Ετοιμος να απαντησω κατι αναλογο ημουν......με φρέναρε ομως το δικό σου post....Και μετά τι….
Και τι θα προλάβεις σε τρεις ώρες ….
Και δεν σου μένει και τίποτα
Ενώ άμα πάρει το 687 θα του μείνει το χιλιάρικο,
και το 687 να το χαϊδεύει οπότε θέλει και να καυ…νη.![]()
1.Θα το σταματουσες ετσι και αλλιωςΤην τουνη για 3 ώρες και σταματάω το κυνήγι για πάντα.
Και μόλις την τακτοποίησω θα αλλάξω γνώμη.
Επειδή έχω ακριβώς το ίδιο όπλο με αυτό που είδες στις αγγελίες θα σου πω να το πάρεις με κλειστά μάτια. Η τιμή είναι παραπάνω από καλή και θα πάρεις ένα πολύ καλό όπλο από έναν άνθρωπο που το αγαπούσε και το πρόσεχε.Καλησπέρα σας, σκέφτομαι για αγορά δίκαννου μέσα στο καλοκαίρι και θα ήθελα την γνώμη σας. Αν έπαιρνα καινούργιο θα πήγαινα σε fabarm καθώς διαθέτω περίπου 1400. Αν πάω σε μεταχειρισμένο σκέφτομαι το Berretta 687 sporting που πωλείται εδώ στο φόρουμ μιας και έχει αριστερό κοντάκι. Τα κυνήγια που κάνω είναι κυρίως λαγός και τσίχλα.
με τι οπλο κυνηγας; ποσο ζυγιζει;Καλησπέρα σας, σκέφτομαι για αγορά δίκαννου μέσα στο καλοκαίρι και θα ήθελα την γνώμη σας. Αν έπαιρνα καινούργιο θα πήγαινα σε fabarm καθώς διαθέτω περίπου 1400. Αν πάω σε μεταχειρισμένο σκέφτομαι το Berretta 687 sporting που πωλείται εδώ στο φόρουμ μιας και έχει αριστερό κοντάκι. Τα κυνήγια που κάνω είναι κυρίως λαγός και τσίχλα.
Μόνο να το προλάβεις γιατί έχει πολλή ζήτηση τις τελευταίες ημέρες....Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, στο 687 θα πάω. Με μία μ2 κυνηγάω αλλα μ αρέσουν περισσότερο τα δίκανα.
Ναι αυτό σκέφτομαι αλλά δεν έχω ξεκινήσει να βγάλω την άδεια ακόμα..Μόνο να το προλάβεις γιατί έχει πολλή ζήτηση τις τελευταίες ημέρες....
Σε τέτοιες περιπτώσεις, αν είσαι σίγουρος οτι το θέλεις, δεν περιμένεις να βγάλεις πρώτα την άδεια, το κλείνεις και όταν βγει η άδεια ολοκληρώνεις την αγορά. Γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχεις την άδεια και να μην έχεις όπλο να αγοράσεις...Ναι αυτό σκέφτομαι αλλά δεν έχω ξεκινήσει να βγάλω την άδεια ακόμα..
Απόλυτα λογικό, ειδικά με τόση σκόνη που έχει σηκώσει αυτό το θέμα...Μόνο να το προλάβεις γιατί έχει πολλή ζήτηση τις τελευταίες ημέρες....