Πέρδικα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
View attachment 13485View attachment 13486
Έχετε δει αυτές.Ποια σας άρεσε περισσότερο
Και οι 2 φιλε ειναι πολυ καλες ειδικα ο περδικοκυνηγος εχει μεσα κατι σκηνες που ανατριχιαζεις ολοκληρος
Αξιζει να τις παρεις αν μπορεις

View attachment 13485View attachment 13486
Έχετε δει αυτές.Ποια σας άρεσε περισσότερο
Το περδικοκυνηγος είναι αριστουργημα δεν είναι ταινία.

Δεν είναι μόνο η κυνηγετικές φάσεις...Που αξίζουν.

Είναι τα τραγούδια, είναι η αφήγηση, είναι τα πλάνα είναι που ο συγκεκριμένος κύριος είναι όντως γνήσιος περδικοκυνηγος.

Εγώ αγόρασα την ταινία αυτή και είναι τα καλύτερα 25 ευρώ που έχω δώσει στη ζωή μου.

Απο χθεσινή βόλτα ,άλλα πάνω που τις βρήκα με τα μικρα μαζί και στήθηκα κάτω απο τα βράχια , ,μου τη χάλασε ένας σκύλος .

Εσένα πάντως σε κατάλαβαν ότι δεν θα τις πείραζες και αντέδρασαν ήρεμα. Όταν ο άνθρωπος έχει την θέση του στην φύση....

Εσένα πάντως σε κατάλαβαν ότι δεν θα τις πείραζες και αντέδρασαν ήρεμα. Όταν ο άνθρωπος έχει την θέση του στην φύση....
Ηταν καμιά 30αρια μέτρα απο μένα σε κορυφογραμμή που ειχα περασει πριν 20 λεπτά.. Από πανω ηταν κι άλλες με μικρά . Εκεινη τη στιγμη που μου βγήκε αυτή , ήμουν εκτεθειμένος αλλά έμεινα άγαλμα. Το ιδιο εκανε κι αυτή για λίγα λεπτά , ώσπου αρχισαν ολες το κελαηδαμα και αργά σήκωσα τα χέρια μου με τη μηχανή να τις τραβήξω. Εκει ειναι που ήρθε ο... κύων και τέλος.

Απόψε τις περίμενα στη διαδρομή για την κούρνια.

Ο αρσενικός από ώρα στα βράχια να χαλάει τον κόσμο και αυτές απ την άλλη πλευρά να σκαρφαλώνουν τον βράχο ,ώσπου μαζευτήκαν και τότε με ενα πέταγμα και το γνωστό σφύριγμα ,πετάξαν όλες μαζί για το χαρέμι του.
Το βιντεάκι άλλη ώρα. ;)

1591300883720.png

1591300948214.png

1591300965244.png

Απόψε τις περίμενα στη διαδρομή για την κούρνια.

Ο αρσενικός από ώρα στα βράχια να χαλάει τον κόσμο και αυτές απ την άλλη πλευρά να σκαρφαλώνουν τον βράχο ,ώσπου μαζευτήκαν και τότε με ενα πέταγμα και το γνωστό σφύριγμα ,πετάξαν όλες μαζί για το χαρέμι του.
Το βιντεάκι άλλη ώρα. ;)

View attachment 13640

View attachment 13641

View attachment 13642
αυτα ειναι χαρα στην υπομονη σου

αυτα ειναι χαρα στην υπομονη σου
Εγω εδω στο λατομειο τις βλεπω καθε πρωι οταν εχω λιγο κενο βαζω το κινιτο λιγο κελαηδημα ερχετε ο κοτσος ανεβενει σε ενα βραχο μεγαλο με κοιταει ποση ωρα και φευγει μετα στην αρχη ειχα δει κουτσουλιες μονο αλλα οσο περναγε ο καιρος ερχοτανε ολο και πιο συχνα

Ετυχως ομως που απαγωρευετε η περιοχη ειναι ΚΑΖ και καθε χρονο φευγουνε και παραδιπλα πουλια αλιως αστα να πανε με τους βρομιαριδες που πανε πεντε ατομα και η τρις καρτερει οι δυο με τα σκυλια κολοπαιδια

Ο πατερ φαμίλιας μάζεψε το χαρέμι και μετά το έριξε στην περιποίηση υπό τα βλέμματα των θαυμαστριών .sarcastic.

View attachment 13693

View attachment 13694

View attachment 13695

View attachment 13692

View attachment 13691
Πραγματικα ισως το ομορφοτερο για μενα θηρευσιμο ειδος στην Ελλαδα και με πολυ απαιτητικο κυνηγι..τελειες οι φωτογραφιες Δημητρη!

Status
Not open for further replies.
Back