Πέρδικα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μπραβωωωω σε ολα τα παιδιαααα που ασχωλουντε με την περδικα ειναι ενα αξιο κυνηγι και δυσκωλο,,και εγω στην κυνηγετικημου πορεια εκανα 3 4 περδικοκινηγια και πηρα μια γευση απο της κυριεςςςς,,δεν θελω ειναι για τους πωλη τοληρους και νεους βεβαιαααα, ;);) απλα μου αρεσουνε τα παιδια που κυνηγανε την αρχωντησα τον βουνον στα ΙΣΑΑΑΑ και οχι μπαμπεσικαααα,,,εας προσεξουμε το πτηνο αυτο και οχι μωνο για να τα βρουνε μπρωστατους και τα παιδιαμαςςςςς,,,ΥΓ και η επωμενη χρονια να ειναι καλη παιδες περδικαδες και με σευβαζμω στο πουλι αυτο ναστε καλααααααα.RESPECT.
.RESPECT.
Μπράβο Σακη.. Τα είπες απλά κ ωραία.

Κουταβα φέτος την ξεκίνησα και σε μια δύσκολη χρόνια , ήταν και η μέρα δύσκολη ζέστη και απνια. Αλλά κυρίως πιστευω ανταγωνίζεται τον μεγάλο στην αρχη ούτε συνεναιση δεν έκανε τώρα στρώνει σιγά σιγά .

Έχουν όλα τα προσόντα τα σκυλιά να πάνε καλά φαίνεται.
Η άπνοια δυσκολεύει και έμπειρα αναγκάζοντας τα σε λάθη πολλές φορές
Είναι και το κοπαδακι ζόρικο η θα κάνει φτερό από μακρια η θα αρχίσουν να σπάνε και να ποδαρωνουν όπως στην συγκεκριμένη περιπτωση

best breakfast hampstead
Όσες κορυφές ασπρίζουν τις έχω περπατήσει για την συναντήσω.
´´Ερωτικη δηλωση ´´που προσυπογραφω στα δικα μου μερη
Μερα που ειναι :)

Η ομορφια της περδικας εχει χιλιοτραγουδηθει στα παρεδοσιακα μας τραγουδια και δηλωνεται σαν κομπεντο στις γυναικες

Το ´´περτικά´´ μου ακουγοταν συχνα αναμεσα σε ενα νεο προς μια νεα γυναικα στην οποια ηθελε να δηλωσει ποσο γοητευμενος ηταν απο την ομορφια της

´´Ερωτικη δηλωση ´´που προσυπογραφω στα δικα μου μερη
Μερα που ειναι :)

Η ομορφια της περδικας εχει χιλιοτραγουδηθει στα παρεδοσιακα μας τραγουδια και δηλωνεται σαν κομπεντο στις γυναικες

Το ´´περτικά´´ μου ακουγοταν συχνα αναμεσα σε ενα νεο προς μια νεα γυναικα στην οποια ηθελε να δηλωσει ποσο γοητευμενος ηταν απο την ομορφια της

Σημερα ειπα να παω για καμοια μπεκατσα στα ξεχιονα .Στο πρωτο μισαωρο επεσα σε ενα κοπαδακι περδικες.Χαρηκα για τη συναντηση ,συνεχισα λιγο ποιο προσηλια γατι ειχε παγο στο βορινο παλι ενα μεγαλυτερο κοπαδι Ετριξε ο τοπος Ωραια φαση και κανωντας ενα κυκλο και ελεγα να γυρισω προς το αμαξι αλλο ενα ζευγαρι περδικες .Μπεκατσα τιποτα Καλη βολτα , τωρα που εχει ησηχια το βουνο,φανηκαν κατι πουλακια

Status
Not open for further replies.
Back