Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Αυτό το 18,4 με 4 εκατοστά κώνο μου αρέσει πάρα πολύ.ολες οι τιτανο είναι έτσι ή μόνο η lux?
Ευρυπίδη 18.4 + 4 είχα σημειώσει από ένα τέστ του Αιγινήτη. Πιθανώς να ισχύει αυτό που γράφει ο Δίας για τις Λουξ
Ωραίο το νεξους που έβαλες, μου θυμίζει Μπρέντα Ηχώ, ενδιαφέρον το ατσάλι σεντετιεν

Όσον αφορά αυτό που λες για τη κανη της rem ίσχυε μια φορά κι έναν καιρο.πλεον όχι.οι διάφορες είναι απειροελάχιστες έως μηδαμινές κι αυτό γιατί μια φορά χρωμιωναν ακατάσχετα τις κανες κι εκεί έπαιζε ρόλο το αχρωμιωτο στις καιρικές μεταβολές.σημερα αυτές οι διαφορές εχουν σχεδόν μηδενιστη
Συμφωνώ απόλυτα η ν3 που έχω είναι εφάμιλλη με την 350 μη σου πω και κατώτερη.η m1ενα σκαλί πίσω γιατί είναι πιο ιδιότροπη με τα φυσίγγια

Είναι ωραιες καννες οι optima, έχω ευχαριστηθεί τουφεκιές με το δικαννακι. Το καλό είναι ότι δεν πολυασχολεισαι με φυσίγγια. Πάει τα περισσότερα....
Όποιος δεν τις έχει δοκιμάσει δεν μπορεί να καταλάβει έπαψα να έχω έννοια με τα φυσίγγια καλά και καθαρά σκοτωματα είναι όπλα που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη στα δύσκολα ,είναι η πρώτη μου επιλογή

Όποιος δεν τις έχει δοκιμάσει δεν μπορεί να καταλάβει έπαψα να έχω έννοια με τα φυσίγγια καλά και καθαρά σκοτωματα είναι όπλα που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη στα δύσκολα είναι η πρώτη μου επιλογή
Ωχωχωχ καλά σου είπε ο Παύλος ότι πας για τη πυρα:oops:

- γροθιά στο κατεστημένο
- κόντρα στη νέα τάξη των πραγμάτων ( V3 )
- απομυθοποίηση του μύθου ( πάλι V3 )
- να έρθουν στην επιφάνεια προβληματάκια που βγήκαν στην έναρξη για παπί με κάτι σπασμένα σκορπισμένα λαμάκια από τα όπλα που δεν χαλάνε ( V3 ),,,γιατί τα κάνουν αβαβα οι κάτοχοι R ( αρ ή ρο ;; )

οπτίμα θα λέμε και θα κλαίμε,σεβασμός :) α ξέχασα και την άλλη την αγάπη μου το τριμπορι που δινει πολύ πόνο .sarcastic.

- γροθιά στο κατεστημένο
- να έρθουν στην επιφάνεια προβληματάκια που βγήκαν στην έναρξη για παπί με κάτι σπασμένα σκορπισμένα λαμάκια,,,γιατί τα κάνουν αβαβα οι κάτοχοι R ( αρ ή ρο ;; )

οπτίμα θα λέμε και θα κλαίμε,σεβασμός :) α ξέχασα και την άλλη την αγάπη μου το τριμπορι που δινει πολύ πόνο .sarcastic.
Αν πεις για το τριμπόρι τα λεγα χρόνια τώρα κι εδώ και πιο παλιά σε αλλα forums, είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου!

- γροθιά στο κατεστημένο
- να έρθουν στην επιφάνεια προβληματάκια που βγήκαν στην έναρξη για παπί με κάτι σπασμένα σκορπισμένα λαμάκια,,,γιατί τα κάνουν αβαβα οι κάτοχοι R ( αρ ή ρο ;; )

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά για την v3 θα έχω τεκμηριωμένη γνώμη στο τέλος της χρονιάς όσο για tribore θα σου πω τέτοιο όπλο Παύλο (εικόνισμα)στο λέω γιατί πούλησα την xlr composite για την v3 και προβληματίζομαι ότι την πάτησα

- γροθιά στο κατεστημένο
- να έρθουν στην επιφάνεια προβληματάκια που βγήκαν στην έναρξη για παπί με κάτι σπασμένα σκορπισμένα λαμάκια από τα όπλα που δεν χαλάνε ( V3 ),,,γιατί τα κάνουν αβαβα οι κάτοχοι R ( αρ ή ρο ;; )

Σωμφωνώ Παύλο, να προσθέσω όταν η Μπερέττα το 1500 πουλούσε δίκαννα οι ινδιάνοι πετούσαν πέτρες στους λαγούς .crying smile.

Status
Not open for further replies.
Back