Πέρδικα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απόγευμα Σαββάτου με Diana...
20191019-172128.jpg

Last edited by a moderator:
Και γω παιδια ανεβηκα σειμερα τζιφος τπτ απο πουλια έβρισκα ποσα πουλια στα εκπεδευτικα και τωρα τπτ πουθενά τι έχει γίνει δεν μπορώ να καταλάβω

Καλημέρα,

Όσο το κυνήγι του λαγού ανοίγει τόσες μέρες πρίν την Πέρδικα θα υπάρχει αυτό το φαινόμενο!
Εχθές εγώ έσπασα τα πόδια μου και πήρα ένα πουλί με το σκυλάκι μου σε φέρμα κλπ, και στην επιστροφή στο αγροτικό των λαγάδων είχε ενα λαγό και 4 πέρδικες!!! Κάνω στην άκρη και κάνω την κλασσική ερώτηση, που τις βρήκατε ρε παιδιά....και ηρθε ο κεραυνός... περνάγανε το δρόμο το ξημέρωμα, αυτές που βλέπεις είναι όλες μια τουφεκιά με Λάμπρο κίτρινο διασποράς νουμερο 6, φυσιγγάρα.... δεν απάντησα ευχήθηκα υγεία και έφυγα.
Τώρα τα διάφορα που ακούω απο τους λαγάδες εγω δεν σηκώνω το όπλο σε φτερό κλπ τα ακούω και γελάω.. και αν υπάρχει ειναι μετρημένοι στα δάχτυλα.
Αυτά... και η χθεσινή φώτο:

Attachments

• 61ED5739-895E-4764-BACD-5E17F2CD8B13.jpeg
    61ED5739-895E-4764-BACD-5E17F2CD8B13.jpeg
    478,7 KB · Προβολές: 67
Καλημέρα,

Όσο το κυνήγι του λαγού ανοίγει τόσες μέρες πρίν την Πέρδικα θα υπάρχει αυτό το φαινόμενο!
Εχθές εγώ έσπασα τα πόδια μου και πήρα ένα πουλί με το σκυλάκι μου σε φέρμα κλπ, και στην επιστροφή στο αγροτικό των λαγάδων είχε ενα λαγό και 4 πέρδικες!!! Κάνω στην άκρη και κάνω την κλασσική ερώτηση, που τις βρήκατε ρε παιδιά....και ηρθε ο κεραυνός... περνάγανε το δρόμο το ξημέρωμα, αυτές που βλέπεις είναι όλες μια τουφεκιά με Λάμπρο κίτρινο διασποράς νουμερο 6, φυσιγγάρα.... δεν απάντησα ευχήθηκα υγεία και έφυγα.
Τώρα τα διάφορα που ακούω απο τους λαγάδες εγω δεν σηκώνω το όπλο σε φτερό κλπ τα ακούω και γελάω.. και αν υπάρχει ειναι μετρημένοι στα δάχτυλα.
Και γω προχτες τα ιδια επαθα απο λαγαδες εγω ουτε περδικα και αυτοι τις λιανισαν αλλα καταβαθος αυτοι δεν βαραγανε λεγανε αλλα ελα που την αλλη μερα μετα βαρεσα εγω λαγο και τους κακοφανηκε και λενε δεν έπρεπε να το βαρεσεις ε και συ του λεω ας μην βαραγες χτες τις περδικες γυρησε και εφυγε

Σημερινή βόλτα με φίλο και τη σκυλίτσα του τη Βίκυ (σεττερ),φάγαμε τα πόδια μας,πολλά χιλιόμετρα,δύο πουλιά βρήκαμε,το ένα δέχτηκε φέρμα. Μπήκαν και τα δύο στο γιλέκο. Τα πουλιά έχουν εξαφανιστεί για έναν περίεργο λόγο. Και μπόνους μια τσίχλα στο γυρισμό,είδαμε αρκετές η αλήθεια είναι.
4990

Καλημέρα,

Φίλε αυτό είναι πίνακας, δεν είναι φωτογραφία! .well done.

Status
Not open for further replies.
Back