Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε το νούμερο , στον Λιάγκα είπε ότι και ο ψαροντουφεκάς που κοπανάει ζωντανό το χταπόδι στα βράχια , πρέπει να διώκεται!
Αυτές τις πίπες να πάνε να τις πούνε στους Ιάπωνες.Αντε γιατί έχουμε αναγάγει την πουστια και την οικολογική σχιζοφρένεια σε εθνικό σπορ.Χθες είδα μέρα μεσημέρι μια διαφήμιση με έναν πουστη γιό και ανακατεύτηκα στα καλά καθούμενα λες και χρωστάω τίποτα ρε!
 
Ρε το νούμερο , στον Λιάγκα είπε ότι και ο ψαροντουφεκάς που κοπανάει ζωντανό το χταπόδι στα βράχια , πρέπει να διώκεται!
.sarcastic.
Όποιος πατάει χορτάρια επίσης.

Είπαμε, η χαζομάρα δεν έχει όρια.
Μην δίνετε σημασία ...
 
Όσο πιο μεγάλη μ@λακία πετάξεις, τόσο περισσότερο θα συζητηθεί και τόσο περισσότερο παραμένεις στην δημοσιότητα, με αποτέλεσμα να διαφημίζεσαι δωρεάν.
Αυτός είναι ο στόχος.

Το φυσιολογικό, επειδή είναι φυσιολογικό, δεν πουλάει.
Γυμνό, δολοφονίες, βιασμοί, σκοτωμοί, κουλές θεωρίες, επιθέσεις σε διάσημους, τσακωμοί στα τηλεοπτικά πλατώ, ανθρώπινος πόνος κτλ κτλ ... αυτά πουλάνε.

Αφήστε τους να λένε ότι θέλουν και να επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουν σημασία, δηλαδή την νομοθεσία.
 
Θόδωρε , με ποιές προυποθέσεις θα γίνει η εξόρυξη ; Και δεύτερον , αν και όταν γίνει , τι νόημα θα έχει ;
Υποψιάζομαι ότι θα βασίζεται σε κάποια blockchain παραλλαγή, όπως τα λεγόμενα smart contracts. Αλλά το σχόλιό μου ήταν απλά μία ειρωνεία στο ότι οι ηγέτες (Βαρουφάκης) είναι πολύυυ μπροστά από το πόπολο που δεν τους καταλαβαίνει και δεν τους ψηφίζει!
 
Υποψιάζομαι ότι θα βασίζεται σε κάποια blockchain παραλλαγή, όπως τα λεγόμενα smart contracts.
Μ'αρεσει ρε Θόδωρε που τα λες έτσι λιτά και κατανοητά. Όσο για τον μπαρουφακη πασχιζω να βρω έστω έναν που να παραδέχεται πως τον ψηφίζει για να μου λυθούν κάποιες απορίες ανθρωπολογικου ενδιαφέροντος.
 
Μάλιστα , μία φορά σε αυτό τον τόπο να μιλήσει ένας με θάρρος και να αναλάβει την ευθύνη αλλά για να την αναλάβει πρέπει να έχει και....... μπαλάκια !

Βγήκε λοιπόν ο Σκέρτσος το πρωί για να μας πει ότι για όλα τα προβλήματα με την Τράπεζα Θεμάτων φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή έφερε το σύστημα της απλής αναλογικής και αυτό έχει οδηγήσει στο να έχουμε τώρα υπηρεσιακή Κυβέρνηση η οποία, δεν φταίει μεν, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την κυβερνοεπίθεση!

Μια ω -ραία πεταλούδα ... .big smile.
 

Χένρι Κίσινγκερ: Κλείνει 100 χρόνια ζωής – Ένας εγκληματίας πολέμου με Νόμπελ που δεν τιμωρήθηκε ποτέ

ΠΗΓΗ ΑΠΕ ΜΠΕ
Εχει απορια? απλα και καλα μας το λεει για καινουργιο? ή θελει να μας δειξει την εξουσια και το απυροβλητο του συγκεκριμενου?
 
Θα μας ζαλίζουν τα @@ με αυτά για χρόνια.

https://www.in.gr/2023/05/30/b-scie...un-gia-kindyno-eksafanisis-tis-anthropotitas/

Σε μερικές ερωτήσεις που έκανα στο Bing όλο βλακείες απάνταγε.
οκ θα βελτιωθεί αλλά καμία σχέση η σημερινή πραγματικότητα με αυτά που λένε.
Ίσως να της έκαναν κανένα εμβόλιο γιατί πριν λίγους μήνες ήταν περισσότερο ομιλητική.

Πάρτε και την άποψη της AI για την διακοπή του κυνηγιού ... .very funny.

1685468590744.png
 
Μ'αρεσει ρε Θόδωρε που τα λες έτσι λιτά και κατανοητά. Όσο για τον μπαρουφακη πασχιζω να βρω έστω έναν που να παραδέχεται πως τον ψηφίζει για να μου λυθούν κάποιες απορίες ανθρωπολογικου ενδιαφέροντος.
Νομίζω ότι η περίπτωση Βαρουφάκη είναι ιδιαίτερη. Όποιος τον ακολουθεί πιστεύει - ελπίζω όχι συνειδητά!- πως είναι μέλος μιάς ελιτιστικής διανόησης. Ο Γιάνης ποντάρει δηλαδή στην επιθυμία των ατόμων - κυρίως νεαρής ηλικίας - στο να είναι μοντέρνα (Δήμητρες ως χρεολύσια), επαναστατικά (αγάπη μου, έκλεισα τις τράπεζες) και ειρηνιστικά (αν αποβιβασθεί μιά τούρκικη διμοιρία σε ένα ελληνικό ξερονήσι, θα κάνω μερικά τηλεφωνήματα), με άλλα λόγια σε άτομα που θέλουν να είναι η αιχμή του δόρατος στην προοδευτικότηταo_O.

ΥΓ: Τώρα τα του blockchain και των smart contracts είναι απλά ετικέτες και εικασίες δικές μου και δεν χρήζουν περαιτέρω συζήτησης.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top