Πωλείται fabarm elos b2 notte field

Status
Not open for further replies.
Καλά το πάει Αλέκο. Ξέρει τι κάνει. Κι εγώ εκεί γύρω θα το έδινα. Έτσι θα πουληθεί. Είναι win win η τιμή.
Έχω σκεφτεί να το κυνηγήσω μέχρι όσο το εχω ώσπου να λήξει η σεζόν αλλά μετά σκέφτομαι ότι αυτό δεν είναι τίμιο
Οπότε παραμένει ακόμη λαδομενο και φυλαγμένο.

Μέχρι νεωτέρας διαταγής του μυαλού μου, αυτές οι φωνές ξέρετε...

Βεβαίως να το διαδωσεις
Όλοι εδώ ξέρετε ότι το όπλο είναι καινούργιο.

Είναι το ατσάλινο.

Όποιος το πάρει σε τέτοια τιμή είναι πολύ τυχερός.
το οπλο ειναι πενα !!!! ειναι κριμα να μην το παρει καποιος απο το forum ,βλεπεις στις αγγελιες κατι ριμαδια και οι πονηρικηδες ζητανε ενα τσουβαλι λεφτα Πιστευω οτι θα φυγει συντομα

το οπλο ειναι πενα !!!! ειναι κριμα να μην το παρει καποιος απο το forum ,βλεπεις στις αγγελιες κατι ριμαδια και οι πονηρικηδες ζητανε ενα τσουβαλι λεφτα Πιστευω οτι θα φυγει συντομα
Πιο πένα δεν γίνεται.

Αν φύγει θα γίνει όσο ζορίζομαι.
Διότι αν τα βγάλω πέρα δεν θα φύγει.

Ειναι για δεξιόχειρες που σημαδευουν και με δεξι ματι?Ρωτω εγω μπορει να ειναι και χαζομαρα αυτο που ρωτω γτ ολα φτιάχνοντε και κοντακι στα μετρα του καθενος αλλα ρωταω..Θα το έπαιρνα σημερα κιολας, ειμαι ομως σε δυσκολη οικονομική κατάσταση αυτο το καιρο και ευτυχώς τη Δευτέρα που μας έρχεται ΕΥΤΥΧΏΣ μπαρκαρω ξανα απο Σιγκαπούρη να ανακάμψει η κατάσταση.Αν το εχεις ακομα απο τον επόμενο μηνα πολυ ευχάριστος να το κανονίζαμε.

Ειναι για δεξιόχειρες που σημαδευουν και με δεξι ματι?Ρωτω εγω μπορει να ειναι και χαζομαρα αυτο που ρωτω γτ ολα φτιάχνοντε και κοντακι στα μετρα του καθενος αλλα ρωταω..Θα το έπαιρνα σημερα κιολας, ειμαι ομως σε δυσκολη οικονομική κατάσταση αυτο το καιρο και ευτυχώς τη Δευτέρα που μας έρχεται ΕΥΤΥΧΏΣ μπαρκαρω ξανα απο Σιγκαπούρη να ανακάμψει η κατάσταση.Αν το εχεις ακομα απο τον επόμενο μηνα πολυ ευχάριστος να το κανονίζαμε.
Η σωστή σκοπευση είναι η δυοφθαλμη.
Όσο για τα μέτρα κτλ...Όπως τα λες.

Καλοτάξιδος να είσαι και αν υπάρχει ακόμη θα το χτυπήσεις.

Εχω το ποιο παλιο .Το GAMA LUX .Δεν εχει κανει τσικ 25 χρονια θα κοντευει .Ντουφεκιες φαρμακι .Στις περδικες ,μπεκατσες δεν το παρνω πια λογο βαρους .Αλλα για χοντρα θυραματα σε καρτερι με αυτο νοιωθω σιγουρια
Σήμερα το έβγαλα μια βόλτα και μου φάνηκε πούπουλο επειδή το ατα είναι πιο βαρύ.

3250 δεν το λες και βαρύ.

Ενημερωτικά το 5 φυσίγγια μας τελείωσε.

Σήμερα το έβγαλα βόλτα και μάλλον θα το κυνηγήσω μέχρι να κλείσει η σεζόν.

υπερευχαριστημενος αναλογικά με τα θηράματα που υπήρχαν.

Καλές τουφεκιες και μια δυο εξωπραγματικές.

Μπορείς να πεις ποσο είναι η μικρή και πόσο η μεγάλη κλίση του κοντακίου?
Ψάχνω ρε φίλε Γιώργο το βιβλιαράκι να δω μήπως γράφει και δεν ξέρω που το έχω βάλει.

Άμα το βρω θα σου πω αν το γράφει μέσα.

Status
Not open for further replies.
Back