ΤζουμέρκαΤζουμέρκα ή Ξηροβούνι ;
Και γω παιδια ανεβηκα σειμερα τζιφος τπτ απο πουλια έβρισκα ποσα πουλια στα εκπεδευτικα και τωρα τπτ πουθενά τι έχει γίνει δεν μπορώ να καταλάβω
Και γω προχτες τα ιδια επαθα απο λαγαδες εγω ουτε περδικα και αυτοι τις λιανισαν αλλα καταβαθος αυτοι δεν βαραγανε λεγανε αλλα ελα που την αλλη μερα μετα βαρεσα εγω λαγο και τους κακοφανηκε και λενε δεν έπρεπε να το βαρεσεις ε και συ του λεω ας μην βαραγες χτες τις περδικες γυρησε και εφυγεΚαλημέρα,
Όσο το κυνήγι του λαγού ανοίγει τόσες μέρες πρίν την Πέρδικα θα υπάρχει αυτό το φαινόμενο!
Εχθές εγώ έσπασα τα πόδια μου και πήρα ένα πουλί με το σκυλάκι μου σε φέρμα κλπ, και στην επιστροφή στο αγροτικό των λαγάδων είχε ενα λαγό και 4 πέρδικες!!! Κάνω στην άκρη και κάνω την κλασσική ερώτηση, που τις βρήκατε ρε παιδιά....και ηρθε ο κεραυνός... περνάγανε το δρόμο το ξημέρωμα, αυτές που βλέπεις είναι όλες μια τουφεκιά με Λάμπρο κίτρινο διασποράς νουμερο 6, φυσιγγάρα.... δεν απάντησα ευχήθηκα υγεία και έφυγα.
Τώρα τα διάφορα που ακούω απο τους λαγάδες εγω δεν σηκώνω το όπλο σε φτερό κλπ τα ακούω και γελάω.. και αν υπάρχει ειναι μετρημένοι στα δάχτυλα.
Αυτά... και η χθεσινή φώτο:
Φίλε αυτό είναι πίνακας, δεν είναι φωτογραφία!Καλημέρα,
Όσο το κυνήγι του λαγού ανοίγει τόσες μέρες πρίν την Πέρδικα θα υπάρχει αυτό το φαινόμενο!
Εχθές εγώ έσπασα τα πόδια μου και πήρα ένα πουλί με το σκυλάκι μου σε φέρμα κλπ, και στην επιστροφή στο αγροτικό των λαγάδων είχε ενα λαγό και 4 πέρδικες!!! Κάνω στην άκρη και κάνω την κλασσική ερώτηση, που τις βρήκατε ρε παιδιά....και ηρθε ο κεραυνός... περνάγανε το δρόμο το ξημέρωμα, αυτές που βλέπεις είναι όλες μια τουφεκιά με Λάμπρο κίτρινο διασποράς νουμερο 6, φυσιγγάρα.... δεν απάντησα ευχήθηκα υγεία και έφυγα.
Τώρα τα διάφορα που ακούω απο τους λαγάδες εγω δεν σηκώνω το όπλο σε φτερό κλπ τα ακούω και γελάω.. και αν υπάρχει ειναι μετρημένοι στα δάχτυλα.
Αυτά... και η χθεσινή φώτο:
Γιάννη στην 2η φωτό ο σκύλος είναι γαλλικό μπρακ η κανω λάθος;;;;;
οχι Μακη.. ποιντερ..κουταβι απο τον Βικ ειναιΓιάννη στην 2η φωτό ο σκύλος είναι γαλλικό μπρακ η κανω λάθος;;;;;
ok ευχαριστώ με μπέρδεψε το ότι είναι άνουροοχι Μακη.. ποιντερ..κουταβι απο τον Βικ ειναι
xaxaxaxa φοβερή σύμπτωση
ε ρε Μακη...ποιντερ χωρις ουρα..δεν ειναι ποιντερ..xaxaxaxa φοβερή σύμπτωση![]()