Σκοπευτήριο Κέρκυρας

Ανεβήκαμε και σήμερα στο σκοπευτήριο μας. Παίξαμε σχήμα με 2 βολές μακρινές και 2 κοντινές αλλά πέρναγαν ταχύτατα, ή μία ερχόταν πίσω τους βατηρες χαμηλά και η άλλη τραβερσα. Καμιά σχέση ή απόδοση μου με την Τέταρτη που ήμουν αλλού για αλλού, σήμερα ήμουν συγκεντρωμένος και ήρεμος και το αποτέλεσμα ήταν πολλή καλό. Σήμερα ήρθε και το καινούργιο Beretta 692 sporting ενός φίλου. Πολλή ωραίο οπλο, προσεγμένο και αέρινο. Έβγαινε ωραία στις κοντινές γρήγορες και σταθερό στις μακρινές. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής.
Μια χαρά Γιάννη, πήρες και σήμερα τα ψυχοαντικαταθλιπτικά σου γεννόσημα, μέχρι να έρθουν βέβαια τα πρωτότυπα με τη μακριά μύτη...;)

Καλησπέρα. Πήραμε και σήμερα τη δόση μας στο σκοπευτήριο να χαλαρωσουμε. Σημερα τα πιάτα με το μαιστρο πήγαιναν τουρπατα. Ωραία ήταν κάναμε και τη κοντρουλα μας, σήμερα το 692 έφαγε τη πρώτη σκόνη .sarcastic. από τα Browning ( 725, Ultra XS). Έτσι είναι, τα μπερετια έχουν πάθει κοκομπλοκο όταν βλέπουν Browning δεν πειράζει όμως όταν μεγαλωσουν μπορεί να γίνουν Browning γιατί όλα τα όπλα όταν μεγαλωσουν θέλουν να γίνουν Browning .sarcastic.. Πολλά είπα όμως για τους πελάτες μας και δε θα θέλουν να παίξουν άλλο μαζί μας..........sarcastic.
*Σήμερα έστησαν το στάδιο ο Αγησίλαος και ο Νεκτάριος και με αυτους ή πιο κοντινή είναι στα 30 μέτρα..... και λίγα που λέω........hair..RESPECT..RESPECT.

Εχει κατι να ζηλεψει το 692 απο το 725 ή το ULTRA XS????
Εντάξει Βίκτωρα κάνουμε και λίγο πλάκα .sarcastic.
Πολλή καλό το 692, ο φίλος που το έχει είναι δυνατό τουφέκι και στα χέρια του το οπλο κεντάει , το μόνο που δεν του αρέσει είναι η αίσθηση της σκανδάλης, έχει μεγάλη διαδρομή για τα θελω του. Βεβααι ο φίλος έριχνε χρόνια με Perazzi SC3 και όπως καταλαβαίνεις είχε καλομαθει.....sarcastic.
Επίσης θα ήθελε και το κοντάκι λίγο πιο σκοπειτυκο γιατί πιο πολλή φέρνει σε κυνηγετικο, θα το ήθελε με λίγο πιο κλειστό πιστολέ.

Last edited:
Εντάξει Βίκτωρα κάνουμε και λίγο πλάκα .sarcastic.
Πολλή καλό το 692, ο φίλος που το έχει είναι δυνατό τουφέκι και στα χέρια του το οποίο κεντάει, το μόνο που δεν του αρέσει είναι η αίσθηση της σκανδάλης, έχει μεγάλη διαδρομή για τα θελω του. Βεβααι ο φίλος έριχνε χρόνια με Perazzi SC3 και όπως καταλαβαίνεις είχε καλομαθει.....sarcastic.
Επίσης θα ήθελε και το κοντάκι λίγο πιο σκοπειτυκο γιατί πιο πολλή φέρνει σε κυνηγετικο, θα το ήθελε με λίγο πιο κλειστό πιστολέ.
Εμαθα γιαννη που σημερα πηγες τον πινακα στα 50 ετσι μπραβο να ανεβαινουν τα μετρα σιγα σιγα.....

Ωραία περάσαμε και σήμερα στο σκοπευτήριο μας. Σήμερα παίξαμε ντουμπλεδες on report και sim, κάποιοι ήταν δύσκολοι, ήθελα γρήγορα γυρίσματα και ο σωστά ταιμινγκ για να βγουν οι βολές. Κάνε και την καθιερωμένη κόντρα μας, σήμερα τα μπερετια μας εριξαν στα αυτιά, μόνο σαμπανιες που δεν άνοιξαν .sarcastic.. Έπρεπε να κερδίσουν κιόλας γιατί στο τέλος δεν θα μας έπαιζαν άλλο...... έτσι για να σπάσει η μονοτονία....... μην τους χάσουμε και από πελάτες .sarcastic.

Last edited:
Ευτυχως, ημουν ετοιμος να το πεταξω το δικο μου .sarcastic.

Ωραιοι οι σιμ, θελουν πιο πολυ σκεψη
Εμένα Βίκτωρα μου αρέσουν οι ντουμπλεδες, ειδικά τα σιμ, ειδικά αν είναι διαφορετικές τροχιές και ταχύτητες ακομα καλύτερα, όταν εχει μονά πιάτα φιλοβαριεμαι εκτός αν είναι εκτός οριων.

Εξαρταται τι θες να κανεις ακριβως Γιαννη. Αν σκοπος ειναι να εξασκηθεις σε ακραιες βολες, τοτε ενταξει. Αν εχεις ομως σκοπο να τελειοποιεις την σταση, επωμιση, κινηση, και να βρεις τις προσκοπευσεις σου σε στοχους διαφορετικους, τοτε ακομα και οι πιο βαρετες εισερχομενες βολες εχουν να σου δειξουν κατι.

Σήμερα παίξαμε ντουμπλεδες on report και sim, κάποιοι ήταν δύσκολοι, ήθελα γρήγορα γυρίσματα και ο σωστά ταιμινγκ για να βγουν οι βολές.

Μπραβο που αλλαζετε το σχημα συνεχεια... Ωραιοι οι ντουμπλεδες, οι sim θελουν μια...περιεργη αντιμετωπιση μου φαινεται... Δεν αρκει να τουφεκισεις αυτονοητα μου φαινεται ...πρωτα τον πιο γρηγορο , αλλα ειναι καλυτερο να αφησεις για δευτερο αυτον που ενω στο ματι ισως φαινεται δυσκολος, στην πραγματικοτητα προσφερει μια ευκολοτερη βολη...

Έπρεπε να κερδίσουν κιόλας γιατί στο τέλος δεν θα μας έπαιζαν άλλο......

μην τους χάσουμε και από πελάτες .sarcastic.

Ρε λες να παθω κ εγω κανα τετοιο με τα ψηλα μου φιλαρακια???? Να τους δωσω αβατζο πεντε πιατα αυριο, να ριξω την πουλα με το ενα χερι, να μου δεσουν τα ματια... .xm. Οχι τιποτα αλλο, θα απογοητευτεουν, καλα λες .sarcastic. , κ δεν θα εχω κανεναν να διασκεδαζω μετα... .yelling.

Εξαρταται τι θες να κανεις ακριβως Γιαννη. Αν σκοπος ειναι να εξασκηθεις σε ακραιες βολες, τοτε ενταξει. Αν εχεις ομως σκοπο να τελειοποιεις την σταση, επωμιση, κινηση, και να βρεις τις προσκοπευσεις σου σε στοχους διαφορετικους, τοτε ακομα και οι πιο βαρετες εισερχομενες βολες εχουν να σου δειξουν κατι.
Συμφωνώ Βίκτωρα, όλες οι βολές έχουν να σου προσφέρουν κάτι αλλά να ρίχνω τρεις πουλες τα ίδια το βαριέσαι ρε φίλε. Αν κάνω προετοιμασία για αγώνα τότε αλλάζει ή κουβέντα.

Ναι, η επαναληψη οταν ριχνεις για αναψυχη μπορει να γινει βαρετη. Ακομα και κει ομως εχει πραματα να δοκιμασεις, πχ πιο γρηγορη πρωτη σε μια κοντινη τραβερσα. Η αλλη τεχνικη προσκοπευσης.

Χρυσανθε sim είναι όταν και τα 2 πιάτα στον ντουμπλε βγαίνουν μαζί και on report όταν στον ντουμπλε βγαίνει πρωτα το ενα και μόλις ρίξεις βγαίνει και το αλλο
Και εγω δεν το ηξερα...cool.

Χρυσανθε sim είναι όταν και τα 2 πιάτα στον ντουμπλε βγαίνουν μαζί και on report όταν στον ντουμπλε βγαίνει πρωτα το ενα και μόλις ρίξεις βγαίνει και το αλλο
Ευχαριστω λεβεντη.
Τωρα που το λες το χα δει γραμενο μια φορα στο σκοπευτηριο εκει που περιγραφει τις τροχιες.
Δεν του δωσα ομως σημασια.
Πρεπει να παω κ γω να ριξω λιγες δεν ακούμπησα ντουφεκι απ τον φλεβαρη

Ανεβήκαμε και σήμερα στο σκοπευτήριο για το καθιερωμένο ξεχαρμανιασμα. Σήμερα είχαμε πολληκοσμια γιατί ήρθε και μία παρέα από Άγγλους τουρίστες και εριξαν 2 πουλες. Τους άρεσε πολλή το σχήμα που στησαμε με ντουμπλεδες σιμ και ρεπορτ με γρηγορες ταχύτητες και λοξές τροχιές όχι μακρινές όμως. Στη καθιερωμένη κοντρα μας μετά που μειναμε μόνοι, μας εριξαν στα αυτιά και πώς να μην μας ρίξουν αφού το μέλος της ομάδας μας ήταν μέχρι τα ξημερώματα στα κλαμπ και έβλεπε τα πιάτα σαν κουμπιά, θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας με κέρασμα σουβλάκια......sarcastic..

Back