Manos
Staff member
Τα bior τα αγοραζα περυσι 6.4-6.5
Τόσο θα πάνε τα περισσότερα φέτος, το βλέπω. Πήρα σε 2-3 μαγαζιά που παρέλαβαν αυτές τις μέρες και 7 μου είπαν... .hit.
Τα bior τα αγοραζα περυσι 6.4-6.5
Τα δεύτερα δεν τα ξέρω, για τα πρώτα, καθόλου καλή τιμή για μένα...πάνω από 6,00 για κούτα δεν είναι καλή τιμή...για μένα πάντα.Παιδιά express 32 και express Bior στα 7 ευρώ είναι καλά;
Είναι το μεσόταπο της εταιρείας στα 32 γρ.Τα δεύτερα δεν τα ξέρω, για τα πρώτα, καθόλου καλή τιμή για μένα...πάνω από 6,00 για κούτα δεν είναι καλή τιμή...για μένα πάντα.
Βασίλη τα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 28gr έριχνες??? Εντυπώσεις??? επισης τα silver32 του KΕΝΤΑΥΡΟΥ έχεισ εικονα??Πέρσι τα έριχνα μέχρι να ξεκινήσω τα Κένταυρος. Σε όλους τους καιρούς που κάνει σε μια κυνηγητική περίοδο στους γύρω νόμους της Αττικής, γαζώναν και με την 391 και με το win.
Τώρα για πολικές θερμοκρασίες, δεν ξέρω![]()
Βασίλη τα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 28gr έριχνες??? Εντυπώσεις??? επισης τα silver32 του KΕΝΤΑΥΡΟΥ έχεισ εικονα??
Παυλο ποσο τα εχεις βρει τα dynamic?καραμανιδη dynamic 30
χαχαχα OK sorryΓιώργο τον λένε ρε Θοδωρή![]()
Παυλο ποσο τα εχεις βρει τα dynamic?
ΓιώργοςΒασίλη τα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 28gr έριχνες??? Εντυπώσεις??? επισης τα silver32 του KΕΝΤΑΥΡΟΥ έχεισ εικονα??
πολυ καλη τιμη σε σχεση με τα 30 mezzoστα €6 και λίγο πιο κάτω σε ποσότητα θα πλησιάσει την περσινη τιμή των €5,8
σε ποιο μαγαζι τα βρεικε γιατι θα ηθελα να το δοκιμασωκαλή τιμή και καλό φυσίγγι γεμισμένο με aquila ,,,τραβάει παντός καιρού δοκιμασμένο στα κρυα που είχαμε και σε έντονη πρωινή υγρασία
Παντός καιρού, το αγαπημένο μου φυσίγγι, με αυτά θα ξεκινήσω και φέτος.Σορρυ για το εκτος θεματος αλλα τα τορντο 30 σε τι καιρο-εποχη ειναι καλα?
Πανάκριβα, το απλό -1 ευρώ για να είναι λογική τιμή και το δεύτερο που είναι πιο "σπέσιαλ" άντε 6,60 βαριά, μη μας περνάνε και για .....Παιδιά express 32 και express Bior στα 7 ευρώ είναι καλά;
αργυρη ξεχνα το.εκει παιζουν σε ολη την ελλαδα.ο μαυρουλης ειναι ανενδοτος.το καρτελ που λεγαμεΕχει καποιος ρε παιδια υποψιν του για cheddite σε καλη τιμη ολοι το εχουν απο 7,50 και πανω περσι στο τελος τα επερνα 6,90