Νίκο γνώριμο βουνό μου φαίνεται χαχαχα
Νίκο γνώριμο βουνό μου φαίνεται χαχαχα
Tώρα τα τελευταία 3-4 χρόνια τις κυνηγώ μόνο τις 2 πρώτες εξορμήσεις καί στόπ .Πραγματικα ισως το ομορφοτερο για μενα θηρευσιμο ειδος στην Ελλαδα και με πολυ απαιτητικο κυνηγι..τελειες οι φωτογραφιες Δημητρη!
Φίλε ΛΑΜΠΗ δοκίμασε να τις κυνηγήσεις προς το τέλος όταν ο πολύς κόσμος έχει ήδη σταματήσει να πηγαίνει, εφόσον η μπεκάτσα είναι στο φόρτε της. Στην έναρξη τα πουλιά δεν είναι ήρεμα όπως πιστεύουμε γιατί έχουν τουφεκισθεί νωρίτερα είτε από λαθροθήρες είτε από λαγοκυνηγούς.Tώρα τα τελευταία 3-4 χρόνια τις κυνηγώ μόνο τις 2 πρώτες εξορμήσεις καί στόπ .
Ταυγετος,Νίκο γνώριμο βουνό μου φαίνεται χαχαχα
Α λάθος πάντως μοιάζει πάρα πολύ με το δικό μας από την Σερραϊκή μεριά του...Ταυγετος,
Σηγουρα θα τα χει χτενισει ο Μαθιοπουλος με τα ποιντερ του χαχαχαΤαυγετος,
Τη ζημια την κανουν οι λαθροθυρες στις λιγοστες πηγες που υπαρχουν,Σηγουρα θα τα χει χτενισει ο Μαθιοπουλος με τα ποιντερ του χαχαχα
Απ αυτους τους ρεζιλιδες καρτεριτζιδες στο κατεβασμα και στο νερο εχουμε παντου Απλα εγω μιλισα για το απατητο του τοπιου προς αποφυγη παρεξυγησης δεν ενωουσα οτι κανει ζημια ο ΜαθιοπουλοςΤη ζημια την κανουν οι λαθροθυρες στις λιγοστες πηγες που υπαρχουν,
Πω πω.......ακόμη θυμάμαι το παγωμένο αεράκι που κατέβαζε τα ξημερώματα, όταν ήμουν στο Κ.Ε.Ε.Μ ξυπνώντας στις 06:00......Ταυγετος,
Και γω Λαμπη τα ιδια κανω και απο πλευρα διαχειρισης που δεν θελω να τις ενοχλω πολυ αλλα και επειδη το μερος ειναι πολυ κακοτραχαλο που κανει το κυνηγι βασανο με τις θερμοκρασιες της εναρξης..φετος μπορει να τις κυνηγησω λιγο περισσοτερο σε αλλο μερος που το ειχαμε για καποια χρονια στην απ εξω να παρουν τα πανω τους τα πουλια και απ οτι φαινεται απεδωσεTώρα τα τελευταία 3-4 χρόνια τις κυνηγώ μόνο τις 2 πρώτες εξορμήσεις καί στόπ .
εκανες ΚΕΕΜ ρε θυριοοοο;;;; και εγω καλοκαιρι ειχα μπη, 188 σηραααααΠω πω.......ακόμη θυμάμαι το παγωμένο αεράκι που κατέβαζε τα ξημερώματα, όταν ήμουν στο Κ.Ε.Ε.Μ ξυπνώντας στις 06:00......
Έσπαγε κόκκαλα σεπτέμβρη μήνα
(του 2011)....
ωραιες στιγμες φιλε μου ευχομαι να ζησεις πολλες τετοιες στη ζωη σουhttps://drive.google.com/file/d/1uFP1JW5KFXl8lEQlISKz9hWMmb9usWVE/view?usp=drivesdk
Μια συχωρεμενη σκύλα μου
Για εθισμένη στο αλκοόλ την κόβω...