Πέρδικα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στην παρεα μας. Σημερα καναμε εναρξη στην περδικα και οι κυνηγετικη χρονια ξεκινησε ομορφα.... πως αλλωστε αφου την ζωη μας την ομορφαινουνε τα σκυλακια μας.... ωραιες φερμες κ προσεγγισεις στα πουλια.... μπραβο στα ρσνταρ ΣΙΜΠΑ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΙ..... πηραμε 4 πουλακια που ηταν κ το ωριο μας,γεμησαμε απο εικονες στιγμες κ φασεις,που αυτες εχουν χαραχθει μεσα στο μυαλο μας και θα υπαρχουνε μεχρι να πεθανουμε.... και μερικες εικονες να σας ταξιδεψω φιλαρακια...
0292.jpg

0295.jpg

0296.jpg

0294.jpg

0299.jpg
τι μερη ειναι αυτα ρε φιλε; σαν γηπεδο ειναι χαχαχ ελα εδω και αμα βαρεσεις πουλι παρε με τηλ χαχαχαχ , ΜΠΡΑΒΟ λαμπρουκο ωραιες φωτο φιλε μου

ΕΛΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΟΣ ΒΙΚ-ΠΟΙΝΤΕΡ ΣΕΤΤΕΡ-ΣΥΜΑΧΙΑ. .sarcastic.
Χαμηλόφωνα παιδιά, αν το πάρουν χαμπαρι οι βασίλισσες θα αλλάξουν ρότα. .sarcastic.
Γιαννη φτιαξε κ εσυ μια ομάδα με τον Σπύρο(ΩΡΙΩΝΑΣ) Αφού είστε κ οι δυο πλαγιοκανναδες!!.well done..well done..congrats..congrats.

Καλησπερα φιλαρακια σημερινο κυνηγι στην περδικα με την ΣΙΜΠΑ καναμε 3 πουλακια.... το μενου ειχε απο ολα φερμες ,απορτ,πονταρισματα χαμηλωματα ,μπιχτες ,τραβερσες και πανω απο ολα πολυ τρεξιμο....... με ξεποδαριασε σημερα το ρανταρ χαχαχαχαχ.... και μερικες φωτο
0304.jpg
το ξημερωμα πριν τσακαρισουνε οι περδικες...
0306.jpg
0314.jpg

Και μερικες με την ΣΙΜΠΑ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ.....
0311.jpg
0307.jpg

0318.jpg
0328.jpg

0329.jpg
0331.jpg

Τα λόγια είναι περιττά... Μπράβο και πάλι ρε φίλε! .bravo.

Καλησπερα φιλαρακια σημερινο κυνηγι στην περδικα με την ΣΙΜΠΑ καναμε 3 πουλακια.... το μενου ειχε απο ολα φερμες ,απορτ,πονταρισματα χαμηλωματα ,μπιχτες ,τραβερσες και πανω απο ολα πολυ τρεξιμο....... με ξεποδαριασε σημερα το ρανταρ χαχαχαχαχ.... και μερικες φωτο
0304.jpg
το ξημερωμα πριν τσακαρισουνε οι περδικες...
0306.jpg
0314.jpg

Και μερικες με την ΣΙΜΠΑ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ.....
0311.jpg
0307.jpg

0318.jpg
0328.jpg

0329.jpg
0331.jpg
Μπράβο Λάμπρο. Μας έχεις στείλει για χάπια φίλε όπως λέει και ο Κωνσταντίνος .ha ha ha., ο Χρήστος έχασε τα λόγια .sarcastic. του και εχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό όλοι................μα όλοι. .sarcastic.

---2992015-72602-.jpg

Αφιερωμενες οι φωτο στον Κωνσταντινο τον ξενιτεμενο της παρεας,
που μερα νυχτα ονειρευεται περδικοκυνηγια στο νησι.

hosting images

picture uploading
Χίλια ευχαριστώ φίλε Γιάννη με συγκινεις, άστα είμαι ετοιμος είμαι για το Δαφνι. Έχω το μουργο το φίλο μου κάτω και μιλάμε κάθε μέρα χτες καμία σήμερα τέσσερις, αλλά τα πουλιά αγριεμενα μακρινά σηκωμα τα και τέτοια. Μπράβο Γιάννη για την επιτυχία σου.

Χίλια ευχαριστώ φίλε Γιάννη με συγκινεις, άστα είμαι ετοιμος είμαι για το Δαφνι. Έχω το μουργο το φίλο μου κάτω και μιλάμε κάθε μέρα χτες καμία σήμερα τέσσερις, αλλά τα πουλιά αγριεμενα μακρινά σηκωμα τα και τέτοια. Μπράβο Γιάννη για την επιτυχία σου.
Υπομονή, άσε το φίλο σου να σπάει τα πόδια του και όταν επιστρέψεις με το καλό θα είναι στρωμένο και το σκυλάκι σου.

Υπομονή, άσε το φίλο σου να σπάει τα πόδια του και όταν επιστρέψεις με το καλό θα είναι στρωμένο και το σκυλάκι σου.
Καλά τα πάει η μικρή Γιάννη έχει κάνει τέσσερις φερμες μέχρι τώρα έχει κουτουλησει και ξεπεταξει πιο πολλές αλλά μικρή είναι ακόμα και συγχωρείτε, του πα να τη βγάλει καμία φωτο κι ακόμα περιμένω.

Status
Not open for further replies.
Back