Πώς κατασκευάζεται μια κάννη;

Γιαννη δεν χωρα η παραμικρη αμφιβολια οτι καποιος με καλες σκοπευτικες ικανοτητες και εμπειρια στο να διαβαζει τη κινηση του πουλιου και του στοχου και στελνει τη τουφεκια εκει που πρεπει θα εχει μεγαλεσ επιτυχιες με οποιο οπλο και να ριξει.
Ομως σε βλητικες βελτιωσεις μιλαμε για τον ιδιο ακριβως χρηστη, με το ιδιο ακριβως οπλο, μετρα οπλου και τσοκ, ο οποιος μετα την οποια βελτιωση, αυλο, κωνο, πορτινγκ κλπ ανεβαζει την αποδοση του αισθητα και σε βαθος του χρονου κατακορυφα.
Δεν μπορω να καταλαβω ομως πως οι ειδικοι του χωρου παγκοσμιως τα μασανε παντα οταν καποιος θελει να μιλησει για βελτιωση. Την ιδια ωρα που παγκοσμια καταξιωμενοι αθλητες εχουν κανει ολοι τετοιες βελτιωσεις για τα κυνηγια τους. Ξερω με τι κυνηγαει παπια πχ η σκοπευτικη ελιτ της Ελλαδας, σε 5 παραδειγματα που εχω τα οπλα τους ειναι ολο πατεντες. Δεν νομιζω οτι τα ατομα αυτα εχουν σκοπευτικο θεμα, απλα ψαχνουν το μεγιστο σε διατρηση και κατανομη εκει που τουφεκανε. Φιλικα, Παυλος
Πιπερι στο στομα σου Παυλο τι ειναι αυτα που λες μεσημεριατικα και μερικοι θελουν να κανουν και τη σιεστα τους.big smile.
 
Back
Top