Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης

Η παλιά συνταγή του Μπάφα Γρηγόρη απο τη Δράμα.... (φυσίγγια WOLF)...στο 36αρι διασπορας που εφτιαχνε σε διάφανο Τ5 N.S.
Το ίδιο και με s4 με σκάγια από 6 και κάτο θάνατος.....αυτό το wolf πολύ τρομερό φυσηγγι το δοκίμασα το 16 με παγετό και -3

Το ίδιο και με s4 με σκάγια από 6 και κάτο θάνατος.....αυτό το wolf πολύ τρομερό φυσηγγι το δοκίμασα το 16 με παγετό και -3
Χειμωνιατικα στησίματα ο βιοτέχνης, καθώς βορριο ελλαδίτης.
Ηταν Διδυμότειχο ο αδελφός μου στο στρατό κ μου εφερε 2 κουτιά Wolf Best 32gr No7 (πορτοκαλί) και 1 κουτι Semi Magnum 42gr No3 (μπορντό Τ4)....
Το 32άρι το ειχα ριξει στα τρυγόνια του Σεπτεμβρη στις καλαμποκιες θυμάμαι...σκληρο φυσιγγι οταν εσκαγε ο ήλιος και μετα....δεν παλευόταν να το ριξεις μετα τις 09.00....κοφτίρι ομως.
Το 42άρι του πολυ σκληρο στους 3°C (+/-) αργό μεν, αλλα φωνικό στα 40άρια πουλια μια τοσο που τυχαινε.

Η παλιά συνταγή του Μπάφα Γρηγόρη απο τη Δράμα.... (φυσίγγια WOLF)...στο 36αρι διασπορας που εφτιαχνε σε διάφανο Τ5 N.S.
Τα wolf είναι από τα λίγα φυσίγγια που δεν έχουν πέσει ποτέ στα χέρια μου... Αλλά οι συνταγές που έχω ακούσει είναι ψαγμενες...

Τα wolf είναι από τα λίγα φυσίγγια που δεν έχουν πέσει ποτέ στα χέρια μου... Αλλά οι συνταγές που έχω ακούσει είναι ψαγμενες...
Λογικό....στη βόρρια ελλαδα, δεν τους παίρνει για πειράματα Άρη....πλεον θα ηθελα πολυ να δοκιμασω το 30άρι διασποράς του στα ορτύκια (summer dispersion σε Χακί Τ2) και το 34αρι του (κόκκινο Τ3)...πολυ θα το ηθελα.

Λογικό....στη βόρρια ελλαδα, δεν τους παίρνει για πειράματα Άρη....πλεον θα ηθελα πολυ να δοκιμασω το 30άρι διασποράς του στα ορτύκια (summer dispersion σε Χακί Τ2) και το 34αρι του (κόκκινο Τ3)...πολυ θα το ηθελα.
Έχει εξερετικα φυσηγγια αλλά παρα πολύ ακριβά ένταξη για παπιά να τα δόσης τα 18€ ??? Αλλά για τσίχλα και ορτύκι 12,5€ είναι υπερβολές

Βest seller του το διασπορας 36 και το 36 double με 2 νούμερα σκαγιων.

Μήπως ήθελες να γράψεις Sipe αντί για S4;
Πολύ φορτωμένο είναι έτσι για Ν5 έως Ν2 σκάγια.
Γιατί το θεωρείς τσιμπημενο Στέφανε ; Δίχως να έχω μετρήσεις σε βλητικο σταθμό έριχνα χρόνια τον χειμώνα 160*36 σε ρελι με χαρτάκι με 2000 και 688 δεν είδα τίποτα το περίεργο.

Γιατί το θεωρείς τσιμπημενο Στέφανε ; Δίχως να έχω μετρήσεις σε βλητικο σταθμό έριχνα χρόνια τον χειμώνα 160*36 σε ρελι με χαρτάκι με 2000 και 688 δεν είδα τίποτα το περίεργο.
Άλλο το Ρελι, στο Ρελι ανεβάζουμε μπαρούτι για το επιθυμητό αποτέλεσμα, στο αστέρι είμαστε πιο κάτω.

Για το δικό μου ώμο στο δίκανο είναι βαρύ για πολλές τουφεκιές συνεχόμενες.
Ιδίως αν είναι σε αστέρι κλείσιμο ,όπως έγραψε ο προλαλήσας outlander.

Δυό εμπορικά που έδωσαν φοβερές ντουφεκιές στα 32γρ
RC sporting trap 32 (μαύρο) S4 cx 2000 1.45 X32 aquila 22 6* n.7.5
Aυτό δέν υπάρχει πιά . 8/8 τρυγόνια σιδερωμένα χωρίς ίχνος αίματος .
ΝSI SIPE 32gr κίτρινο ν.9
688 SIPE 1.55 X32 GT24 6*
Ένα καταπληκτικό φυσίγγι που πετούσε τσίχλες αλλά καί τρυγόνια (Σεπτέβρη)
σαν στουπιά . Μοναδικός του αντίπαλος ο άνεμος .Σε μέρες με αέρα δέν ....

Δυό εμπορικά που έδωσαν φοβερές ντουφεκιές στα 32γρ
RC sporting trap 32 (μαύρο) S4 cx 2000 1.45 X32 aquila 22 6* n.7.5
Aυτό δέν υπάρχει πιά . 8/8 τρυγόνια σιδερωμένα χωρίς ίχνος αίματος .
ΝSI SIPE 32gr κίτρινο ν.9
688 SIPE 1.55 X32 GT24 6*
Ένα καταπληκτικό φυσίγγι που πετούσε τσίχλες αλλά καί τρυγόνια (Σεπτέβρη)
σαν στουπιά . Μοναδικός του αντίπαλος ο άνεμος .Σε μέρες με αέρα δέν ....
Ωραιο το sipe τίμιο

Back