Πάρε benelli να σε δει ο θεός.... Πάντως αν επιμενεις maxus με κλειστά μάτια...
Αφού έχεις fabarm, εγώ τότε θα έπαιρνα από τις υπόλοιπες τη maxus. Είναι καλό όπλο. Για την καννη εγώ δε θα το συνιστούσα, θα είναι ακριβή και δε θα έχεις καινούριο όπλο... Ακόμα κι αν ποτέ δε βγάλει πρόβλημα η η38 θα τη βαρεθείς! Οι αλλαγές όταν πρόκειται για αγορές είναι ευχάριστες!Τάσο Fabarm έχω (H38) οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα πήγαινα μόνο για κάννη.
Είναι και αυτό στο μυαλό μου αλλά δεν έχω ιδέα πόσο πάει μια κάννη..xm.
Την έχω δει πολύ κατώτερη από τη μ2...τα πλαστικά μέρη της δεν μου άρεσαν καθόλου!Δες και την μοντεφελτρο συνθετική που κυκλοφορεί σε προσφορά όμορφο τουφέκι φαίνεται
Focking gorgeous!!!Μακη να σας φτιαξω κ εγω λιγο
Freeman.1989 Γιωργο.....
http://www.browning.eu/products/shotguns/semi-auto/maxus/A-MAXBLACKGOLD.html
Υπαρχουν καποιες hunter οαλιες στο καρ.Maxus ! Το speed loading όλα τα λεφτα! Α5 Μακρια, τουλαχιστον στα δικα μου ματια δείχνει πολυ ψευτικο κ απο ντουφεκιες απο οτι ακούγετε δεν τα πάει καλα
a350 extrema wild boreΌπως είχα γράψει πριν μερικές μέρες είμαι στην αναζήτηση δεύτερου όπλου και στις επιλογές μου προστέθηκε εκτός της m2 και η beretta α350 wild bore η οποία χωρίς την προέκταση είναι πολύ όμορφο όπλο,ωραία λαβή σύστημα kick off πολύ καλή κάνη και σε πολύ καλή τιμή!!!! Την sx4 την αποκλείω από τις επιλογές μου γιατί μου φάνηκε πολύ ψεύτικη και δεν έχει και φλάντζες! Ο μόνος ενδοιασμός μου για την α350 είναι ότι είναι super magnum και δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται στα λίγα γραμμάρια και δεύτερον το βάρος της το οποίο είναι κατά 200 γραμμάρια βαρύτερη από την μ2! Δεν προορίζεται για περπατητό αλλά αποκλειστικά για καρτέρι απλά στο χωριό για να πας στα καρτέρια καμιά φορά έχει περπάτημα και μίας ώρας!
Για ψαξου λιγο ακομα ρα φιλε... Αν το ζητημα των μετρων σου ειναι ο μονος λογος για να μην παρεις Winchester δες καμια μεταχειρισμενη χ2 χ3 και τα υπολοιπα λεφτα παρτα κανα καλο τσοκ και φυσιγγια. Ως κατοχως μπερεττα δε μπορω να πω πως εχω ασχοληθει σοβαρα με την τουφεκια της,οσα εχω δει μονο στο κυνηγι, αλλα η ποιοτητα στο μοντελο που λες ειναι θεωρω αρκετα οεσμενη. Θα διαβασεις κι αναλογα μεσαa350 extrema wild bore
Μάριε μπερδευτικες μεταξυ του καστορα και του κατσανουΓια ψαξου λιγο ακομα ρα φιλε... Αν το ζητημα των μετρων σου ειναι ο μονος λογος για να μην παρεις Winchester δες καμια μεταχειρισμενη χ2 χ3 και τα υπολοιπα λεφτα παρτα κανα καλο τσοκ και φυσιγγια. Ως κατοχως μπερεττα δε μπορω να πω πως εχω ασχοληθει σοβαρα με την τουφεκια της,οσα εχω δει μονο στο κυνηγι, αλλα η ποιοτητα στο μοντελο που λες ειναι θεωρω αρκετα οεσμενη. Θα διαβασεις κι αναλογα μεσα
Ειμαι βιαστκος! Το χω ξανακανει!Μάριε μπερδευτικες μεταξυ του καστορα και του κατσανου
Κανεις που να χει αποψη?Παιδια υπαρχει καποιος κατοχος marocchi zero 3 η finn 512 ?Φιλος ειναι ετοιμος για την αγορα ενος εκ των 2 αλλα απο οσο ψαχνω δεν ειναι πολυσυζητημενα οπλα και με ανησυχει
Παντως η τιμη και τα καλουδια+ρυθμιζομενο κοντακι στην τιμη των 1500 ευρω το βρισκω ακρως δελεαστικο
Παιδια υπαρχει καποιος κατοχος marocchi zero 3 η finn 512 ?Φιλος ειναι ετοιμος για την αγορα ενος εκ των 2 αλλα απο οσο ψαχνω δεν ειναι πολυσυζητημενα οπλα και με ανησυχει
Παντως η τιμη και τα καλουδια+ρυθμιζομενο κοντακι στην τιμη των 1500 ευρω το βρισκω ακρως δελεαστικο
καλά όπλα τα πιο παλιά,τα τωρινά δεν θυμίζουν την στιβαρότητα των παλιώνΚανεις που να χει αποψη?