Αχαχαχαχαχαχχα έκλαψαΜοιάζει αλλά ΔΕΝ είναι !!! Καρδαράς είναι ......... Τι Catania, τι Πύργος ... Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη !!!
![]()
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/post-287806

Αχαχαχαχαχαχχα έκλαψαΜοιάζει αλλά ΔΕΝ είναι !!! Καρδαράς είναι ......... Τι Catania, τι Πύργος ... Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη !!!
![]()
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/post-287806
Τρομερη ειναι κ η Αquila svΞέχασα και η g2000
Granular 1.45-28- spark-cxΜίας και το κυνήγι έφτασε στο τέλος του, κοιτώ να αλλάξω Ρότα από τα 32 γραμμάρια στα 28, και θα ήθελα κανένα καλό σεταπ για δοκιμές, ευχαριστώ πολύ![]()
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μουGranular 1.45-28- spark-cx
Sipe 1.45-29-cx-sg27
Και 30 είναι ωραίαΜίας και το κυνήγι έφτασε στο τέλος του, κοιτώ να αλλάξω Ρότα από τα 32 γραμμάρια στα 28, και θα ήθελα κανένα καλό σεταπ για δοκιμές, ευχαριστώ πολύ![]()
ΑQUILA 32άρα 1,48-50 Χ 28 -8 ή 8,5 Νο V-ZERO 23 με 2000 και 57,7 κλείσιμοΜίας και το κυνήγι έφτασε στο τέλος του, κοιτώ να αλλάξω Ρότα από τα 32 γραμμάρια στα 28, και θα ήθελα κανένα καλό σεταπ για δοκιμές, ευχαριστώ πολύ![]()
Τα γραμμάρια μου Νίκο για τσίχλα και 28 μετά τις 10 το πρωί!Και 30 είναι ωραία
Τον V ZERO 23 θα τον ερωτεύτηκε στο κυνήγι. Τον δουλεύω 3χρονια στην τσίχλα.Τελικα κλειδωθηκε το σεταπ με f2x28 .Καλυκας chedite με cx 2000 κομμενος στα 68.5 1.40χ28 με v zero 23 και κλεισιμο πεντασταδιακο στα 56.5 χιλ
Τι οπλο εχεις φιλε ;Μίας και το κυνήγι έφτασε στο τέλος του, κοιτώ να αλλάξω Ρότα από τα 32 γραμμάρια στα 28, και θα ήθελα κανένα καλό σεταπ για δοκιμές, ευχαριστώ πολύ![]()
Για να μην με μαλώνουν, έχω και αέρια και ανδρανεια,Τι οπλο εχεις φιλε ;
Τα φυσιγγια δεν ξερουν μαρκες οπλων .Το εσωτερικο της κανης μονο , η λατρευουν η μισουνΓια να μην με μαλώνουν, έχω και αέρια και ανδρανεια,Beretta-benelli
Πόσο γαμάτο κυάθιο αυτός ο v-zero ρε παιδιά!ΑQUILA 32άρα 1,48-50 Χ 28 -8 ή 8,5 Νο V-ZERO 23 με 2000 και 57,7 κλείσιμο
Άλλοι τον υμνούν και άλλοι τον μισούν...Πόσο γαμάτο κυάθιο αυτός ο v-zero ρε παιδιά!
Πόσο γαμάτο κυάθιο αυτός ο v-zero ρε παιδιά!
Πραγματικά πολύ καλό βύσμα....Άλλοι τον υμνούν και άλλοι τον μισούν...![]()