Προσφορές-Τιμές

• Thread starter Thread starter tolisr1
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
B&P MB32 – 15 Χρόνια Αξιοπιστίας!
Το ρίχνει όλη η παρέα εδώ και 15 χρόνια — ΠΟΤΕ δεν μας έχει απογοητεύσει!
Κατασκευασμένο με premium υλικά, όχι με φθηνιάρικες ισπανικές ή ελληνικους κάλυκες ή fiem κ συγκεντρωτήρες copia, για να γλιτώσεις 1 ευρώ και τελικά να χαλάς τα διπλά σε καψoφυσιγγιες και… τα νεύρα σου!
Ακόμα χειρότερα δεν τα βρήκα ποτέ ούτε με αυτά ούτε με το 34 f2... . Ότι τεριαζει στον καθένα είναι προσωπικό θέμα το φυσηγγι

Ακόμα χειρότερα δεν τα βρήκα ποτέ ούτε με αυτά ούτε με το 34 f2... . Ότι τεριαζει στον καθένα είναι προσωπικό θέμα το φυσηγγι
Tο mb32 θάνατος. Σε κάτι πρωινά παλιότερα που μας θυμόταν ο χειμώνας θεριζε. Το 34αρι χάλι μαύρο και για εμένα. Η τελευταία πρόταση μεγάλη αλήθεια!

Tο mb32 θάνατος. Σε κάτι πρωινά παλιότερα που μας θυμόταν ο χειμώνας θεριζε. Το 34αρι χάλι μαύρο και για εμένα. Η τελευταία πρόταση μεγάλη αλήθεια!
Τί 10,30&10,50 που έχουν τα άλλα 32 τι 11 που έχουν τα mb32 για μισό εύρος δεν θα φτωχεινουμε.. αφού είσαι σίγουρος ότι σου αρέσει

Τί 10,30&10,50 που έχουν τα άλλα 32 τι 11 που έχουν τα mb32 για μισό εύρος δεν θα φτωχεινουμε.. αφού είσαι σίγουρος ότι σου αρέσει
Μα πιο ακριβά βγαινουν τα "φθηνιαρικα"! Αντα, κάντε χαρά... πήραμε τα Navaro 32 στα 9 ευρώ. Αλλά τι κρίμα—δεν βαράνε ούτε σπινό, και χαλάμε ένα κουτί για 2 τσίχλες… Άρα πόσο πιο φτηνά είναι τελικά;;;
Και το χειρότερο δεν είναι ούτε τα λεφτά—είναι τα νεύρα και η ψυχολογία μας μετά από τόσα κλαμπανίσματα.

Δύναμη αυτό το φυσηγγι αλλά όχι για καλοκαίρι είναι καθαρά χειμωνιάτικο.... δοκίμασε ένα δύο κουτιά πρώτα
Ειχα πάρει κάποιες κούτες από αυτό ! Μπορώ να πω ότι είχε υπερβολική ανάκρουση ! Από βαρεμάρα δεν είχα προβλήματα αλλά ήταν ενοχλητικό το κλώτσημα

Τη γνώμη έχετε για το nsi gm3 τα πάει καλά με την α400 και με τη καιρούς;
Φάνηκε υπερβολικα γρήγορο στον ταχογράφο, αλλα κρατω μια επιφυλαξη ακομη για αυτο που ειδα στην οθονη λόγο όχι κ τοσο καλής σκίασης των φωτοκυτάρων
....θα το ξανα μετρησω σύντομα για εξακρύβωση....
@PANOS-BEN απο τα δικά σου είναι....

Φάνηκε υπερβολικα γρήγορο στον ταχογράφο, αλλα κρατω μια επιφυλαξη ακομη για αυτο που ειδα στην οθονη λόγο όχι κ τοσο καλής σκίασης των φωτοκυτάρων
410 το δίνουν

430 μου έδωσε εμένα

Back