Το ειχα ντουφεκισει στα μπασιματα πέρυσι καποιες μερες και μ αρεσε πολυ. ΚαλοριζικοΘέλω να ευχαριστήσω τον mihaliskav.Για το υπέροχο αυτό τσοκ και για την άμεση απάντηση του. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ Μηχαλη.
View attachment 98075![]()
Το ειχα ντουφεκισει στα μπασιματα πέρυσι καποιες μερες και μ αρεσε πολυ. ΚαλοριζικοΘέλω να ευχαριστήσω τον mihaliskav.Για το υπέροχο αυτό τσοκ και για την άμεση απάντηση του. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ Μηχαλη.
View attachment 98075![]()
Το είχα στην super sport που είχα και ήμουν απίστευτα ικανοποιημένος με το συγκεκριμένο τσοκ γι'αυτό καί είναι η μόνη αγορά σε τσοκ . Τώρα στην α400 δεν ξέρω πώς θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύΤο ειχα ντουφεκισει στα μπασιματα πέρυσι καποιες μερες και μ αρεσε πολυ. Καλοριζικο
Δίνει πουλάκια ψηλωμενα το συγκεκριμένο...Το ειχα ντουφεκισει στα μπασιματα πέρυσι καποιες μερες και μ αρεσε πολυ. Καλοριζικο
Αντί να παρω αυτο απ τον Μιχάλη πηρα kicks, εχει να πεσει κλαμπανι καργα φετοςΔίνει πουλάκια ψηλωμενα το συγκεκριμένο...
User friendly...
Θα τα τσουρουφλισεις και με το kicks....Πααααφφφ λέμε...Αντί να παρω αυτο απ τον Μιχάλη πηρα kicks, εχει να πεσει κλαμπανι καργα φετος
Εχε μαζί σου και αυτά που σε βολεύουν φίλεΑντί να παρω αυτο απ τον Μιχάλη πηρα kicks, εχει να πεσει κλαμπανι καργα φετος
Τσου!Εχε μαζί σου και αυτά που σε βολεύουν φίλε
Δεν το εχω βγαλει απο πανω Γιαννη εδω και 1 μηνα. @Κωστας 63 φιλε τι ειδες προχθες στη Μαλακασα;Τσου!
Να βάλει το kicks και να μείνει μ'αυτο!
Αλλιώς δεν θα το "μάθει" ποτέ!
Αν το καταφέρει θα βγάλει στην σέντρα τα υπόλοιπα!![]()