Χαιρετω την παρεα, μια ακομα κουραστικη εξοδος αλλα με ανταμοιβη αυτη τη φορα πρεα με ενα φιλαρακι που παει για περδικα και μπεκατσα, τα πουλια κυνηγημενα απο αλλους το πρωι αλλα καταφερα μια που ποδαρωνε συνεχεια και τελικα σηκωθηκε πολυ μπροστα πριν δεχθει φερμα. Λιγο αναποδος οπως παντα με 3700 οπλο για περδικα, με το Kicks πανω και εκτος απ το προβλημα στη μεση (3 κηλες) εχω και μια ωραια ψυξη στην πλατη αριστερα που μου χτυπαει ολο το χερι.
Πηρα τα παυσιπονα μου και ανεβηκα στα βραχια παλι σαν κατσικι...φυσιγγι εριξα mythos mg2 37 fiber no6 αρκετα μακρια αλλα πριν προλαβει να πιασει καλα την κατηφορα.
Ηταν η τριτη φορα που πηγα φετος γι αυτο το θηραμα που οντως ειναι το δυσκολοτερο και πιο κουραστικο απο ολα τα υπολοιπα αλλα εχει αλλη χαρη!!!
Καλη συνεχεια σε ολους και αυριο πρωι θα ανεβω ξανα μπας και σταθω παλι τυχερος

Πηρα τα παυσιπονα μου και ανεβηκα στα βραχια παλι σαν κατσικι...φυσιγγι εριξα mythos mg2 37 fiber no6 αρκετα μακρια αλλα πριν προλαβει να πιασει καλα την κατηφορα.
Ηταν η τριτη φορα που πηγα φετος γι αυτο το θηραμα που οντως ειναι το δυσκολοτερο και πιο κουραστικο απο ολα τα υπολοιπα αλλα εχει αλλη χαρη!!!
Καλη συνεχεια σε ολους και αυριο πρωι θα ανεβω ξανα μπας και σταθω παλι τυχερος