Προσφορές-Τιμές

Είναι υγιες να κάνεις όνειρα.
Είτε ότι η νέα κυν περίοδος θα έχει πολλά θηράματα, είτε ότι το νέο σκυλάκι θα γίνει αστέρι , είτε ότι τα φυσίγγια που έφτιαξες θα αποδεικτουν διαστημικά.
Αν τελικά, δεν γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα, δεν πειράζει, πάμε για άλλα...
Εγώ πιστεύω ότι του χρόνου θα μας φάνε τα θηράματα.😆
Όσοι μείνουν χωρίς πυρομαχικά, κακό του κεφαλιού τους!😆
προσεχαι τα λογιασου μην παραστρατησης τον κοσμοοοο φιλαρακιμουυυ .yel. .yel. .yel.
 
Αυτό σηκώνει ψυχανάλυση ,αν στο κατάστημα δεν έχεις τα φυσίγγια για κραχτη ποιος θα έρθει να αγοράσει τα πανάκριβα κυνηγετικά ρούχα και παπούτσια ;Εγώ βλέπω τις τιμές των φυσιγγίων λόγο για λιγότερες άδειες φέτος.
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Βάζει τα φυσίγγια σε προσφορά ο άλλος και φορτώνουν οι περισσότεροι μόνο φυσίγγια. Τι του μένει; Το κουβαλημα. Τα φυσίγγια προσφορά από το τάδε μαγαζί, τα παπούτσια προσφορά από το τάδε και πάει λέγοντας. Εγώ όταν παραγγέλνω φυσίγγια σε πραγματικά καλή τιμή, θα βάλω και κάτι άλλο μέσα στην παραγγελία που θα έπαιρνα έτσι κι αλλιώς. Ε ας το πάρω από αυτόν που με εξυπηρετεί με τα φυσίγγια.
 
Άνετα! Πολλοί τσιχλαδες θα το κόψουν λόγω ακριβείας. Και αν συνεχίσει ο ανηφορος στις τιμές, που νομίζω ότι θα συνεχίσει, στα επόμενα χρόνια θα το σταματήσει η συντριπτική πλειοψηφία και μαζί θα κλείσει και το 90% των μαγαζιών και λίγα λέω. Καλώς ή κακώς οι τσιχλαδες τους τα ακουμπουσαν τόσα χρόνια. Και επειδή αποτελούσαν την πολυπληθεστερη ομάδα στο κυνήγι, τους τα εσκαγαν και για ρούχα και για όλα.
Οι τσιχλαδες και οι γουρουνοπαρεες αφήνουν το περισσότερο χρήμα στην αγορά, έτσι είναι.
 
Δικιο εχεις Παναγιωτη σε γενικες γραμμες...
Βλεπω νεο κοσμο,αλλα σχετικα σπανια...Δεν ειναι ο κανονας...
Δεν πιστευω ομως οτι γι αυτο φταιει η ανυπαρκτη ενημερωση και η μη προσπαθεια προσελκυσης κοσμου απο τους "ηγετες" μας...
Πιστευω οτι ως επι τω πλειστον εχει να κανει με το οικονομικο κομματι...
Νεο κοσμο που βλεπω να κυνηγαει στην επαρχια,κυνηγαει χωρις να εχει βγαλει αδεια και μετρωντας τις τουφεκιες,μια προς μια με θρησκευτικη ευλαβεια....
Αστα βραστα...
Λαθροκυνηγάει λοιπόν ... κοινώς αλητεία !
 
Οι τιμές στα φυσίγγια έχουν ξεφύγει τελείως.
Οι ελλείψεις που υπάρχουν σε πρώτες ύλες, σε συνδυασμό με την μεγάλη ζήτηση που υπάρχει παγκοσμίως έχουν κάνει πολύ δύσκολη την κατάσταση. Η Ελλάδα ως γνωστό είναι πολύ μικρή αγορά οπότε κάτι μου λέει ότι οι επιλογές μας σε φυσίγγια θα μειωθούν δραματικά την χρόνια που έρχεται.
Πριν μερικά χρόνια έμπαινες στα κυνηγομάγαζα και δεν ήξερες ποιο να επιλέξεις από την ποικιλία. Να μην συζητήσω για τιμές που λόγω ανταγωνισμού ήταν χώμα. Πλέον μπαίνεις σε μεγάλα μαγαζιά και περιορίζεσαι σε 2-3 τύπους ανάλογα με τα γραμμάρια και το νούμερο των σκαγιών. Όσο για την τιμή, έχει καταντήσει η κατάσταση να θεωρείς ότι σου κάνουν και χάρη που σου πουλάνε.
 
Back
Top