δεν εχει 71 μαθαινω η μπερετα ελλας και σε παραλαγη φοβαμαι μην ξεβαψειμεγάλη καψούρα αυτό το όπλο, άντε με το καλό να το πάρεις.
Δεν νομίζω γιατί η plus έχει μεγαλύτερο κώνο εξού και το plus!δεν εχει 71 μαθαινω η μπερετα ελλας και σε παραλαγη φοβαμαι μην ξεβαψει
παντως σημερα που την επωμισα την εχει ενας φιλος αρχισα να το μετανιωνω που εδωσα την παλια πολλα λεφτα επιπλεων και δεν ξερω αν αξιζει και επειδη εχω και την lite ειπα μηπως να μην παρω τπτ να κρατησω τα φραγκα και να κυνηγαω με την λιτε ιδια ντουφεκια θεωρω εχει
και ποιο ελαφρια
δεν διαφωνω ξερω καλα τις διαφορες το ζητημα ειναι θα τις δω στην πραξη στα συμβατικα κυνηγια που κανω και ειναι και τα 1500+ που πρεπει να δωσωΔεν νομίζω γιατί η plus έχει μεγαλύτερο κώνο εξού και το plus!
Την έχει ο φίλος που κυνηγάμε στις Σέρρες από τότε που πρωτοβγηκε, δεν έχει κανένα θέμα στο να ξεβαψει και κυνηγάει πολύ υδρόβιο με βροχές και πολλούς μείον βαθμούς.Οσο για την ντουφεκια της επειδή τις δοκιμάσαμε σε χαρτόνι με την δικιά μου την action και του αδελφού μου την lite, έχει διαφορά στις βαριές γομωσεις, από 36γρ. και πανω. Στα 30-32-34 γρ. δεν βλέπεις κάποια αισθητή διαφορά.δεν εχει 71 μαθαινω η μπερετα ελλας και σε παραλαγη φοβαμαι μην ξεβαψει
παντως σημερα που την επωμισα την εχει ενας φιλος αρχισα να το μετανιωνω που εδωσα την παλια πολλα λεφτα επιπλεων και δεν ξερω αν αξιζει και επειδη εχω και την lite ειπα μηπως να μην παρω τπτ να κρατησω τα φραγκα και να κυνηγαω με την λιτε ιδια ντουφεκια θεωρω εχει
και ποιο ελαφρια
Αφού έχεις την lite που είναι οπλαρα σίγουρα θέλει δεύτερη σκέψη.δεν διαφωνω ξερω καλα τις διαφορες το ζητημα ειναι θα τις δω στην πραξη στα συμβατικα κυνηγια που κανω και ειναι και τα 1500+ που πρεπει να δωσω
Για εμένα αν δεν πας υδρόβια και φασσα κατά 80% δεν αξίζει γιατί μέχρι 34γρ δεν ξέρω αν θα δεις κάποια διαφορά για τα χρήματα που θα δώσεις και είναι αρκετά παραπάνω. Τώρα τι να σου πω είναι όλα θέμα της στιγμής εγώ πχ θα έπαιρνα την cordoba και ας έχω την black eagle 3. Απλά μερικές φορές κάθομαι καιβ σκέφτομαι πόσες φορές μπορώ και φεύγω από την Αθήνα και πάω για κυνήγι να ήμουν επαρχία θα ήταν αλλιώς. Εχεις χρόνο να το σκεφτείς και να τα ζυγίσεις τώρα τι να σου πω.δεν διαφωνω ξερω καλα τις διαφορες το ζητημα ειναι θα τις δω στην πραξη στα συμβατικα κυνηγια που κανω και ειναι και τα 1500+ που πρεπει να δωσω
ποιος φιλος σου την εχει και εγω απο σερρες ειμαι τους ξερω ολους η αληθεια ειναι οτι στο λαγο ριχνω απο 36 και πανωΤην έχει ο φίλος που κυνηγάμε στις Σέρρες από τότε που πρωτοβγηκε, δεν έχει κανένα θέμα στο να ξεβαψει και κυνηγάει πολύ υδρόβιο με βροχές και πολλούς μείον βαθμούς.Οσο για την ντουφεκια της επειδή τις δοκιμάσαμε σε χαρτόνι με την δικιά μου την action και του αδελφού μου την lite, έχει διαφορά στις βαριές γομωσεις, από 36γρ. και πανω. Στα 30-32-34 γρ. δεν βλέπεις κάποια αισθητή διαφορά.
φασα παπι θα παω αν τελειωσει ο λαγος κανα τριγωνι πρωτη δευτερη μερα εναρξηΓια εμένα αν δεν πας υδρόβια και φασσα κατά 80% δεν αξίζει γιατί μέχρι 34γρ δεν ξέρω αν θα δεις κάποια διαφορά για τα χρήματα που θα δώσεις και είναι αρκετά παραπάνω. Τώρα τι να σου πω είναι όλα θέμα της στιγμής εγώ πχ θα έπαιρνα την cordoba και ας έχω την black eagle 3. Απλά μερικές φορές κάθομαι καιβ σκέφτομαι πόσες φορές μπορώ και φεύγω από την Αθήνα και πάω για κυνήγι να ήμουν επαρχία θα ήταν αλλιώς. Εχεις χρόνο να το σκεφτείς και να τα ζυγίσεις τώρα τι να σου πω.
Αυτος που την εχει δεν ειναι απο Σερρες, στις Σερρες βρισκομαστε στην εναρξη στα τρυγονια, τα φιλαρακια απο εκει ειναι απο την Ανθη.ποιος φιλος σου την εχει και εγω απο σερρες ειμαι τους ξερω ολους η αληθεια ειναι οτι στο λαγο ριχνω απο 36 και πανω
στον Τζιοβα πατε αυτον που εχει τα pointerΑυτος που την εχει δεν ειναι απο Σερρες, στις Σερρες βρισκομαστε στην εναρξη στα τρυγονια, τα φιλαρακια απο εκει ειναι απο την Ανθη.
Nαι, με τον Μηνα και τον Βασιλακη κυνηγαμε.Εσυ εχεις ερθει ποτε εκει? σε εχω δει?στον Τζιοβα πατε αυτον που εχει τα pointer