Σκέφτομαι να αγοράσω...

Ναι απλά εκεί παίζει στο 600+ οπότε μεταχειρισμένο για την φάση που το θέλω έτσι κι αλλιώς θα είναι το τρίτο όπλο στον οπλοβαστο
Στη θέση σου για φθηνό θα πήγαινα σε Baikal σούπερ ποζε και εάν θες με τσοκάκια βρές ένα να έχει από το εργοστάσιο.Δεν το φτάνουν άλλες μάρκες στα χρήματα αυτά.Σε παραπάνω χρήματα προτάσεις πολλές.

Καλησπέρα όπως λέει και ο τίτλος σκέφτομαι να αγοράσω ένα σούπερ πόζε φθηνό να κάνω το κέφι μου την μόνη μετατροπή που σκέφτομαι να κάνω αν έχει σταθερα τσοκ να βάλω εσω έξω έχει να προτείνει κάτι κάποιος σκέφτομαι baikal αλλά δε ξέρω αν χρειαστεί κάτι λειτουργικό αν βρίσκεστε το ανταλλακτικό.
Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη
Κάνε τον κόπο και μπες στην ενότητα Browning 325 sl να δεις. Αν θες και άλλες πληροφορίες στην διάθεση σου.

Κάνε τον κόπο και μπες στην ενότητα Browning 325 sl να δεις. Αν θες και άλλες πληροφορίες στην διάθεση σου.
Γιώργο φίλε δικό σου είναι ;;; Πολύ ωραίο το 325 που ειδα.στην αγγελία !! Αν δεν είχα υποχρεώσεις αυτή την στιγμή θα το έπαιρνα !! Νομίζω ταιριάζει και το σετ κοντάκι παπια από το 525

Καλησπέρα όπως λέει και ο τίτλος σκέφτομαι να αγοράσω ένα σούπερ πόζε φθηνό να κάνω το κέφι μου την μόνη μετατροπή που σκέφτομαι να κάνω αν έχει σταθερα τσοκ να βάλω εσω έξω έχει να προτείνει κάτι κάποιος σκέφτομαι baikal αλλά δε ξέρω αν χρειαστεί κάτι λειτουργικό αν βρίσκεστε το ανταλλακτικό.
Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη
Σε τι χρήματα ψάχνεις; Σε λίγα χρήματα μπορείς να βρεις και μεταχειρισμένα καλά όπλα

Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη
Πάρε καινούριο το laurona το Ισπανικό και καθάρισες. Μαγκνουμ, ατσάλινα σκάγια, 5 τσοκ, μονοσκάνδαλο με επιλογέα, πολύ ελαφρύτερο απ το baikal και τιμή κάτω των 1000 ευρώ

Σε τι χρήματα ψάχνεις; Σε λίγα χρήματα μπορείς να βρεις και μεταχειρισμένα καλά όπλα
Λίγα χρήματα ταβάνι λογικά γύρω στο 300αρι το θέλω απλά για τρίτο όπλο όχι κάτι σημαντικό να κάνω τον χαβαλε μου

Last edited:
Πάρε καινούριο το laurona το Ισπανικό και καθάρισες. Μαγκνουμ, ατσάλινα σκάγια, 5 τσοκ, μονοσκάνδαλο με επιλογέα, πολύ ελαφρύτερο απ το baikal και τιμή κάτω των 1000 ευρώ
Το καινούργιο όπως και να το κάνουμε είναι άλλη φάση αλλά δεν μας περισσεύουν δυστυχώς 🙂

Γιώργο φίλε δικό σου είναι ;;; Πολύ ωραίο το 325 που ειδα.στην αγγελία !! Αν δεν είχα υποχρεώσεις αυτή την στιγμή θα το έπαιρνα !! Νομίζω ταιριάζει και το σετ κοντάκι παπια από το 525
Δικό μου είναι Ηλία. Αν πράγματι σου αρέσει θα τα βρούμε. Να είσαι σίγουρος.

Λίγα χρήματα ταβάνι λογικά γύρω στο 300αρι το θέλω απλά για τρίτο όπλο όχι κάτι σημαντικό να κάνω τον χαβαλε μου
Εκεί που θα δώσεις 300 βάλε κάτι παραπάνω κι αγόρασε κάτι δοκιμασμένο.
Καλός ο χαβαλες,μαζί σου,το σωστό εργαλείο όμως,είναι ΣΩΣΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!
Συναδελφικά μιλάω.

Τα betinsoli (το έψαξα λίγο)λένε ότι βγάζουν θέμα στην σκανδάλη αλλιώς είχα δει ένα diamond.
Βγάζουν, μόνο τα μοντέλα με αυτόματο εξωλκέα αλλά μόνο εάν στραβώσουν τα ελατηρια του ή πυρός του. Κόστος 6€ το ελατήριο. Είμαι παθών αλλά όχι σε diamond, αλλά σε nexus lite. Παρόλα αυτά, δεδομένου του κόστους κτήσης τους είναι πολύ αξιόλογα..

Τα betinsoli (το έψαξα λίγο)λένε ότι βγάζουν θέμα στην σκανδάλη αλλιώς είχα δει ένα diamond.
Πουλαει και ενας συναδελφος εδω μεσα ενα Browning 325 στα 700 ευρω(ειναι στις αγγελιες εδω μεσα, δεν ξερω τιποτα για το συγκεκριμενο αλλα ειναι browning...

Το καινούργιο όπως και να το κάνουμε είναι άλλη φάση αλλά δεν μας περισσεύουν δυστυχώς 🙂
Κάθε μέρα το βράδυ θα κοιτάς τις αγγελίες στο car gr οτι δεις κατω απο 600 ευρω σε ποζε που κατασκευαστηκε μετα το 2010, ειναι σε καλη κατασταση και δεν εχει γινει μετατροπη στα ζύγια του κοντακιού πηγαινε και παρτο. Ενδεικτικα τετοια οπλα ειναι τα: zabala, bettinsoly και τα lanber. Με τσοκ και μονες σκανδαλες.

Κατά βάση ορτύκι μπεκάτσα αλλά γενικά τα πτερωτά.
Έχω μια Α302 και μια maverick 88
Εάν ψάξεις θα βρεις ένα καλό δικανακι σε καλά λεφτά Και με τσοκακια να κάνεις τα κυνήγια σου.
Αφού δε δίνεις τόσο βάση πάρε μπαικαλ

Back