τους εχεις κανει ολους σεττεραδες εδω μεσα...τι θα γινει με σενα???Πες μας ότι τον βαρέσες με σεττερ... χαχαχα
Μπραβο φιλε , αυτο που εκανες ηταν το σωστο να ψαξεις να το βρεις ,το τιμησες ,ενα πουλι που πρεπει να εχει τον σεβασμο μαςΑλλη μια εξοδος το σαββατο με αναμικτα συναισθηματα βεβαια.τα σκυλια φερμαραν μια μονη περδικα πανω απο ενα στεφανι πλησιασα αρκετα αλλα θελοντας να πλησιασω ποιο πολυ να γραψει η καμερα καλυτερα το πουλι σηκωθηκε με ξαφνιασε αστοχισα στην πρωτη και με το δευτερο την βλεπω να διπλωνει και να χανετε στο γκρεμο,ακολουθησα την πορεια τησ οσο μπορεσα να καταλαβω και οδηγωντας τα σκυλια ποτε μπροσ ποτε πισω την βρηκα μετα απο 1 ωρα και 45 λεπτα ψαξιμο.βεβαια αυτο κοστισε και σε χρονο μου χαλασε το κυνηγι και τα σκυλια κουραστικα απο τα μπροσ πισω, αλλα χαλαλι της γιατι την βρηκα με σπασμενη δεξια φτερουγα σπασμενο δεξι ποδι και ενα σκαγι κατω απο την φτερουγα δηλ δεν εβγαζε το βραδυ θα ταιζα καμια αλεπου,Στην επιστροφη σηκωσα και ενα κοπαδακι 4 πουλια αλλα ουτε τα σκυλια ουτε τα πουλια ειχαν την υπομονη να περιμενουν και απλος τα χαζεψα,
Την κυριακη αλλαξα τοποθεσια πηγα σε μερος που στα εκπαιδευτικα σηκωνα ενα δυο κοπαδακια ουτε που την ακουσα ουτε που την ειδα.παντως την κυριακη η ζεστη ηταν τρομερη
μπραβο παικτουρα μου ,εισαι αρχηγος!Αλλη μια εξοδος το σαββατο με αναμικτα συναισθηματα βεβαια.τα σκυλια φερμαραν μια μονη περδικα πανω απο ενα στεφανι πλησιασα αρκετα αλλα θελοντας να πλησιασω ποιο πολυ να γραψει η καμερα καλυτερα το πουλι σηκωθηκε με ξαφνιασε αστοχισα στην πρωτη και με το δευτερο την βλεπω να διπλωνει και να χανετε στο γκρεμο,ακολουθησα την πορεια τησ οσο μπορεσα να καταλαβω και οδηγωντας τα σκυλια ποτε μπροσ ποτε πισω την βρηκα μετα απο 1 ωρα και 45 λεπτα ψαξιμο.βεβαια αυτο κοστισε και σε χρονο μου χαλασε το κυνηγι και τα σκυλια κουραστικα απο τα μπροσ πισω, αλλα χαλαλι της γιατι την βρηκα με σπασμενη δεξια φτερουγα σπασμενο δεξι ποδι και ενα σκαγι κατω απο την φτερουγα δηλ δεν εβγαζε το βραδυ θα ταιζα καμια αλεπου,Στην επιστροφη σηκωσα και ενα κοπαδακι 4 πουλια αλλα ουτε τα σκυλια ουτε τα πουλια ειχαν την υπομονη να περιμενουν και απλος τα χαζεψα,
Την κυριακη αλλαξα τοποθεσια πηγα σε μερος που στα εκπαιδευτικα σηκωνα ενα δυο κοπαδακια ουτε που την ακουσα ουτε που την ειδα.παντως την κυριακη η ζεστη ηταν τρομερη
Μπράβο Σεραφείμ....Όσο επίπονο είναι το κυνήγι της,άλλο τόσο γλυκιά είναι κ η κάρπωσή της....έστω κ από 1 μόνο πουλί....Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ''θρυλος''View attachment 4738
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...μερικες φορες το τελευταιο που μετραει ειναι η καρπωση στο κυνηγι της περδικας!Μπράβο Σεραφείμ....Όσο επίπονο είναι το κυνήγι της,άλλο τόσο γλυκιά είναι κ η κάρπωσή της....έστω κ από 1 μόνο πουλί....
Τζουμέρκα ή Ξηροβούνι ;Και γω παιδια ανεβηκα σειμερα τζιφος τπτ απο πουλια έβρισκα ποσα πουλια στα εκπεδευτικα και τωρα τπτ πουθενά τι έχει γίνει δεν μπορώ να καταλάβω