Μπραβο Λαμπρο, να χαιρεσαι τα σκυλακια σου... 

τι μερη ειναι αυτα ρε φιλε; σαν γηπεδο ειναι χαχαχ ελα εδω και αμα βαρεσεις πουλι παρε με τηλ χαχαχαχ , ΜΠΡΑΒΟ λαμπρουκο ωραιες φωτο φιλε μουΚαλησπερα στην παρεα μας. Σημερα καναμε εναρξη στην περδικα και οι κυνηγετικη χρονια ξεκινησε ομορφα.... πως αλλωστε αφου την ζωη μας την ομορφαινουνε τα σκυλακια μας.... ωραιες φερμες κ προσεγγισεις στα πουλια.... μπραβο στα ρσνταρ ΣΙΜΠΑ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΙ..... πηραμε 4 πουλακια που ηταν κ το ωριο μας,γεμησαμε απο εικονες στιγμες κ φασεις,που αυτες εχουν χαραχθει μεσα στο μυαλο μας και θα υπαρχουνε μεχρι να πεθανουμε.... και μερικες εικονες να σας ταξιδεψω φιλαρακια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που θα κυνηγισουμε![]()
κ πλαι πλαι, ο TORRO KAI H CHERRY σου(ΠΟΙΝΤΕΡ) ME TON MPEMPI KAI SIBA μου(ΣΕΤΤΕΡ)...
Χαχαχαχα καλο γιαννακο.... και οπως ειπαμε χαμηλοφωνα χαχα
Γιαννη φτιαξε κ εσυ μια ομάδα με τον Σπύρο(ΩΡΙΩΝΑΣ) Αφού είστε κ οι δυο πλαγιοκανναδες!!ΕΛΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΟΣ ΒΙΚ-ΠΟΙΝΤΕΡ ΣΕΤΤΕΡ-ΣΥΜΑΧΙΑ.
Χαμηλόφωνα παιδιά, αν το πάρουν χαμπαρι οι βασίλισσες θα αλλάξουν ρότα.![]()
Μόλις βρούμε χορηγό. .buy buy.Γιαννη φτιαξε κ εσυ μια ομάδα με τον Σπύρο(ΩΡΙΩΝΑΣ) Αφού είστε κ οι δυο πλαγιοκανναδες!!![]()
Καλησπερα φιλαρακια σημερινο κυνηγι στην περδικα με την ΣΙΜΠΑ καναμε 3 πουλακια.... το μενου ειχε απο ολα φερμες ,απορτ,πονταρισματα χαμηλωματα ,μπιχτες ,τραβερσες και πανω απο ολα πολυ τρεξιμο....... με ξεποδαριασε σημερα το ρανταρ χαχαχαχαχ.... και μερικες φωτο
το ξημερωμα πριν τσακαρισουνε οι περδικες...![]()
![]()
![]()
Και μερικες με την ΣΙΜΠΑ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο Λάμπρο. Μας έχεις στείλει για χάπια φίλε όπως λέει και ο Κωνσταντίνος .ha ha ha., ο Χρήστος έχασε τα λόγιαΚαλησπερα φιλαρακια σημερινο κυνηγι στην περδικα με την ΣΙΜΠΑ καναμε 3 πουλακια.... το μενου ειχε απο ολα φερμες ,απορτ,πονταρισματα χαμηλωματα ,μπιχτες ,τραβερσες και πανω απο ολα πολυ τρεξιμο....... με ξεποδαριασε σημερα το ρανταρ χαχαχαχαχ.... και μερικες φωτο
το ξημερωμα πριν τσακαρισουνε οι περδικες...![]()
![]()
![]()
Και μερικες με την ΣΙΜΠΑ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωχ θα πάρουμε πάλι υπογλωσια; .ha ha ha.ΥΓ που να ερθουνε οι μπεκατσες εκει θα αρρωστησεις στα αληθεια.... χαχαχαζα
Λάμπρο πεσ'του σε παρακαλώ, δεν θα κοιμηθεί όλη νύχτα αν δε του πειςΜπραβο Λάμπρο περδικαρη!!
Μην μου πεις οτι ρίχνεις κ με φυσιγγια lambro..![]()
Λάμπρο πεσ'του σε παρακαλώ, δεν θα κοιμηθεί όλη νύχτα αν δε του πεις![]()
Χα Χα Χα!!! Λες κ το ήξερα..Όνομα και πράμα δηλαδή!!!lambro kafe 33 kai to lambro to direct 34 gr. Xaxaxa
Χίλια ευχαριστώ φίλε Γιάννη με συγκινεις, άστα είμαι ετοιμος είμαι για το Δαφνι. Έχω το μουργο το φίλο μου κάτω και μιλάμε κάθε μέρα χτες καμία σήμερα τέσσερις, αλλά τα πουλιά αγριεμενα μακρινά σηκωμα τα και τέτοια. Μπράβο Γιάννη για την επιτυχία σου.Αφιερωμενες οι φωτο στον Κωνσταντινο τον ξενιτεμενο της παρεας,
που μερα νυχτα ονειρευεται περδικοκυνηγια στο νησι.
hosting images
picture uploading
Υπομονή, άσε το φίλο σου να σπάει τα πόδια του και όταν επιστρέψεις με το καλό θα είναι στρωμένο και το σκυλάκι σου.Χίλια ευχαριστώ φίλε Γιάννη με συγκινεις, άστα είμαι ετοιμος είμαι για το Δαφνι. Έχω το μουργο το φίλο μου κάτω και μιλάμε κάθε μέρα χτες καμία σήμερα τέσσερις, αλλά τα πουλιά αγριεμενα μακρινά σηκωμα τα και τέτοια. Μπράβο Γιάννη για την επιτυχία σου.
Καλά τα πάει η μικρή Γιάννη έχει κάνει τέσσερις φερμες μέχρι τώρα έχει κουτουλησει και ξεπεταξει πιο πολλές αλλά μικρή είναι ακόμα και συγχωρείτε, του πα να τη βγάλει καμία φωτο κι ακόμα περιμένω.Υπομονή, άσε το φίλο σου να σπάει τα πόδια του και όταν επιστρέψεις με το καλό θα είναι στρωμένο και το σκυλάκι σου.