Σκέφτομαι να αγοράσω...

Καλησπέρα όπως λέει και ο τίτλος σκέφτομαι να αγοράσω ένα σούπερ πόζε φθηνό να κάνω το κέφι μου την μόνη μετατροπή που σκέφτομαι να κάνω αν έχει σταθερα τσοκ να βάλω εσω έξω έχει να προτείνει κάτι κάποιος σκέφτομαι baikal αλλά δε ξέρω αν χρειαστεί κάτι λειτουργικό αν βρίσκεστε το ανταλλακτικό.
Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη
Μπες στο car.gr στα δικανα lander μεταχειρισμενα εχει κάποια ενδιαφέροντα δικανα ,τα ποζε baikal είναι λίγο χοντροκομμενα εκτός και αν θα ήθελες πλάγιο baikal με τσοκακια οπότε με χίλια.Οτι πάρεις να ειναι με τσοκ ,για ρώτα πόσο κοστίζει η αγορά και τοποθετηση τσοκ ,πρέπει να μετρηθούν οι κάννες αν μπορούν να δεχτούν τσοκ .

Last edited:
Καλησπέρα όπως λέει και ο τίτλος σκέφτομαι να αγοράσω ένα σούπερ πόζε φθηνό να κάνω το κέφι μου την μόνη μετατροπή που σκέφτομαι να κάνω αν έχει σταθερα τσοκ να βάλω εσω έξω έχει να προτείνει κάτι κάποιος σκέφτομαι baikal αλλά δε ξέρω αν χρειαστεί κάτι λειτουργικό αν βρίσκεστε το ανταλλακτικό.
Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη
Αν πήγαινες σε πλάγιο, αυτή ήταν μια πολύ καλή επιλογή!

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/baikal-nx-43e.5727/

Με τσοκάρισμα για γενικό κυνήγι!

Δυστυχώς δε τα χω καλά με τα πλάγια έχει ένα ο πατέρας μου και δε μπορώ να τα βρω μαζί του
Δοκίμασε και κάποιο άλλο αν έχεις την ευχέρεια.
Πιθανότατα,είναι θέμα μέτρων.
Αν τώρα για τον όποιο λόγο δεν το γουστάρεις,μην ασχολείσαι.

Προσωπικά δεν μπορώ να μπω καν στην διαδικασία να συγκρίνω αυτά τα δύο όπλα.
Για μένα κλάσεις ανώτερο το brown....
Κάτι αρχήν αυτό είναι μια εμπορική μλκ που δεν έχει σχέση καν με δικαννο... Στο όνομα του εκσυγχρονισμού έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα.

Προσωπικά δεν μπορώ να μπω καν στην διαδικασία να συγκρίνω αυτά τα δύο όπλα.
Για μένα κλάσεις ανώτερο το brown....
Δεν νομίζω το 828 πολύ μπροστά αν πρόσεξες είναι η έκδοση με ατσάλινη βάση και με της καινούριες κάνες A.I με 42 ρυθμίσεις στο κοντάκι με comfort σύστημα μέσα με αυξομειώσεις μήκους όπως θες και ρυθμιζόμενη και ελαστική ραχη δεν βλέπω κάπου να υπερέχει το 825. Και εμένα μου αρέσει το 525 και θα το έπαιρνα σε αυτά τα χρήματα αλλά όταν περάσεις τα 3000€ υπάρχουν πολλές επιλογές και καλύτερες

Ναι αλλα τι κανουν οι καννες ΑΙ ακομη δεν το ξερουμε...
Μια χαρά ξέρουμε είναι στην κυκλοφορία εδώ και δύο χρόνια της έχουμε δει στο σκοπευτήριο και αρκετοί από εδώ και στο κυνήγι η κάνη έχει όντος εξαιρετική απόδοση.

Back