Sipe 686 1,65-36 Θώδη διασποράς 22-57,5 κ ας περάσει όπου θέλει...Και η δοσολογια 1,65x34 ???? Και με τον αντριστροφο αποκεντρωτηρα του Ηλιοπουλου????
Sipe 686 1,65-36 Θώδη διασποράς 22-57,5 κ ας περάσει όπου θέλει...Και η δοσολογια 1,65x34 ???? Και με τον αντριστροφο αποκεντρωτηρα του Ηλιοπουλου????
Εγώ το φτιάχνω με drago 20 ρέλιασμα στα 56,5 και 1.2 αλεύρι βρώμης. Από τα 25 μ μέχρι σκάρτο 40 μ ότι περάσει, δεν κάνει κιχ.Και η δοσολογια 1,65x34 ???? Και με τον αντριστροφο αποκεντρωτηρα του Ηλιοπουλου????
Η παλιά συνταγή του Μπάφα Γρηγόρη απο τη Δράμα.... (φυσίγγια WOLF)...στο 36αρι διασπορας που εφτιαχνε σε διάφανο Τ5 N.S.Sipe 686 1,65-36 Θώδη διασποράς 22-57,5 κ ας περάσει όπου θέλει...
Το ίδιο και με s4 με σκάγια από 6 και κάτο θάνατος.....αυτό το wolf πολύ τρομερό φυσηγγι το δοκίμασα το 16 με παγετό και -3Η παλιά συνταγή του Μπάφα Γρηγόρη απο τη Δράμα.... (φυσίγγια WOLF)...στο 36αρι διασπορας που εφτιαχνε σε διάφανο Τ5 N.S.
Χειμωνιατικα στησίματα ο βιοτέχνης, καθώς βορριο ελλαδίτης.Το ίδιο και με s4 με σκάγια από 6 και κάτο θάνατος.....αυτό το wolf πολύ τρομερό φυσηγγι το δοκίμασα το 16 με παγετό και -3
Τα wolf είναι από τα λίγα φυσίγγια που δεν έχουν πέσει ποτέ στα χέρια μου... Αλλά οι συνταγές που έχω ακούσει είναι ψαγμενες...Η παλιά συνταγή του Μπάφα Γρηγόρη απο τη Δράμα.... (φυσίγγια WOLF)...στο 36αρι διασπορας που εφτιαχνε σε διάφανο Τ5 N.S.
Λογικό....στη βόρρια ελλαδα, δεν τους παίρνει για πειράματα Άρη....πλεον θα ηθελα πολυ να δοκιμασω το 30άρι διασποράς του στα ορτύκια (summer dispersion σε Χακί Τ2) και το 34αρι του (κόκκινο Τ3)...πολυ θα το ηθελα.Τα wolf είναι από τα λίγα φυσίγγια που δεν έχουν πέσει ποτέ στα χέρια μου... Αλλά οι συνταγές που έχω ακούσει είναι ψαγμενες...
Έχει εξερετικα φυσηγγια αλλά παρα πολύ ακριβά ένταξη για παπιά να τα δόσης τα 18€ ??? Αλλά για τσίχλα και ορτύκι 12,5€ είναι υπερβολέςΛογικό....στη βόρρια ελλαδα, δεν τους παίρνει για πειράματα Άρη....πλεον θα ηθελα πολυ να δοκιμασω το 30άρι διασποράς του στα ορτύκια (summer dispersion σε Χακί Τ2) και το 34αρι του (κόκκινο Τ3)...πολυ θα το ηθελα.
Βest seller του το διασπορας 36 και το 36 double με 2 νούμερα σκαγιων.Λογικό....στη βόρρια ελλαδα, δεν τους παίρνει για πειράματα Άρη....πλεον θα ηθελα πολυ να δοκιμασω το 30άρι διασποράς του στα ορτύκια (summer dispersion σε Χακί Τ2) και το 34αρι του (κόκκινο Τ3)...πολυ θα το ηθελα.
Μήπως ήθελες να γράψεις Sipe αντί για S4;S4 1,60*34 με 686 Καρδαρά 24:και σκάγια ν6 είναι από τα βασικά μου φυσηγγια στα παπιά σε κάλυκα 12/70/16
Γιατί το θεωρείς τσιμπημενο Στέφανε ; Δίχως να έχω μετρήσεις σε βλητικο σταθμό έριχνα χρόνια τον χειμώνα 160*36 σε ρελι με χαρτάκι με 2000 και 688 δεν είδα τίποτα το περίεργο.Μήπως ήθελες να γράψεις Sipe αντί για S4;
Πολύ φορτωμένο είναι έτσι για Ν5 έως Ν2 σκάγια.
Άλλο το Ρελι, στο Ρελι ανεβάζουμε μπαρούτι για το επιθυμητό αποτέλεσμα, στο αστέρι είμαστε πιο κάτω.Γιατί το θεωρείς τσιμπημενο Στέφανε ; Δίχως να έχω μετρήσεις σε βλητικο σταθμό έριχνα χρόνια τον χειμώνα 160*36 σε ρελι με χαρτάκι με 2000 και 688 δεν είδα τίποτα το περίεργο.
Καψυλι και σκάγια ανέβασα ,Άλλο το Ρελι, στο Ρελι ανεβάζουμε μπαρούτι για το επιθυμητό αποτέλεσμα, στο αστέρι είμαστε πιο κάτω.
Για το δικό μου ώμο στο δίκανο είναι βαρύ για πολλές τουφεκιές συνεχόμενες.Γιατί το θεωρείς τσιμπημενο Στέφανε ; Δίχως να έχω μετρήσεις σε βλητικο σταθμό έριχνα χρόνια τον χειμώνα 160*36 σε ρελι με χαρτάκι με 2000 και 688 δεν είδα τίποτα το περίεργο.
η s4 θελει λιγοτερη πυριτηδα απο την sipe κατα 0,05 του γραμμαριουΜήπως ήθελες να γράψεις Sipe αντί για S4;
S4 μια χαρά είναι βούτυρο είναιΜήπως ήθελες να γράψεις Sipe αντί για S4;
Ωραιο το sipe τίμιοΔυό εμπορικά που έδωσαν φοβερές ντουφεκιές στα 32γρ
RC sporting trap 32 (μαύρο) S4 cx 2000 1.45 X32 aquila 22 6* n.7.5
Aυτό δέν υπάρχει πιά . 8/8 τρυγόνια σιδερωμένα χωρίς ίχνος αίματος .
ΝSI SIPE 32gr κίτρινο ν.9
688 SIPE 1.55 X32 GT24 6*
Ένα καταπληκτικό φυσίγγι που πετούσε τσίχλες αλλά καί τρυγόνια (Σεπτέβρη)
σαν στουπιά . Μοναδικός του αντίπαλος ο άνεμος .Σε μέρες με αέρα δέν ....
Εκεί θέλει πιο χοντρό σκαγι.Μοναδικός του αντίπαλος ο άνεμος .Σε μέρες με αέρα δέν ....