Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Με μπερδεψες...αφου το εχεις δοκιμασει και πηγε πολυ καλα γιατι αγορασες το gemini?εκτος αν εννοεις οτι δοκιμασες το gemini και γι'αυτο το πηρες...οι ντουφεκιες που ανεβασες ειναι με τα μαμα τσοκ?

Με μπερδεψες...αφου το εχεις δοκιμασει και πηγε πολυ καλα γιατι αγορασες το gemini?εκτος αν εννοεις οτι δοκιμασες το gemini και γι'αυτο το πηρες...οι ντουφεκιες που ανεβασες ειναι με τα μαμα τσοκ?
Ναι με εργοστασιακά...
Όχι ήθελα εσω έξω για διάφορους λόγους.

καλησπερα μια ερωτηση το paternmaster goose σε μπερετα HP με μολυβδινα σκαγια σαν τι συμπεριφερεται? σαν F,XF γιατι καπου ακουσα σαν 2αρι ευχαριστω

Πείρα το Μ για την benelli γιατί το ic και το 4άρι που την δούλεψα ήταν απογοήτευση..
Καμια σχέση με το 4άρι της beretta που ειχα συνηθίσει.
Ειχα το gemini ported m για την m2 κ το εδωσα. Καλυτερη κατανομη, για εμενα, μου δινει το 3αρι το μαμα. Το gemini κρατουσε κεντρα.
Το ic gemini ported ομως το κρατησα. Στα ψιλα σκαγια, ανεξαρτητου αποστασης, μου δινει πουλια.

Αφου σε ικανοποιει αυτο που έχεις τοτε τι θέλεις κ το πειράζεις;
Όλα τα εργοστασιακά τσόκ είναι το ιδιο σχεδόν ίδιο πλην απο αυτα που διαφέρουν κατά μισό τσοκ με το εσω έξω και τα εξειδικευμένα που δεν βγάζει το εργοστάσιο π.χ
XF.XXF διασπορεας και καμπάνες.
Ένα συν προστασία μπροστά της κάννης και εύκολο βάλε βγάλε και ομορφιά
🙂

Ειχα το gemini ported m για την m2 κ το εδωσα. Καλυτερη κατανομη, για εμενα, μου δινει το 3αρι το μαμα. Το gemini κρατουσε κεντρα.
Το ic gemini ported ομως το κρατησα. Στα ψιλα σκαγια, ανεξαρτητου αποστασης, μου δινει πουλια.
Δεν ξέρω το ic χωρίς πορτινκ δεν επερνα αυτό που είχα μάθει απο την 391
Και δεν ψάχνω καλύτερο κέντρο.
Έγραψα τους λόγους ποιο πάνω..
Αλλα οι δοκιμές σε χαρτί και κυρίως ΚΥΝΉΓΙ
θα μου δώσουν το συμπέρασμα

Back