Προσφορές-Τιμές Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πέρσι τα έριχνα μέχρι να ξεκινήσω τα Κένταυρος. Σε όλους τους καιρούς που κάνει σε μια κυνηγητική περίοδο στους γύρω νόμους της Αττικής, γαζώναν και με την 391 και με το win.
Τώρα για πολικές θερμοκρασίες, δεν ξέρω :)
Βασίλη τα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 28gr έριχνες??? Εντυπώσεις??? επισης τα silver32 του KΕΝΤΑΥΡΟΥ έχεισ εικονα??

Βασίλη τα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 28gr έριχνες??? Εντυπώσεις??? επισης τα silver32 του KΕΝΤΑΥΡΟΥ έχεισ εικονα??
Γιώργος :)
Εμένα στην τσιχλίτσα και στο σκοπευτήριο μου ταιριαξαν εξαιρετικά τα sporting.
Τα silver δεν τα έχω ρίξει, για τα περσινά όμως έχω ακούσει τα καλύτερα.

ωραία τιμή τα tordo 30 και μπράβο στην οπλοτεχνική που τα δίνει τόσο για λόγους που δεν έχει νόημα να ψαχτούμε
μπράβο και στα παιδιά που αγόρασαν και το ανέφεραν
μόλις πληρωθώ θα πάω μια κούτα γιατί πραγματικά αξίζουν όποτε τα έριξα χειμώνα η καλοκαίρι :)
υ,σ, από τους μεγάλους του χώρου που κανονίζουν τις τιμές για μας στην έκθεση δεν θα πάρω ούτε depon .fiurius.

μίλησα και με τον Γιώργο Οπλοτεχνική σήμερα,,του έκανα μια πρόταση για τα φυσίγγια του Καραμανίδη αν μπορέσει να τα εμπορευτεί,,,δεν ξέρω τί deal μπορεί να κάνει αλλά εύχομαι να μπορέσει να τα φέρει !!!

Σορρυ για το εκτος θεματος αλλα τα τορντο 30 σε τι καιρο-εποχη ειναι καλα?
Παντός καιρού, το αγαπημένο μου φυσίγγι, με αυτά θα ξεκινήσω και φέτος.

Παιδιά express 32 και express Bior στα 7 ευρώ είναι καλά;
Πανάκριβα, το απλό -1 ευρώ για να είναι λογική τιμή και το δεύτερο που είναι πιο "σπέσιαλ" άντε 6,60 βαριά, μη μας περνάνε και για .....

Εχει καποιος ρε παιδια υποψιν του για cheddite σε καλη τιμη ολοι το εχουν απο 7,50 και πανω περσι στο τελος τα επερνα 6,90
αργυρη ξεχνα το.εκει παιζουν σε ολη την ελλαδα.ο μαυρουλης ειναι ανενδοτος.το καρτελ που λεγαμε

Status
Not open for further replies.
Back