Ναι μονης βασης.απλος η csb ειναι πιο νεβρηκες αποτελεζμα σκορπηζουν πιο ευκολα
Δηλαδη ενα φυσιγγι με psb θα σου δωσει καλυτερη κατανομη, πιο συγκεντρωτικη στα ιδια μετρα με ιδια γραμμαρια?
Ναι μονης βασης.απλος η csb ειναι πιο νεβρηκες αποτελεζμα σκορπηζουν πιο ευκολα
Ναι. Οι Psb πλήρως ζελατινοποιημενεςΚαι οι psb και οι csb μονοβασικες ειναι?
Μπάλα πάνε κ οι δύοΔηλαδη ενα φυσιγγι με psb θα σου δωσει καλυτερη κατανομη, πιο συγκεντρωτικη στα ιδια μετρα με ιδια γραμμαρια?
Ληγο πιο σφηκτη κατανομηΔηλαδη ενα φυσιγγι με psb θα σου δωσει καλυτερη κατανομη, πιο συγκεντρωτικη στα ιδια μετρα με ιδια γραμμαρια?
Εισαι λιγο χαμηλα στην πυριτιδα..ανεβα στο 1.40 με 1.45 αναλογα πως θα σου κατσεο...σου απεδωσε καπως μονο και μονο λογω aquila που ειναι σκληρο βυσμαΚαλησπερα.Τελικα εχθες δοκιμαστηκε σε απογευματινο περασμα το σεταπ με την πυριτιδα f2x28 1.35χ28 με 616 καψυλι και 24 AQUILA ση/τηρα σε καλυκα fiem κομμενος σε 68.5 και κλεισιμο σε 56.5 χιλ πεντασταδιακο κλεισιμο.Τα αποτελεσματα εξερετικα με ανακρουση πολυ μαλακη και τα πουλια ξερα σε αποστασεις 30 με 35 μετρα με 3 και 2 αστρα τσοκ μαμα απ το super poze...
Καλα εκανες..εξαλλου ολα δοκιμες ειναι να δεις πως θα σου κατσει..στο 1.45 που το εριχνα εγω θεριζε βεβαια με καραμπινα οποτε αν εχειε θεμα με την ανακρουση στο 1.40 θα εισαι κυριοςΣημερα εκανα 5 φυσιγγια με 1.40 παλι με aquila 24 θα δοκιμαστουν αυριο Μιλτο.Βλεπεις ειναι η πρωτη φορα που δουλευω την f2x28 και ηθελα να δω την συμπεριφορα θα εχει στο στο οπλο μου
ποια aquila λες την απλη η την aquila SV γιατι η πρωτη ειναι για 32 γραμμαρια , και η δευτερη για 24 , το 1,40 το θεωρο πολυ , εγω την γεμηζω την SV se 1,25x24 αστερι , και ρελι στα 1,30χ24 , με καλες τουφεκιες με την απλη την aquila , δεν βρηκα ποτε το σεταπ που θα με ευχαρηστουσα , τσαμπα εχανα τον χρονο μου και πουλια , οποτε την χαρησα τα 400 γραμμαρια που μου περισεψανΣημερα εκανα 5 φυσιγγια με 1.40 παλι με aquila 24 θα δοκιμαστουν αυριο Μιλτο.Βλεπεις ειναι η πρωτη φορα που δουλευω την f2x28 και ηθελα να δω την συμπεριφορα θα εχει στο στο οπλο μου
πυριτιδα f2x28 1.35χ28 με 616 καψυλι και 24 AQUILA ΣΗΓ/ΤΗΡΑ..Και την ανεβασα σε 1.40 απο 1.35 που την ειχαποια aquila λες την απλη η την aquila SV γιατι η πρωτη ειναι για 32 γραμμαρια , και η δευτερη για 24 , το 1,40 το θεωρο πολυ , εγω την γεμηζω την SV se 1,25x24 αστερι , και ρελι στα 1,30χ24 , με καλες τουφεκιες με την απλη την aquila , δεν βρηκα ποτε το σεταπ που θα με ευχαρηστουσα , τσαμπα εχανα τον χρονο μου και πουλια , οποτε την χαρησα τα 400 γραμμαρια που μου περισεψαν
Αυτή στο 1,25 X26 είναι ο θάνατος της τσίχλας που νομίζει ότι είναι γρηγορηΗ καλύτερη 24 κατά εμέ csb6
Αυτό ακριβώς γεμίζω για τσίχλα με το δυκανο και το ευχαριστήθηκαΑυτή στο 1,25 X26 είναι ο θάνατος της τσίχλας που νομίζει ότι είναι γρηγορη
Είναι εύκολο να ανεβάσεις ξανά την παρουσίαση αυτή?PSB-5 είναι Παύλο (x28 όπως και η CSB-5). H PSB-3 (x30-32) είναι πράσινη, έτσι ήταν τουλάχιστον μέχρι πρότινος, εκτός κι αν της άλλαξαν χρώμα και αυτής πρόσφατα, όπως στις PSB-2, CSB-2, CSB-3, CSB-6.
Εξάλλου αν ήταν PSB-3 η δόση θα έπρεπε να είναι γύρω στο 1,65 ... Είναι πολύ χαμηλό το 1,40 ενώ ταιριάζει στις PSB-5 & CSB-5.
Εγώ την είχα βρει πέρυσι στο FALCOCCI στο 1,45 γρ. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο που έχεις κι εσύ ...
View attachment 4098
View attachment 4099
Είναι εύκολο να ανεβάσεις ξανά την παρουσίαση αυτή?
Ποιός συγκεντρωτήρας είναι αυτός?
Μοιάζει αλλά ΔΕΝ είναι !!! Καρδαράς είναι ...Για Gualandi μοιαζει