Πέρδικα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Περδικοτοπια .Εκει που οι οι περδικες πεθαινουν απο γεραματα ,και που ο κυνηγος ερχαιτε αντιμετωπος με τον ιδιο του τον εαυτο,
Nίκο τα πουλιά δεν έχουν πια ησυχασμό . Από γεράματα δύσκολο να πεθάνουν ακόμη κι εδώ πάνω....

1591641497196.png

1591641509757.png

Πραγματικα ισως το ομορφοτερο για μενα θηρευσιμο ειδος στην Ελλαδα και με πολυ απαιτητικο κυνηγι..τελειες οι φωτογραφιες Δημητρη!
Tώρα τα τελευταία 3-4 χρόνια τις κυνηγώ μόνο τις 2 πρώτες εξορμήσεις καί στόπ .

Φίλε ΛΑΜΠΗ δοκίμασε να τις κυνηγήσεις προς το τέλος όταν ο πολύς κόσμος έχει ήδη σταματήσει να πηγαίνει, εφόσον η μπεκάτσα είναι στο φόρτε της. Στην έναρξη τα πουλιά δεν είναι ήρεμα όπως πιστεύουμε γιατί έχουν τουφεκισθεί νωρίτερα είτε από λαθροθήρες είτε από λαγοκυνηγούς.

Τη ζημια την κανουν οι λαθροθυρες στις λιγοστες πηγες που υπαρχουν,
Απ αυτους τους ρεζιλιδες καρτεριτζιδες στο κατεβασμα και στο νερο εχουμε παντου Απλα εγω μιλισα για το απατητο του τοπιου προς αποφυγη παρεξυγησης δεν ενωουσα οτι κανει ζημια ο Μαθιοπουλος

Και γω Λαμπη τα ιδια κανω και απο πλευρα διαχειρισης που δεν θελω να τις ενοχλω πολυ αλλα και επειδη το μερος ειναι πολυ κακοτραχαλο που κανει το κυνηγι βασανο με τις θερμοκρασιες της εναρξης..φετος μπορει να τις κυνηγησω λιγο περισσοτερο σε αλλο μερος που το ειχαμε για καποια χρονια στην απ εξω να παρουν τα πανω τους τα πουλια και απ οτι φαινεται απεδωσε

Πω πω.......ακόμη θυμάμαι το παγωμένο αεράκι που κατέβαζε τα ξημερώματα, όταν ήμουν στο Κ.Ε.Ε.Μ ξυπνώντας στις 06:00......
Έσπαγε κόκκαλα σεπτέμβρη μήνα
(του 2011)....
εκανες ΚΕΕΜ ρε θυριοοοο;;;; και εγω καλοκαιρι ειχα μπη, 188 σηρααααα .sarcastic. .kiss me.

Θυμάμαι ότι όταν έγινε η συνάντηση ο ήλιος και η ζέστη ήταν αφόρητη.

Επίσης θυμάμαι πως ήμουν κουρασμένος και απελπισμένος....Πριν της συναντήσω.
Μετά την συνάντηση και αφού κατάφερα να πάρω δύο έκανα άλλη τόση απόσταση.

Μου πήραν την κούραση.

Δεν συνάντησα άλλες αλλά εγώ ήμουν οκ με αυτές.
20200617_234648.jpg

Status
Not open for further replies.
Back