .
Σωστή σκέψη.Εμένα πάντως επειδή με έχει βολέψει αφάνταστα η SΧ3, είναι στα άμεσα σχέδια μου να πάρω άλλη μια ίδια να την φέρω στα μέτρα ακριβώς ίδια με αυτή που έχω τώρα (αν δεν είναι ήδη μιας και σε αυτή που εχω τώρα δεν πείραξα τίποτα εξαρχής) και να ησυχάσω από όπλο για να χρησιμοποιώ στο κυνήγι για την υπόλοιπη ζωή μου. Τώρα όπως είπα φυσικά εννοείται πως θα ήθελα να πάρω και κάποια άλλα oπλα, αλλά την SX3 δεν μπορεί κανενα να την υποσκελισει για αυτό θέλω να την κλωνοποιησω...
Αν κάποιος έχει 3 τελείως διαφορετικές χρήσεις π.χ. Κυνήγι δενδρόβιων καρτέρι, ή περπατητό, Κυνήγι εδαφόβιων και τριχωτών και σκοπευτήριο, ΝΑΙ, χρειάζεται 3 διαφορετικά όπλα. Άλλα παπούτσια φοράμε στο βουνό, άλλα στο στίβο και άλλα στο γάμο.2-3 οπλα χρειαζόμαστε ανάλογα αν πάμε και σκοπευτήριο. Μια καραμπίνα για σκληρή χρήση (περπατητα με πολλά φυσιγγια-καρτέρια με βαριές γομωσεις-βαλτους κτλ). Ένα ελαφρύ δικανο για άνετο κουβάλημα σε περπατητα κυνήγια φερμας και ένα δικανο για χρήση σκοπευτηριου. Αυτή είναι η δικιά μου άποψη
Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν.....Ποτέ δεν φτάνουν τα όπλα.
Μια ζωή την έχουμε...
Εμένα τώρα μου λείπει ένα ελαφρύ (δε ξέρω τι ακόμα) και ένα πλάγιο τραντισιονάλε.2-3 οπλα χρειαζόμαστε ανάλογα αν πάμε και σκοπευτήριο. Μια καραμπίνα για σκληρή χρήση (περπατητα με πολλά φυσιγγια-καρτέρια με βαριές γομωσεις-βαλτους κτλ). Ένα ελαφρύ δικανο για άνετο κουβάλημα σε περπατητα κυνήγια φερμας και ένα δικανο για χρήση σκοπευτηριου. Αυτή είναι η δικιά μου άποψη
Εσύ μου αρέσεις γιατί εισαι συνειδητοποιημενοςΕμένα τώρα μου λείπει ένα ελαφρύ (δε ξέρω τι ακόμα) και ένα πλάγιο τραντισιονάλε.