Προσφορές-Τιμές

• Thread starter Thread starter tolisr1
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
10.40 τα tordo 32 σε Αλαγιάννη
Πέρυσι από τον ίδιο τέτοια εποχή τα είχα πάρει 8.50
2€ μέσα σε έναν χρόνο
Σε 2-3 χρόνια πόσο θα έχουν δηλαδή; 15;
Δεν βλέπεις πως πάει η δουλειά φίλε μου? Αφού του τα ακουμπαμε απλοχερα όσο θέλουν θα τα πάνε.

Δεν βλέπεις πως πάει η δουλειά φίλε μου? Αφού του τα ακουμπαμε απλοχερα όσο θέλουν θα τα πάνε.
Ακριβώς. Οι τιμές του έπαιζαν πιο κάτω με διαφορά σε σχέση με τους άλλους. Τώρα το tordo 32 το έχει οσο και οι αλλοι. Πάει και αυτός.

Πρώτα να ξέρετε ότι η δύο μεγάλες εταιρείες Κύργια και λαμπρό τα φυσηγγια που διώχνουν σε καταστήματα τώρα είναι από στοκ τώρα με τι τιμές κανένας δεν ξέρει η πουλάνε ποιο ακριβα από πέρσι..... η οι καταστηματάρχες αύξησαν της τιμές αδικαιολόγητα. ..

εγω εαν φετος εχει πουλια ιδιογομωση και το σουπερ ποζε μπαικαλ CAL 28 , με 17 γραμμαρια και 21 , η απολυτη οικονομια , με 7 ευρω το κουτι ιδιογομωσης , εναντια στα 16 ευρω τα ετοιμα φυσιγγια του CAL 28, και μια χαρα ειναι για τσιχλες μεχρι τα 30 μετρα

εγω εαν φετος εχει πουλια ιδιογομωση και το σουπερ ποζε μπαικαλ CAL 28 , με 17 γραμμαρια και 21 , η απολυτη οικονομια , με 7 ευρω το κουτι ιδιογομωσης , εναντια στα 16 ευρω τα ετοιμα φυσιγγια του CAL 28, και μια χαρα ειναι για τσιχλες μεχρι τα 30 μετρα
Μαγικό διαμετριμα το 28αρι

Δυστυχώς τα μόνα φυσηγγια που υπάρχουν κάτι από 9/10 € είναι τα Ναβάρο το κακό είναι ότι είναι μεγάλο ρίσκο η αγορά τους ???
Ναβάρο έχω πάρει για κοτσύφια και για σημάδι σε χαρτί, οκ είναι κάνουν μπαμ. Εγώ που δε κάνω σοβαρό κυνήγι οκ τα βλέπω, φτηνά είναι μια χαρά.
Προτιμω να δωσω 0,5-1 ευρω παραπανω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο
Τι έχουν τα Ναβάρο ; Από θέμα ψυχολογίας μιλάμε, εξαιτίας της χαμηλής τιμής ; Δε το λέω για να στηρίξω την εταιρεία, δεν είχα θέμα με τα φυσίγγια αυτής της σειράς.

Back