Δεν βλέπεις πως πάει η δουλειά φίλε μου? Αφού του τα ακουμπαμε απλοχερα όσο θέλουν θα τα πάνε.10.40 τα tordo 32 σε Αλαγιάννη
Πέρυσι από τον ίδιο τέτοια εποχή τα είχα πάρει 8.50
2€ μέσα σε έναν χρόνο
Σε 2-3 χρόνια πόσο θα έχουν δηλαδή; 15;
Ακριβώς. Οι τιμές του έπαιζαν πιο κάτω με διαφορά σε σχέση με τους άλλους. Τώρα το tordo 32 το έχει οσο και οι αλλοι. Πάει και αυτός.Δεν βλέπεις πως πάει η δουλειά φίλε μου? Αφού του τα ακουμπαμε απλοχερα όσο θέλουν θα τα πάνε.
Μην την φτιάξεις και ονόμασέ την mp155 ecoΤελικα λεω να μην τη φτιαξω την mp155 που ριχνει σαν μονοκαννο....
Προτιμω να δωσω 0,5-1 ευρω παραπανω και να εχω το κεφαλι μου ησυχοΔυστυχώς τα μόνα φυσηγγια που υπάρχουν κάτι από 9/10 € είναι τα Ναβάρο το κακό είναι ότι είναι μεγάλο ρίσκο η αγορά τους ???
Σύμφωνοι..... δυσκολες εποχές για πειράματαΠροτιμω να δωσω 0,5-1 ευρω παραπανω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο
Για το περπατητο είναι το μόνο σίγουρο.Θα πάει το 24αρι συννεφο μου φαίνεται...
Μου φαίνεται θα βγαλω τον Ρώσο φέτος που τα πάει γωνα τα 24/28Θα πάει το 24αρι συννεφο μου φαίνεται...
Εδω που φτασαμε ναι....skeet 9½ κ δώσε...Θα πάει το 24αρι συννεφο μου φαίνεται...
Μαγικό διαμετριμα το 28αριεγω εαν φετος εχει πουλια ιδιογομωση και το σουπερ ποζε μπαικαλ CAL 28 , με 17 γραμμαρια και 21 , η απολυτη οικονομια , με 7 ευρω το κουτι ιδιογομωσης , εναντια στα 16 ευρω τα ετοιμα φυσιγγια του CAL 28, και μια χαρα ειναι για τσιχλες μεχρι τα 30 μετρα
Ε ναι αν έχει πουλιά και θέλουμε 1-2 κουτιά την ημέρα που να αντέξεις το κόστος προπαντός εμείς που πάμε και κάθε μέραΕδω που φτασαμε ναι....skeet 9½ κ δώσε...
Ναβάρο έχω πάρει για κοτσύφια και για σημάδι σε χαρτί, οκ είναι κάνουν μπαμ. Εγώ που δε κάνω σοβαρό κυνήγι οκ τα βλέπω, φτηνά είναι μια χαρά.Δυστυχώς τα μόνα φυσηγγια που υπάρχουν κάτι από 9/10 € είναι τα Ναβάρο το κακό είναι ότι είναι μεγάλο ρίσκο η αγορά τους ???
Τι έχουν τα Ναβάρο ; Από θέμα ψυχολογίας μιλάμε, εξαιτίας της χαμηλής τιμής ; Δε το λέω για να στηρίξω την εταιρεία, δεν είχα θέμα με τα φυσίγγια αυτής της σειράς.Προτιμω να δωσω 0,5-1 ευρω παραπανω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο