τη ζητησατε και οριστε.η συνταγη ειναι για 20 τσιχλες.αφου καθαρισουμε και πλυνουμε τα πουλια τα βαζουμε σ ενα σουρωτηρι.τ αλατοπιπερωνουμε και βαζουμε ριγανη κατα βουληση.σ ενα μεγαλο τηγανι βαζουμε ενα ποτηρι νερο ενα ποτηρι κοκκινο κρασι και 1/3 του ποτηριου λαδι και χωρις να προθερμανουμε ριχνουμε τις τσιχλες μεσα.στην αρχη τις γυριζουμε για να παρουν χρωμα και να μην αρπαξουν.
τις σκεπαζουμε μ ενα καπακι και τις παρακολουθουμε ανακατευοντας ανα τακτα χρονικα διαστηματα.μετα απο 1 ωρα περιπου οι τσιχλες μας θα εχουν πιει το νερο και το κρασι και θα εχει μεινει το λαδι και θα ειναι καπως ετσι
τοτε προσθετουμε 1/3 νεροποτηρο κοκκινο κρασι για να τις σβησουμε κι αλλη ριγανη θυμαρι και λιγο δενδρολιβανο για τη γευση.τις τηγανιζουμε στο λαδι για να παρουν ωραιο χρωματακι.μολις τελειωσουμε τις βαζουμε στο πιατο και απο πανω τις περιχυνουμε με το λαδι και το κρασι του τηγανιου,σερβιρονται με τηγανητες πατατες η οπως αλλιως θελουμε συνοδεια κοκκινου κρασιου και καπνιστου τυριου αν εχουμε και καλη μας ορεξη
τις σκεπαζουμε μ ενα καπακι και τις παρακολουθουμε ανακατευοντας ανα τακτα χρονικα διαστηματα.μετα απο 1 ωρα περιπου οι τσιχλες μας θα εχουν πιει το νερο και το κρασι και θα εχει μεινει το λαδι και θα ειναι καπως ετσι
τοτε προσθετουμε 1/3 νεροποτηρο κοκκινο κρασι για να τις σβησουμε κι αλλη ριγανη θυμαρι και λιγο δενδρολιβανο για τη γευση.τις τηγανιζουμε στο λαδι για να παρουν ωραιο χρωματακι.μολις τελειωσουμε τις βαζουμε στο πιατο και απο πανω τις περιχυνουμε με το λαδι και το κρασι του τηγανιου,σερβιρονται με τηγανητες πατατες η οπως αλλιως θελουμε συνοδεια κοκκινου κρασιου και καπνιστου τυριου αν εχουμε και καλη μας ορεξη