Στέλιο βάλε φωτό χωρίς θήραμα . Μπορεί να στο κοψουν
Άμα το κόψουν δεν με νοιάζει καθόλου.Στέλιο βάλε φωτό χωρίς θήραμα . Μπορεί να στο κοψουν
Να είσαι καλά φίλε!Κούτα είναι το εργαλείο... τσάμπα το δίνεις, καλοπούλητο φίλε μου!!!
Κόψε το ίντερνετ θα καταστραφείς!Εγώ το αγόρασα βλέποντας αυτό το βίντεο.
το μόνο που με σώζει με το μυαλό που εχω είναι να με βάλουν φυλακή.Κόψε το ίντερνετ θα καταστραφείς!
Καλά το πάει Αλέκο. Ξέρει τι κάνει. Κι εγώ εκεί γύρω θα το έδινα. Έτσι θα πουληθεί. Είναι win win η τιμή.Κούτα είναι το εργαλείο... τσάμπα το δίνεις, καλοπούλητο φίλε μου!!!
Έχω σκεφτεί να το κυνηγήσω μέχρι όσο το εχω ώσπου να λήξει η σεζόν αλλά μετά σκέφτομαι ότι αυτό δεν είναι τίμιοΚαλά το πάει Αλέκο. Ξέρει τι κάνει. Κι εγώ εκεί γύρω θα το έδινα. Έτσι θα πουληθεί. Είναι win win η τιμή.
το οπλο ειναι πενα !!!! ειναι κριμα να μην το παρει καποιος απο το forum ,βλεπεις στις αγγελιες κατι ριμαδια και οι πονηρικηδες ζητανε ενα τσουβαλι λεφτα Πιστευω οτι θα φυγει συντομαΒεβαίως να το διαδωσεις
Όλοι εδώ ξέρετε ότι το όπλο είναι καινούργιο.
Είναι το ατσάλινο.
Όποιος το πάρει σε τέτοια τιμή είναι πολύ τυχερός.
Πιο πένα δεν γίνεται.το οπλο ειναι πενα !!!! ειναι κριμα να μην το παρει καποιος απο το forum ,βλεπεις στις αγγελιες κατι ριμαδια και οι πονηρικηδες ζητανε ενα τσουβαλι λεφτα Πιστευω οτι θα φυγει συντομα
Η σωστή σκοπευση είναι η δυοφθαλμη.Ειναι για δεξιόχειρες που σημαδευουν και με δεξι ματι?Ρωτω εγω μπορει να ειναι και χαζομαρα αυτο που ρωτω γτ ολα φτιάχνοντε και κοντακι στα μετρα του καθενος αλλα ρωταω..Θα το έπαιρνα σημερα κιολας, ειμαι ομως σε δυσκολη οικονομική κατάσταση αυτο το καιρο και ευτυχώς τη Δευτέρα που μας έρχεται ΕΥΤΥΧΏΣ μπαρκαρω ξανα απο Σιγκαπούρη να ανακάμψει η κατάσταση.Αν το εχεις ακομα απο τον επόμενο μηνα πολυ ευχάριστος να το κανονίζαμε.
Σήμερα το έβγαλα μια βόλτα και μου φάνηκε πούπουλο επειδή το ατα είναι πιο βαρύ.Εχω το ποιο παλιο .Το GAMA LUX .Δεν εχει κανει τσικ 25 χρονια θα κοντευει .Ντουφεκιες φαρμακι .Στις περδικες ,μπεκατσες δεν το παρνω πια λογο βαρους .Αλλα για χοντρα θυραματα σε καρτερι με αυτο νοιωθω σιγουρια
Μπορείς να πεις ποσο είναι η μικρή και πόσο η μεγάλη κλίση του κοντακίου?
Εμενα ειναι το ποιο παλιο 3400Σήμερα το έβγαλα μια βόλτα και μου φάνηκε πούπουλο επειδή το ατα είναι πιο βαρύ.
3250 δεν το λες και βαρύ.
Ψάχνω ρε φίλε Γιώργο το βιβλιαράκι να δω μήπως γράφει και δεν ξέρω που το έχω βάλει.Μπορείς να πεις ποσο είναι η μικρή και πόσο η μεγάλη κλίση του κοντακίου?