τα εκπαιδευτικά δεν καταλαβαίνω γιατι συνεχίζονται προσωπικά ....όπως και στο λαγό....αρχισανε και γινονται ζευγη η ομορφες πουλαδες των βουνων.
Πες τα ρε φίλε! Πέρσι που μας τα απαγόρευσαν παντού σημειώθηκε άνοδος τού πληθυσμού σε όλα τα είδη!!! Φίλοι στη Θεσσαλονίκη μου λένε ότι τα πουλιά που βλέπουν φέτος δεν τα έχουν ματαδει στα καμπίσια,το ίδιο και Έβρο και από ότι μάθαμε όλοι οι ορεινοί περδικαδες ήταν ευχαριστημένοι φέτος! Αλλά μας αρέσει να πυροβολούμε τα πόδια μας!!! Δηλαδή αν δεν βγουν δύο μήνες στα βουνά τα σκυλιά θα χαλάσουν??? Ας πάνε στην θάλασσα για κολύμπι ή στο ποτάμι να είναι γυμνασμενα και δέκα μήνες όλα τα βουνά είναι δικά μας!!!!!τα εκπαιδευτικά δεν καταλαβαίνω γιατι συνεχίζονται προσωπικά ....όπως και στο λαγό....
Υποτίθεται μας ενδιαφερει να πανε καλα οι γεννες στο ενδημικό και δεν εχουμε βαλει κωλο κατω βλέπω στο ΦΒ....
γιατι δεν ισχυει καθε χρονο αυτο?! Πέρσι που μας τα απαγόρευσαν παντού σημειώθηκε άνοδος τού πληθυσμού σε όλα τ
Γιατί γκρινιάζουμε σαν τις χήρες στο κρεβάτι!!! Δεν θυμάσαι τι κακός χαμός έγινε πέρσι που δεν βγήκαμε εκπαίδευτικα! Βέβαια όχι όλοι γιατί όπως πάντα οι μάγκες πηγαίνουν κανονικά!!! Άλλη κουβέντα αυτό!!!!γιατι δεν ισχυει καθε χρονο αυτο?
ειναι ιερή περίοδος το ζευγάρωμα των ζώων και όσοι λέμε οτι αγαπάμε το κυνήγι και κατ' επέκταση το θήραμα που κυνηγάμε (και όχι ΜΟΝΟ) οφειλουμε να τη σεβαστούμε και να τα προστατέψουμε. Κανένα κυνηγόσκυλο δεν έπαθε τίποτα αν δεν κάνει μερικά εκπαιδευτικά.Oi περδικες ειναι ζευγαρια εδω και καιρο .Λαθος τα εκπαιδευτικα .Γινεται ζημια .Τι δεν καταλαβαινουν καποιοι δεν ξερω
και που ισχύει??? Βράσε ρύζι που λεει και ο Νίκος παραπανω ....γιατι δεν ισχυει καθε χρονο αυτο?
Τα εκπαιδευτικά δεν κάνουν ζημιά στο λαγό αν πηγαίναμε με αυτο το σκεπτικό δεν θα έπρεπε να κυνηγάμε καθόλου εδώ που οι λαγοί γενανε όλο το χρονοτα εκπαιδευτικά δεν καταλαβαίνω γιατι συνεχίζονται προσωπικά ....όπως και στο λαγό....
Υποτίθεται μας ενδιαφερει να πανε καλα οι γεννες στο ενδημικό και δεν εχουμε βαλει κωλο κατω βλέπω στο ΦΒ....
το δεν κανει ζημια προκύπτει από καποια μελέτη??Τα εκπαιδευτικά δεν κάνουν ζημιά στο λαγό αν πηγαίναμε με αυτο το σκεπτικό δεν θα έπρεπε να κυνηγάμε καθόλου εδώ που οι λαγοί γενανε όλο το χρονο
Μια αγέλη σκύλων πιάνει κάθε χρόνο λαγούς..Τα εκπαιδευτικά δεν κάνουν ζημιά στο λαγό αν πηγαίναμε με αυτο το σκεπτικό δεν θα έπρεπε να κυνηγάμε καθόλου εδώ που οι λαγοί γενανε όλο το χρονο
Οι σκύλοι δίωξης όσοι και να είναι σπάνια πιάνουν λαγούς ο γκαστρωμενος λαγός φεύγει πριν τον πλησιάσουν τα σκυλια και δεν αφήνει μυρωδιά για πολλά πολλά αν προσέξεις τους λαγούς που πιάνουν είναι βλαστακες τώρα για αυτούς που βγάζουν τις λαγωνικες επίτηδες για αυτό το σκοπό πάντα θα υπάρχουν πονηροιΜια αγέλη σκύλων πιάνει κάθε χρόνο λαγούς..
Στα εκπαιδευτικά. Κυρίως στην Κρήτη σε πολλά βίντεο τους βουτάνε.
Οι μελέτες δεν μου λένε τίποτα γιατί γινοντε από καρεκλοκενταυρους που καμία σχέση δεν έχουν με την ύπαιθρο και τις περισσότερες φορές αυτά που λένε είναι παντελώς άσχετα με τα οποία θέματα η λαγινα δεν αποβάλει γιατι έχει του δικούς της μηχανισμούς από τη φύση να προστατευετε μια λαγινα που είναι γαστρωμενη αφήνει λίγη μυρωδιά και δεν περνει πορείες για να ζοριστεί αλλά κάνει στριφογυρισματα σε πολύ μικρό χώρο οπότε δεν ζορίζεται με τον ίδιο τρόπο ξεφορτωνετε ένα αγριοσκυλο που την κυνηγάει το βράδυ η μία ζουριδα άλλοι είναι οι παράγοντες που κάνουν ζημιά στο λαγό και όχι τα εκπαιδευτικάτο δεν κανει ζημια προκύπτει από καποια μελέτη??
Επίσης αν δεν υπάρχει προβλημα λογο του οτι γεννάνε ολο το χρονο τότε το κυνηγι γιατι το επιτρεπουν 4 μηνες σχεδον και οχι όλο το χρόνο...δεν αλλαζει κάτι σωστα???
Η κρήτη από οπου καταγεσαι αν καταλαβα σωστά εχει ενα περιβαλλον χωρις επιβλαβη κάτι το οποίο δεν ισχυει και για τις άλλες περιοχές. Η επιπλέον πίεση σε μια λάισα ετοιμόγεννη πιστεύεις δεν θα υπάρχει περιπτωση να την κάνει να αποβάλει??
Προσωπικά πιστεύω αρκετό ζορι εχουν απο κουναβια νιφιτσες αλεπουδες και λύκους για να προστεθουμε και μεις σε ολα αυτα.
Ναι ιδικά εκεί που λέει ηρθα μόνος εκπαιδευτικο εγώ από εδώ και τα παιδιά από την άλλη μεριά του βουνού μας κοροϊδεύει στα μούτρα μας καθημερινή μέρα κιόλας..Μακράν, η καλύτερη ταινία, για την Πέρδικα.
Πριν λίγα χρόνια την ημέρα της ονομαστικής μου γιορτής βάρεσα ένα λαγό μετά από μια ατελείωτη φερμα, ήταν τόσο έντονη και μεγάλη σε διάρκεια πού δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι ένας λαγός θα δεχόταν τέτοια φερμα! Η χαρά μου απερίγραπτη!!! Όταν γδαραμε το λαγό αποδείχτηκε θηλυκό και είχε τρία λαγοπουλα μαλιαρα έτοιμα να γεννηθούν! Η πίκρα πού πήρα απερίγραπτη! Ακόμα το μετανιώνω και ας ήμουν νόμιμος! Άρα μηπως κάνεις λάθος ότι δεν αφήνει μυρωδιά ο έγκυος λαγος; δεν είμαι γνώστης αλλά μου φαίνεται λίγο απίθανο και σαν φτηνό δικαιολογία???Οι σκύλοι δίωξης όσοι και να είναι σπάνια πιάνουν λαγούς ο γκαστρωμενος λαγός φεύγει πριν τον πλησιάσουν τα σκυλια και δεν αφήνει μυρωδιά για πολλά πολλά αν προσέξεις τους λαγούς που πιάνουν είναι βλαστακες τώρα για αυτούς που βγάζουν τις λαγωνικες επίτηδες για αυτό το σκοπό πάντα θα υπάρχουν πονηροι
Έχασε κι ένα Πόιντερ στα γκρέμια ,ο Μαθιόπουλος, σ'αυτήν την ταινία.Και αυτή είναι ωραία ταινία
Χριστογιάννης και Μουσούλης είναι κορυφή σε ότι έχω δεί, και από Ελλάδα και από εξωτερικό
Ευτυχώς τέτοιο πράγμα δεν μου έχει συμβείΈχασε κι ένα Πόιντερ στα γκρέμια ,ο Μαθιόπουλος, σ'αυτήν την ταινία.