Μπράβο κ.Γιαννη κ στα ταίρια του..Αυτό ειναι ψαρακας!!
Το ρούφηξε το καλαμάρι κ τον έστειλε στον αγυριστο
Το ρούφηξε το καλαμάρι κ τον έστειλε στον αγυριστο
Μισή ώρα Τασο μετά ο φίλος πήρε και έναν μικρότερο κάτω από δέκα κιλά. Έγινε ψαροσουπα την άλλη μέρα.Αυτός δεν βραχωσε και ανέβηκε εύκολα με ηλεκτρικό μηχανάκι.Μπράβο κ.Γιαννη κ στα ταίρια του..Αυτό ειναι ψαρακας!!
Το ρούφηξε το καλαμάρι κ τον έστειλε στον αγυριστο
Αν πω ότι με ποναγε η πλάτη μου δύο μέρες δεν είναι υπερβολή.Αυτό είναι ψάρι! Μπράβο κ. Γιάννη κι εις ανώτερα...Ένα ζόρι φαντάζομαι!!
Μισή ώρα Τασο μετά ο φίλος πήρε και έναν μικρότερο κάτω από δέκα κιλά. Έγινε ψαροσουπα την άλλη μέρα.Αυτός δεν βραχωσε και ανέβηκε εύκολα με ηλεκτρικό μηχανάκι.
Συρτή για αφροψαρα μπορείς να κανεις.Να ρωτήσω κι εγώ την μαλακία μου;
Ας ρωτήσω λοιπόν. Με το βαρκάκι που έχω και δεν έχει βοηθητική υπάρχει κανένας τρόπος να κάνω συρτή;
Στο ρελαντί πηγαίνει με 4 κόμβους περίπου που από κάποια άρθρα που έχω τρακάρει κατά καιρούς είναι πολλοί;
Μαγείρεμα λες?Ωραιος... Πως τα φτιαχνει τα τονακια Τζερυ?
Ναι καρβούνια είναι! Δεν έχω πιάσει ποτέ...όλο παλαμίδες μου χτυπάνε! Ξέρω ότι τραβάνε πολύ καλύτερα όμως!!Τζερυ αυτά είναι τα λεγόμενα καρβούνια;
Πες του να ανοίξει ένα, να βγάλει το κόκαλο και να το γεμίσει σαν σάντουιτς με ψιλοκομμένη ντομάτα σε κυβακια, σκόρδο, κρεμμύδι, μαϊντανό, όλα πολύ ψιλοκομμένα, αλάτι, πιπέρι, να τα κλείσει και να το τυλίξει σε λαδόκολλα. Στον φούρνο και θα μας πει μετά
Βασιλη τραβανε σαν τρελλα φιλε... Η χαρα του Spinner... Εμεις δεν εχουμε παλαμιδες εδω, αλλα εχουμε τετοια...Ναι καρβούνια είναι! Δεν έχω πιάσει ποτέ...όλο παλαμίδες μου χτυπάνε! Ξέρω ότι τραβάνε πολύ καλύτερα όμως!!