Ελαφρύ καλοκαιρινό παντελόνι να το φοράω μέχρι Νοέμβρη θέλω. Δεν έχω σταμπάρει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.Για ποιο μοντέλο ενδιαφέρεσαι Βασίλη? Και για τη χρήση το προορίζεις?
Ελαφρύ καλοκαιρινό παντελόνι να το φοράω μέχρι Νοέμβρη θέλω. Δεν έχω σταμπάρει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.Για ποιο μοντέλο ενδιαφέρεσαι Βασίλη? Και για τη χρήση το προορίζεις?
Ηρακλής, έχει ένα χακί στα 30€Ελαφρύ καλοκαιρινό παντελόνι να το φοράω μέχρι Νοέμβρη θέλω. Δεν έχω σταμπάρει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.
20 ευρώ από Ali express 100% βαμβακερόΕλαφρύ καλοκαιρινό παντελόνι να το φοράω μέχρι Νοέμβρη θέλω. Δεν έχω σταμπάρει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.
Το δίκανο είναι άλλη ποιότηταΣας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, στο 687 θα πάω. Με μία μ2 κυνηγάω αλλα μ αρέσουν περισσότερο τα δίκανα.
Οχι δεν τα εχω δοκιμάσει.απο την άλλη, εχω παρει του toxotis και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.Έχει δοκιμάσει κανείς τα παντελόνια της pentagon? Σκέφτομαι να πάρω ένα ελαφρύ.
Columbia Silver ridge.Ελαφρύ καλοκαιρινό παντελόνι να το φοράω μέχρι Νοέμβρη θέλω. Δεν έχω σταμπάρει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.
Ελαφρύ καλοκαιρινό παντελόνι να το φοράω μέχρι Νοέμβρη θέλω. Δεν έχω σταμπάρει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.
Καλό το ranger 2 αλλά για καλοκαίρι είναι αρκετά ζεστό και πλέον δεν έχει την ελαστικότητα που είχε παλιότερα. Επίσης το απλό το pentagon δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ ελαστικότητα και είναι φθηνή κατασκευή που δεν πιστεύω ότι θα σου κρατήσει πάνω από μια σεζόν. Για καλοκαιρινα κυνήγια/εκπαιδευτικά το θελεις?Για pentagon πάρε το ranger, πολύ καλό
Κυνήγια μόνο μέχρι Νοέμβριο.Καλό το ranger 2 αλλά για καλοκαίρι είναι αρκετά ζεστό και πλέον δεν έχει την ελαστικότητα που είχε παλιότερα. Επίσης το απλό το pentagon δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ ελαστικότητα και είναι φθηνή κατασκευή που δεν πιστεύω ότι θα σου κρατήσει πάνω από μια σεζόν. Για καλοκαιρινα κυνήγια/εκπαιδευτικά το θελεις?
Μέχρι τι τιμή θέλεις να κυμανθεις? Αν θέλεις να δώσεις γύρω στο 100αρικο για κάτι ποιοτικό, με ελαστικό ύφασμα και να σου κρατήσει αρκετά τσεκαρε τα helikon tex που προτείνει ο κ Γιώργος (sirakos) και τα 5.11.Κυνήγια μόνο μέχρι Νοέμβριο.