Και εγω στο βουνο σημερα για το τελευταιο κυνηγι της περδικας .Να ειμαστε καλα να μπορουμε να σκαρφαλωνουμε στα λημερια της .Και του χρονου με υγεια
...και του χρόνου Νίκο!...Και εγω στο βουνο σημερα για το τελευταιο κυνηγι της περδικας .Να ειμαστε καλα να μπορουμε να σκαρφαλωνουμε στα λημερια της .Και του χρονου με υγεια
Μπράβο Σακη.. Τα είπες απλά κ ωραία.μπραβωωωω σε ολα τα παιδιαααα που ασχωλουντε με την περδικα ειναι ενα αξιο κυνηγι και δυσκωλο,,και εγω στην κυνηγετικημου πορεια εκανα 3 4 περδικοκινηγια και πηρα μια γευση απο της κυριεςςςς,,δεν θελω ειναι για τους πωλη τοληρους και νεους βεβαιαααα,απλα μου αρεσουνε τα παιδια που κυνηγανε την αρχωντησα τον βουνον στα ΙΣΑΑΑΑ και οχι μπαμπεσικαααα,,,εας προσεξουμε το πτηνο αυτο και οχι μωνο για να τα βρουνε μπρωστατους και τα παιδιαμαςςςςς,,,ΥΓ και η επωμενη χρονια να ειναι καλη παιδες περδικαδες και με σευβαζμω στο πουλι αυτο ναστε καλααααααα
![]()
Έχεις και πλαγιόκαννο 16άρι Βaikal;Μπράβο!!
Είναι και το κοπαδακι ζόρικο η θα κάνει φτερό από μακρια η θα αρχίσουν να σπάνε και να ποδαρωνουν όπως στην συγκεκριμένη περιπτωσηΈχουν όλα τα προσόντα τα σκυλιά να πάνε καλά φαίνεται.
Η άπνοια δυσκολεύει και έμπειρα αναγκάζοντας τα σε λάθη πολλές φορές
´´Ερωτικη δηλωση ´´που προσυπογραφω στα δικα μου μερη
´´Ερωτικη δηλωση ´´που προσυπογραφω στα δικα μου μερη
Μερα που ειναι![]()
Η ομορφια της περδικας εχει χιλιοτραγουδηθει στα παρεδοσιακα μας τραγουδια και δηλωνεται σαν κομπεντο στις γυναικες
Το ´´περτικά´´ μου ακουγοταν συχνα αναμεσα σε ενα νεο προς μια νεα γυναικα στην οποια ηθελε να δηλωσει ποσο γοητευμενος ηταν απο την ομορφια της