Σκέφτομαι να αγοράσω...

Καθόλου πλαστικά Βασίλη, ίσως σου δημιουργείται αυτή η εντύπωση λόγω της επίστρωσης Teflon η οποία δυστυχώς μετά από μερικά πλυσίματα φεύγει. Eίναι πάρα πολύ ποιοτικά, το Stryke (ναι, με y γραφεται) είναι το πιό άνετο παντελόνι που έχω φορέσει.
Το stryke δε το έχω δοκιμάσει, αλλά μπορώ να πω το ίδιο για το Icon που το έχω βαλε βγάλε 2 χρόνια και δεν έχει σπάσει ούτε το χρώμα!

Έλα φιλαράκια καλησπέρα σε όλους... Επιστρέφω και ανοίγω θέμα !!! Ακούω γνώμες για browning 825 s3 και 825 pros sport!! Αξίζει να κάνεις μετάβαση από 525 sl που έχω ;;;; Το όπλο κάνει το σκοπευτη ή απλά με ένα σωστό κοντάκι ότι όπλο και να πάρεις θα βαράς δυνατά ;;

Έλα φιλαράκια καλησπέρα σε όλους... Επιστρέφω και ανοίγω θέμα !!! Ακούω γνώμες για browning 825 s3 και 825 pros sport!! Αξίζει να κάνεις μετάβαση από 525 sl που έχω ;;;; Το όπλο κάνει το σκοπευτη ή απλά με ένα σωστό κοντάκι ότι όπλο και να πάρεις θα βαράς δυνατά ;;
Με τα βίντεο που σε εχουμε δει τι κάνεις... δεν νομίζω ότι έχει να σου δώσει και πολλα ... το 825 δεν το εχω πιάσει στα χέρια μου για να κρίνω....πάντως είναι πολύ όμορφο.

Επειδή όμως εχουμε την ίδια αρρώστια σε βλέπω πολύ σύντομα με 825 στα χέρια !!

καλησπέρα είχα το 525 και πείρα το 725 για το 825 δεν γνωρίζω υποθέτω ότι είναι εξέλιξη του 725 όμως αναμεσά σε 525 και 725 είναι ήμερα με βραδύ υπερ. του725 ελπίζω να βοήθησα λίγο.

Ηλία σίγουρα ένα σκοπευτικό αυτής της κατηγορίας θα δώσει το κάτι παραπάνω, όταν λέω κάτι παραπάνω, εννοώ τους 2-3-4 δίσκους που θα κρίνουν ένα αγώνα, ένα μετάλλιο, μια διάκριση. Σαφώς και ενας κορυφαίος σκοπευτής, με ένα κοντάκι ραμμένο πάνω του θα μπορέσει να κάνει σκορ και με ένα σκοπευτικό κατώτερης αξίας ( χρηματικής και ποιοτικής) αλλά ίσως να μην του δώσει τους 1-2 δίσκους για τη κορυφή.
Όσο αφορά ανάμεσα σε 525 και 825, μια μεγάλη διαφορά είναι το χαμηλότερο προφίλ, που προσωπικά μου αρέσει περισσότερο μιας και είχα browning με υψηλό προφίλ ( GP, Ultra XS) σαν κάτοχος του 725 sport μου αρέσει καλύτερα στα χέρια και το μάτι το 725. Όσο αφορά το 825 , δεν έχω άποψη τη διαφορες έχει με το 725 , φαντάζομαι έχει γίνει κάποιο "facelift" στο φινίρισμα, τώρα για σκανδάλες, κάνες ή κάτι άλλο δε ξέρω.

Θα σου πώ κάτι που κάνω εγώ.
Οπλο που δεν έχω δυνατότητα να το ρίξω κάποιες πούλες κ ξεκούραστος ΚΑΙ κουρασμένος δεν το αγοράζω.-
Αν το ρίξεις 1 πούλα δεν.
Θέλει ρίξιμο κ διπλά κλπ.

Θα σου πώ κάτι που κάνω εγώ.
Οπλο που δεν έχω δυνατότητα να το ρίξω κάποιες πούλες κ ξεκούραστος ΚΑΙ κουρασμένος δεν το αγοράζω.-
Αν το ρίξεις 1 πούλα δεν.
Θέλει ρίξιμο κ διπλά κλπ.
Μιλάει ομως για καινούριο όπλο, οπότε θα πρέπει να υπάρχει και αλλος τρόπος. Επειδή είχα κι εγώ το 725 και έχω ρίξει και το prosport για τα δικά μου χέρια είναι πολύ βαρύ. Νομίζω το 825 το εχουν μαζέψει λίγο από ότι είχα δει σε μια παρουσιάσει από έναν Άγγλο

Μιλάει ομως για καινούριο όπλο, οπότε θα πρέπει να υπάρχει και αλλος τρόπος. Επειδή είχα κι εγώ το 725 και έχω ρίξει και το prosport για τα δικά μου χέρια είναι πολύ βαρύ. Νομίζω το 825 το εχουν μαζέψει λίγο από ότι είχα δει σε μια παρουσιάσει από έναν Άγγλο
Να περιμένει.
Απ το να φάει φόλα να περιμένει να κυκλοφορήσει.
Εχουν φάει φόλα από 14000ε+ όπλα κ τα έχουν παντρευτεί ορισμένοι.
Αλλη περίπτωση με παραγγελία βάρος ,μήκος καννών κ στα χέρια κουτούκι.
Αν δεν το πιάσεις ν το ρίξεις παίζεις ζαριά.

Καλησπέρα παιδιά συγνώμη για την καθυστέρηση ,απλά λίγο η δουλειά λιγο η οικογένεια μεσάνυχτα έκατσα λίγο στο τηλέφωνο ! Το 725 pro sport που είχα πιάσει το αισθανομουν στιβαρό αλλά όμως δυσκίνητο ! Δηλαδή δεν μπορούσα να το στρίψω εύκολα ! Το 525 που έχω μπορώ να πάω ότι κάνω και ωραία σπασίματα αλλά και το δουλεύω καλά ! Τώρα το 825 λένε ότι χαμηλότερο προφίλ και κάποια άλλα πραγματακια και όσοι το έχουν πιάσει και το έχουν ρίξει μιλανε για φοβερό όπλο

Άργησες φιλε πολύ το κράτησες τ 525.very funny.

Καλησπέρα παιδιά συγνώμη για την καθυστέρηση ,απλά λίγο η δουλειά λιγο η οικογένεια μεσάνυχτα έκατσα λίγο στο τηλέφωνο ! Το 725 pro sport που είχα πιάσει το αισθανομουν στιβαρό αλλά όμως δυσκίνητο ! Δηλαδή δεν μπορούσα να το στρίψω εύκολα ! Το 525 που έχω μπορώ να πάω ότι κάνω και ωραία σπασίματα αλλά και το δουλεύω καλά ! Τώρα το 825 λένε ότι χαμηλότερο προφίλ και κάποια άλλα πραγματακια και όσοι το έχουν πιάσει και το έχουν ρίξει μιλανε για φοβερό όπλο
Ηλια μου....θα συμφωνισω με τον Αργύρη ποιο πανω..
Εγω θα,σου πω για μια ακομη φορα, να κανεις υπομονη (που δεν εχεις) :p γιατι ολο κ καπου θα το δεις στο γηπεδο κ θα το ριξεις για να αποκτησεις αποψη....

Μπα με βλέπω να το στείλω στο φίλο μας το Γιάννη για ένα σετακι περιποιημένο να ξεχάσω το 825 🤣🤣🤣🤣
.........καααααλά..τώωωωωωωωωωωωρα....
Μείναμε ήσυχοι, μένουμε σπίτι, μένουμε α(ν)ασφαλείς......

Τώρα το 825 λένε ότι χαμηλότερο προφίλ
Χαμηλοτερο προφιλ απο το 725 δεν εχει ειναι ιδια στο υψος απλα η σχεδιαση στην πεταλουδα και στην βαση διχνει ποιο χαμηλο
αυτο που βελτιωσαν κατα πολυ απο τι λενε η σκανδαλη σε σχεση με το 725 σπορτινγ
Και εγω θα συμφωνησω με το συναδελφο οτι καλυτερα να αν βρεις καποιο που το εχει παρει να το ριξεις και μετα να κανεις κινηση
επισης εγω θα κοιταγα το απλο το 725sporting σε 76με ρυμιζομενο κοντακι πιστευω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη και γλυτωνεις και λεφτα ακομη και καινουργιο αν το παρεις

Last edited:
Εσύ βαράς με όλα καλά...
Κάτσε βρε στ αυγά σου...

Back