Επιμενεις στη θανατωση αγριου ζωου, δεν μιλησε κανεις για σαφαρι, ειπαμε αν επιτρεποταν σε περιπτωση κινδυνου.Που κολαει η οπλοφορία με την θανάτωση άγριου ζώου ; Άλλο το ένα άλλο το άλλο .
Επιμενεις στη θανατωση αγριου ζωου, δεν μιλησε κανεις για σαφαρι, ειπαμε αν επιτρεποταν σε περιπτωση κινδυνου.Που κολαει η οπλοφορία με την θανάτωση άγριου ζώου ; Άλλο το ένα άλλο το άλλο .
Αν πας για κυνηγι και σου επιτεθει ενα αγριο ζωο τι θα κανεις? Θα κατσεις με σταυρωμενα χερια γιατι απαγορευται? Εχει μεγαλυτερη αξια το αγριο ζωο απο τη δικη σου ζωη?«Όταν ο νόμος σου επιτρέπει να φέρεις όπλο και ας μην κυνηγάς απαραίτητα,»
Και εγώ αν είχαμε νόμους Αμερικής θα είχα ένα πιστόλι σε κάθε σπίτι και ένα σε κάθε αμάξι ,αφού είμαι νομότυπος θα ζητήσω κανενός την άδεια έτσι γουστάρω ,μου αρέσουν τα οπλα και σε δεύτερη σκέψη είναι και λόγοι ασφαλείας .Και να το πω και χύμα καλύτερα να πάει αδιάβαστο κάτι άλλο παρά εγώ .
Εσύ το γράφεις ξεκάθαρα .
Και σου εξηγώ ότι οι αρχές έχουν τον λόγο για κάτι τέτοιο και όχι οι πολίτες .Επιμενεις στη θανατωση αγριου ζωου, δεν μιλησε κανεις για σαφαρι, ειπαμε αν επιτρεποταν σε περιπτωση κινδυνου.
Δεν θα σου επιθέτει το άγριο ζώο , αν σε εξαιρετικά σπάνια περίπτωση κινηθεί εναντίων σου υπάρχουν άλλα μέσα για την αποτροπή του και όχι η απευθειασ χρήση όπλου ( όπως οι κόρνες για αρκούδες , φυσίγγια κρότου κτλ ) .Αν πας για κυνηγι και σου επιτεθει ενα αγριο ζωο τι θα κανεις? Θα κατσεις με στσυρωμενα χερια γιατι απαγορευται? Εχει μεγαλυτερη αξια το αγριο ζωο απο τη δικη σου ζωη?
και υπάρχουν και άνθρωποι που ηθικολογούν ,και οι περισσότεροι εξ αυτών δεν έχουν ηθική ,γενικά και όχι ειδικά μιλώνταςΑγαπητέ μου Γεώργιε , υπάρχουν άνθρωποι που έχουν άλλα «θελω» πίσω από τα λεγόμενα τους.
Αρα απαγορευεται να παω στο δασος γιατι σε περιπτωση που ερθω αντιμετωπος με ενα αγριο ζωο και κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτητα δεν εχω δικαιωμα να αμυνθω για την ιδια μου τη ζωη......Και σου εξηγώ ότι οι αρχές έχουν τον λόγο για κάτι τέτοιο και όχι οι πολίτες .
Απο τα τζαμπο?????Δεν θα σου επιθέτει το άγριο ζώο , αν σε εξαιρετικά σπάνια περίπτωση κινηθεί εναντίων σου υπάρχουν άλλα μέσα για την αποτροπή του και όχι η απευθειασ χρήση όπλου ( όπως οι κόρνες για αρκούδες , φυσίγγια κρότου κτλ ) .
Συμβαίνει κάποιες φορές στην χώρα μας .και υπάρχουν και άνθρωποι που ηθικολογούν ,και οι περισσότεροι εξ αυτών δεν έχουν ηθική ,γενικά και όχι ειδικά μιλώντας
Αυτα, εκτος του οτι δεν υπαρχουν στην Ελλαδα, σε τυχον ελεγχο απο την αστυνομια, το πιο πιθανο ειναι να πας αυτοφορο.
αμέτρητα τα παραδείγματα από το yellowstone πχ ,όπου κάποιοι ρομαντικοί ,κατασκήνωναν και είχαν μαζί τους σπρεύ πιπεριού για να απωθήσουν λέει την αρκούδα σε περίπτωση επίθεσης ,και τελικά οι αρχές ακόμη ψάχνουν να βρούνε υπολείμματα τους για να παραδώσουν στους οικείους τους, η ΑΦΈΛΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΣΚΟΤΏΝΕΙΔεν θα σου επιθέτει το άγριο ζώο , αν σε εξαιρετικά σπάνια περίπτωση κινηθεί εναντίων σου υπάρχουν άλλα μέσα για την αποτροπή του και όχι η απευθειασ χρήση όπλου ( όπως οι κόρνες για αρκούδες , φυσίγγια κρότου κτλ ) .
Όπου υπάρχει κράτος .. όπου δεν υπάρχει ακούγονται μόνο κραυγές .Αρα απαγορευεται να παω στο δασος γιατι σε περιπτωση που ερθω αντιμετωπος με ενα αγριο ζωο και κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτητα δεν εχω δικαιωμα να αμυνθω για την ιδια μου τη ζωη......
Απο τα τζαμπο?????
Κανουν δουλεια?????
Τα εμπιστευεσαι?????
Εγω ΟΧΙ.
ΑΠΑΓΟΡΕΎΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ
Να μουρμούρας οτι το κράτος δεν σε αφήνει να γεμίσεις το όπλο και να κόβεις βόλτες στα δάση ξέρεις … να μουρμουρας που σου απαγορεύει να έχεις υλικά αποτροπής επίθεσης απο άγριο ζώο δεν ξέρεις …Αυτα, εκτος του οτι δεν υπαρχουν στην Ελλαδα, σε τυχον ελεγχο απο την αστυνομια, το πιο πιθανο ειναι να πας αυτοφορο.
Ότι απάντησα στον Γεώργιο , μην τα γράφω δύο φορές .ΑΠΑΓΟΡΕΎΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ
Να αποφεύγεις τα ντοκυμαντέρ της άγριας φύσης και προσγειώσου στην Ελληνική πραγματικοτητα , από πότε έγινε Yellowstone η Ελλάδα ;αμέτρητα τα παραδείγματα από το yellowstone πχ ,όπου κάποιοι ρομαντικοί ,κατασκήνωναν και είχαν μαζί τους σπρεύ πιπεριού για να απωθήσουν λέει την αρκούδα σε περίπτωση επίθεσης ,και τελικά οι αρχές ακόμη ψάχνουν να βρούνε υπολείμματα τους για να παραδώσουν στους οικείους τους, η ΑΦΈΛΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΣΚΟΤΏΝΕΙ
Δεν μουρμουραω εγω, αλλος ανοιξε το θεμα......Να μουρμούρας οτι το κράτος δεν σε αφήνει να γεμίσεις το όπλο και να κόβεις βόλτες στα δάση ξέρεις … να μουρμουρας που σου απαγορεύει να έχεις υλικά αποτροπής επίθεσης απο άγριο ζώο δεν ξέρεις …
Λεμε και κανενα αστειο εεε????Στη κλάψα και την πονηριά πρώτοι είστε μερικοί … αλλά στο να απαιτήσετε ένα καλύτερο κυνηγετικό αύριο το κάνετε γαργάρα .
Για αυτό σε αγαπάω εσέναΔεν μουρμουραω εγω, αλλος ανοιξε το θεμα......
Είμαι καλός ακροατής δεν μπορείς να πειςΛεμε και κανενα αστειο εεε????