Σκέφτομαι να αγοράσω...

Σε ευχαριστώ, μάλλον πήρες το τελευταίο...
Αν κατάλαβα καλά πουλάνε τις βίδες ξεχωριστά;
Η κάθε βίδα ξεχωριστά είναι, ναι. Έχει και τον κωδικό F0138400 που φαίνεται να είναι το ίδιο. Κάνε ένα τηλέφωνο να σου πουν. Μπορεί να είναι βέβαια για cal 20. Νομίζω πάντως ότι υπάρχει και αλλού

Last edited:
Σε ευχαριστώ, μάλλον πήρες το τελευταίο...
Αν κατάλαβα καλά πουλάνε τις βίδες ξεχωριστά;
Καλημέρα, αν πάρεις στον Κύργια θα το χει πιστεύω. Το ειχα πάρει όταν πρωτοβγηκε απο κει εν ετει 2008-2009 για την elite που ειχε ξυλινο πέλμα , ήταν ακριβό πάντως.

Καλησπέρα σας, σκέφτομαι για αγορά δίκαννου μέσα στο καλοκαίρι και θα ήθελα την γνώμη σας. Αν έπαιρνα καινούργιο θα πήγαινα σε fabarm καθώς διαθέτω περίπου 1400. Αν πάω σε μεταχειρισμένο σκέφτομαι το Berretta 687 sporting που πωλείται εδώ στο φόρουμ μιας και έχει αριστερό κοντάκι. Τα κυνήγια που κάνω είναι κυρίως λαγός και τσίχλα.

Καλησπέρα σας, σκέφτομαι για αγορά δίκαννου μέσα στο καλοκαίρι και θα ήθελα την γνώμη σας. Αν έπαιρνα καινούργιο θα πήγαινα σε fabarm καθώς διαθέτω περίπου 1400. Αν πάω σε μεταχειρισμένο σκέφτομαι το Berretta 687 sporting που πωλείται εδώ στο φόρουμ μιας και έχει αριστερό κοντάκι. Τα κυνήγια που κάνω είναι κυρίως λαγός και τσίχλα.
Χωρίς να υποτιμώ το Fabarm, το 687 είναι οπλάρα. Και αν το βαρεθείς θα το δώσεις πιο εύκολα χωρίς να χάσεις πολλά - έως καθόλου- χρήματα. Με χειροποίητο αριστερό κοντάκι, που ίσως μπορέσει να έρθει λίγο περισσότερο στα μέτρα σου αν χρειαστεί (ρώτα τον ίδιο τον μάστορα αν σε ενδιαφέρει).

Μην το συζητάς το 687 είναι όπλαρα.
Το πήρα τον περασμένο χρόνο το Φλεβάρη του 24 . Το δούλεψα στα περιστέρια και στο σκοπευτήριο.
Από σκοπευτήριο έχω σκοτάδι μαύρο, πήγα πολλές φορές και κάτι είδα. Στο κυνήγι αυτό που είδα είναι ότι το όπλο υπερέχει κατά την άποψη μου.

Σε αυτά τα χρήματα θα πήγαινα σε μεταχειρισμένο έχει εξαιρετικά όπλα σε αυτά τα χρήματα και εγώ για το 687 θα σου έλεγα να πας,τώρα αν έλεγες ότι έχεις 2500€ θα σου έλεγα αλλά όπλα.

Σε αυτά τα χρήματα θα πήγαινα σε μεταχειρισμένο έχει εξαιρετικά όπλα σε αυτά τα χρήματα και εγώ για το 687 θα σου έλεγα να πας,τώρα αν έλεγες ότι έχεις 2500€ θα σου έλεγα αλλά όπλα.
Να ακούσουμε φίλε μου.

Να ακούσουμε φίλε μου.
Εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε 828U μου αρέσει σαν οπλο και με της 40 διαφορετικές κλήσεις που έχει θα το φέρεις όπως θες επάνω σου όπως και και ότι έχει σύστημα για ανάκρουση και για Ζυγωματικό. Μετά θα κοιτούσα 525-725 που τα ξέρω γιατί είχα το 525 και ήταν παρα πολύ ωραίο όπλο. Για beretta δεν μπορώ να σου πω δεν είχα ποτέ αλλά ξέρω ότι είναι κορυφαία στα δικάνα. Γενικά τα 2500€ δεν είναι πολλά για δίκανο απλά εκεί παίρνεις κάποιο ποιο αξιόλογο όπλο.

Εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε 828U μου αρέσει σαν οπλο και με της 40 διαφορετικές κλήσεις που έχει θα το φέρεις όπως θες επάνω σου όπως και και ότι έχει σύστημα για ανάκρουση και για Ζυγωματικό. Μετά θα κοιτούσα 525-725 που τα ξέρω γιατί είχα το 525 και ήταν παρα πολύ ωραίο όπλο. Για beretta δεν μπορώ να σου πω δεν είχα ποτέ αλλά ξέρω ότι είναι κορυφαία στα δικάνα. Γενικά τα 2500€ δεν είναι πολλά για δίκανο απλά εκεί παίρνεις κάποιο ποιο αξιόλογο όπλο.
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Back