Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Εύγε! Αν μπορούσες να το αναρτίσεις θα ήταν Ευαγγελιο!
Εδώ και καιρό Παύλο πετάξαμε τα κοντόκανα και ελαφριά τουφέκια για το κυνηγί της μπεκάτσας αλλά και της πέρδικας για να κυνηγάμε πλέων με βαριά μακρύκαννα!! Όλοι πλέων έχουν διαβάσει τα( Μυστικά ενός μπεκατσοκυνηγού)και να εστερνιζονται αυτά τα οποία γράφει, ειδικά για τα σκυλιά αλλά δεν είδα κανέναν πλυν ελαχίστον να κυνηγά με τα όπλα που αναφέρει ως λειτουργικα για το κυνήγι της μπεκάτσας! Όλοι οι φερματζίδε ςκυνηγοί έτρεξαν να πάρουν ότι πιο κοντό παρουσιαζόντανε αλλά από επιτυχίες.... Μόνο για το εύκολο κουβάλιμα θα σου πουν!!
Συμφωνω απολυτα
 
Γνωρισει καποιος να μας πει αν το τσοκ της beretta με το ροζ δακτυλιο το skeet ειναι το ιδιο με το τσοκ με την ονομασια αμερικανικο skeet?
Μιλαω για τα optima hp
http://www.berettausa.com/en-us/ber...choke-hp-plus3-4-extended-12ga-al-band/c6213/

Υπαρχει διαφορα απο το ευρωπαικο στο αμερικανικο σκητ τσοκ της Μπερεττα. Πιο σφιχτο το αμερικανικο
 
20180306_214015.jpg
 
Ο Bourjaily κανει αναλυση στα πραγματα, ακριβως οπως πρεπει, αφηνει στην ακρη υποκειμενικα κριτηρια και αφηνει τους αριθμους να μιλησουν. Μεγαλο δειγμα, για να περιορισει τα λαθη, αφηνει τον διαβαζοντα του αρθρου να αποφασισει αν του αρεσει κατι η οχι, δεν σου επιβαλει κατι με το ετσι θελω.

Τα παντα στη βλητικη ειναι μετρησιμα. Η γεωμετρια του οπλου, συγκεντρωση, διατρηση, λακτισμα, αναπηδηση στομιου, στα ποσα κιλα πεφτει η σκανδαλη, αρχικες και μενουσες, ποιοτητα ξυλινων η πλαστικων του οπλου, ποιοτητα καννων.

Πολυ θα μου αρεσε να εβλεπα και στην Ευρωπη τετοια δημοσιογραφια για οπλα και βλητικη γενικα. Εχω πραγματικα βαρεθει να διαβαζω λογια καφενειου του τυπου μου αρεσει δεν μου αρεσει απο γνωστες του αντικειμενου για να καταληξουν τελικα στο συμπερασμα οτι τα οπλα που δοκιμασαν ηταν ολα καλα.

Αν σου αρεσει αυτο το στυλ πρεπει οπωσδηποτε να διαβασεις το αρθρο του
Hits and Myths: 9 Principles of Shotgun Shooting Put to the Test

Εκει κυριολεκτικα εμεινα σαν χανος οταν απεδειξε με στοιχεια οτι σε τουφεκιες σε πολυ πυκνα μερη, πες το μπεκατσα σε μας, τα μακρυκαννα οπλα εχουν 3 φορες!!!! μεγαλυτερες επιτυχιες αποτι τα κοντοκαννα ( δεν μιλαμε για διαφορα 66 εκ με 71 εκ, αλλα πολυ μεγαλυτερη)

Εννοείται πως θα το διαβάσω. Ευχαριστώ
 
Γνωρισει καποιος να μας πει αν το τσοκ της beretta με το ροζ δακτυλιο το skeet ειναι το ιδιο με το τσοκ με την ονομασια αμερικανικο skeet?
Μιλαω για τα optima hp
http://www.berettausa.com/en-us/ber...choke-hp-plus3-4-extended-12ga-al-band/c6213/
Αγορίνα το ροζ είναι το usa το κόκκινο είναι το eu το κόκκινο είναι πιο ανοιχτό από το 5 αρι ! Και εγώ το ροζ ψάχνω και θέλω το βρήκες κάπου !!!!
 
Χα
Κώστα όταν τα τουφεκισεις στο κυνηγι θα ευχαριστηθεις σκοτωματα... Ωραίες τουφεκιες...
Πολύ ριχταρηδες είσαστε εκεί στον Πύργο... Τα BB να τα δοκιμάζετε μετά τα 70 μέτρα στον πίνακα .yelling.
Χαχα σε ευχαρηστω αρη την επομενη εβδομαδα θα ετοιμασω κατι 4αρια για τον long στα 50μ
 
Back
Top