Μόνη ένσταση στο osso buco !Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Το ότι υπάρχουν ξένοι τίτλοι σε κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι είναι πιασάρικα ή αποτελούν κάτι το φανταστικό! Σημαίνει απλά ότι κάποιοι άλλοι μπήκαν στη διαδικασία να τα ανακαλύψουν πρώτοι και μετά εμείς πέσαμε θύματα να ακολουθήσουμε τη φρασεολογία τους.
Παράδειγμα: πριν πάω στο Base Grill δεν είχα ακούσει ποτέ την "πικάνια". Εκεί την έμαθα αλλά δεν φταίει το Base Grill που τη λέει πικάνια. Φταίει το ότι στα άπειρα κρεατάδικα που είχα πάει ως τότε, δεν είχα δει πουθενά στον κατάλογο το "καπάκι κιλότου", που είναι η πικάνια. Και το πιο πιθανό είναι ότι και σήμερα αν πάει κανείς να παραγγείλει καπάκι κιλότου, ακόμα και ο κρεοπώλης θα τον κοιτά με απορία.
Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που νομίζουν ότι γίνονται σπουδαίοι απλώς επειδή αναμασούν ξένες λέξεις. Προσωπικά προτιμώ να λέω σπαλομπριζόλα (αντί για ribeye), στηθοπλευρές (αντί για τα αγαπημένα μου short ribs), κότσι (αντί για osso buco) αλλά όταν η κουβέντα φτάσει σε t-bone, πικάνια κλπ, τα πράγματα δυσκολεύουν.
Πες πότε και έρχομαι.Γύρω-γύρω το πάτε και με ζαλίσατε και απ ότι φαίνεται την προβατίνα θα τη φάω στα τζουμέρκα
![]()
Προβατίνα, είναι για σένα.Αναβαθμίστηκε ρε έγινε ο Σκορπιός Παμ
Τώρα έχει άλλη γεύση
Χαχαχα, άλλο που δεν ήθελες...Γύρω-γύρω το πάτε και με ζαλίσατε και απ ότι φαίνεται την προβατίνα θα τη φάω στα τζουμέρκα
![]()
Πάμε να κεράσεις η θα μου πεις ξανά καλύτερα να σου δώσω δυο κούτες φυσίγγια όπως σήμεραΑν σου αρέσει το ψάρι, να πας στις μικρές Κυκλάδες, Ηλιουπολη ή Κηφισιά. Ψαροταβέρνα φάση, με αρκετά γκουρμέ πιάτα...τιμές λογικές 100 - 120 ευρώ τα δύο άτομα, με τους μεζέδες σου την ψαρουκλα σου και τα ποτά σου...έχει και φοβερό σχοινουσωτικο ρακομελο...
Aυτό θα γίνει ούτως ή άλλως .Χαχαχα, άλλο που δεν ήθελες...![]()
Στα Αθίκια στον Παπαδά; Πηγαίνω κάθε χρόνο και είναι ο,τι καλύτερο έχω φάει!!Ισως γίνομαι κουραστικός αλλά θα το ξαναπώ και ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων.
Ελάτε να φάμε γκιόσα στην Κόρινθο και θα τα ξεχάσετε όλα τα άλλα.
Εθνικά πιάτα από Βουλγαρία και Ρωσία!! Φαίνονται πεντανόστιμα!!!Για πε απο γεύσεις τι έχει
Ενημερωμένο σε βρίσκω ΩραίοςΕθνικά πιάτα από Βουλγαρία και Ρωσία!! Φαίνονται πεντανόστιμα!!!![]()
Ακριβώς Λεωνίδα.Στα Αθίκια στον Παπαδά; Πηγαίνω κάθε χρόνο και είναι ο,τι καλύτερο έχω φάει!!
Ναιιιιι, δυνατος πολυ!!!Ενημερωμένο σε βρίσκω Ωραίος
Κλειστε τραπεζι εκει, Κορινθο μερια, μεσημερι Κυριακης, η εκδρομουλα στα καλυτερα της!!!Ακριβώς Λεωνίδα.
Επειδή το μαγαζί δεν είναι στην παραλία καλύτερα είναι βραδάκι με ωραία δροσιά.Κλειστε τραπεζι εκει, Κορινθο μερια, μεσημερι Κυριακης, η εκδρομουλα στα καλυτερα της!!!
Είναι φαγανω το παλικάρι έχει γερό δόντιΝαιιιιι, δυνατος πολυ!!!
Ειναι και στα ντουζενια του!!!
Αθηνοραμα σκετο, παλαιας κοπης!!!
Ο Χαρης ειναι ικανος να δημιουργησει ΚΑΙ παραλια για να μας φτιαξει το κεφι..Επειδή το μαγαζί δεν είναι στην παραλία καλύτερα είναι βραδάκι με ωραία δροσιά.
Προσπαθω να φτιάξω θάλασσα στο χωριό μου αλλά ακόμα δεν το κατάφεραΟ Χαρης ειναι ικανος να δημιουργησει ΚΑΙ παραλια για να μας φτιαξει το κεφι..
Η προβατίνα εκεί βγαίνει ακριβώς στις 20.00, αν δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα ερχόμουν σήμερα συμπτωματικά αλλά κάτι έτυχε στην παρέα και το ακυρώσαμε. Αν υπήρχε τέτοιο μέρος στην Αθήνα, θα πήγαινα μια φορά τη βδομάδα! Η προβατίνα σε άλλο επίπεδο!Κλειστε τραπεζι εκει, Κορινθο μερια, μεσημερι Κυριακης, η εκδρομουλα στα καλυτερα της!!!
Θέλω να δοκιμάσω και ένα περπατητό εκεί γύρω τον χειμώνα. Φαίνεται ωραίος τόπος.Ακριβώς Λεωνίδα.