Ελάτε και θα στα πω όλα τα μυστικά του τόπου.Θέλω να δοκιμάσω και ένα περπατητό εκεί γύρω τον χειμώνα. Φαίνεται ωραίος τόπος.
Ελάτε και θα στα πω όλα τα μυστικά του τόπου.Θέλω να δοκιμάσω και ένα περπατητό εκεί γύρω τον χειμώνα. Φαίνεται ωραίος τόπος.
Ωχ ωχ ωχ!Ελάτε και θα στα πω όλα τα μυστικά του τόπου.
Έχει μυστικά πολλάΕλάτε και θα στα πω όλα τα μυστικά του τόπου.
Χάρη κανόνισε την παρέα και ελάτε. Θα περάσουμε ωραία.Έχει μυστικά πολλά
Πάρε τον άλλον και μιλάτε εγω είμαι μέσαΧάρη κανόνισε την παρέα και ελάτε. Θα περάσουμε ωραία.
Περιστέρι είχα πάει μοσχαρίσια 45 ευρώ τότε με πρόσωπο.Έχω αφήσει ένα νεφρό εκεί....Τι ειναι αυτο το base grill?
Νεο φρουτο;
παμΠροβατίνα, είναι για σένα.
Έπρεπε να δώσεις τον λογαριασμό να τον πληρώσει ο Άργυρος πες είμαι φαν σουΠεριστέρι είχα πάει μοσχαρίσια 45 ευρώ τότε με πρόσωπο.Έχω αφήσει ένα νεφρό εκεί....
Από πίσω μας ήταν ο αργυρός
Τι εννοείς φαίνονται; Δεν έχεις δοκιμάσει;;;Εθνικά πιάτα από Βουλγαρία και Ρωσία!! Φαίνονται πεντανόστιμα!!!![]()
Η προβατίνα εκεί βγαίνει ακριβώς στις 20.00, αν δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα ερχόμουν σήμερα συμπτωματικά αλλά κάτι έτυχε στην παρέα και το ακυρώσαμε. Αν υπήρχε τέτοιο μέρος στην Αθήνα, θα πήγαινα μια φορά τη βδομάδα! Η προβατίνα σε άλλο επίπεδο!
Από χωριάτικο φούρνο. Για γκιόσα προβατίνα μιλάμε.Τι εννοείς φαίνονται; Δεν έχεις δοκιμάσει;;;
Όταν λες βγαίνει στις 20.00; Σούβλα;
20:30 τέλος ταχια πάλιΤι εννοείς φαίνονται; Δεν έχεις δοκιμάσει;;;
Όταν λες βγαίνει στις 20.00; Σούβλα;
Από χωριάτικο φούρνο. Για γκιόσα προβατίνα μιλάμε.
Εθνικά πιάτα από Βουλγαρία και Ρωσία!! Φαίνονται πεντανόστιμα!!!![]()
Η αυθεντική είναι αυτή που λες. Συμφωνώ. Στο μαγαζί που πάμε και τρώμε μας ρωτάει αν θέλουμε γκιόσα από γίδα η από προβατίνα.
Αμάν! Ωραίος μεζές!!!!
Αν και εμείς γκιόσα λέμε τη γριά κατσίκα, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε στην ορολογία...![]()
για να το βάλουμε στο πρόγραμμα να κατέβουμεΗ αυθεντική είναι αυτή που λες. Συμφωνώ. Στο μαγαζί που πάμε και τρώμε μας ρωτάει αν θέλουμε γκιόσα από γίδα η από προβατίνα.
Αμήν και πότε. Κοντά είμαστε άλλωστε. Αρκεί να το αποφασίσετε.για να το βάλουμε στο πρόγραμμα να κατέβουμε
Χάρη κανόνισέ το και πες μουγια να το βάλουμε στο πρόγραμμα να κατέβουμε
Μούβαλες όλο τον κατάλογο εκτός την προβατίνα.