Εμάς έφερε ένας φίλος από την Αντιπαρο τρία κουνέλια σχετικά μικρά αλλά παχιά.! Σημερα το μενού είχε λαγό!
Φυσικά στιφάδο έγιναν και τιμηθηκαν με κόκκινο κρασί από το αμπέλι του φίλου που είναι μαντηλαρια με γεύση από το δρύινο βαρέλι και σαλάτα με ντοπιο ξυνοτυρι.Θες να το αναπτύξεις λιγο γιατι μου ανοιξε η όρεξη. ?
μαλλον δεν εννοεις στιφαδο έτσι. ?
εχω εναν μικρο λαγο σπο πέρσι κ νομιζω θα τιμησω την μερακλιτικη δυνταγη σου![]()
Τάσο το κύριο κυνηγι μου ειναι περπατητο τσίχλας..το 80% σε αυτο το κυνηγι ειναι το καλο ξήλωμα και η καθοδήγηση το,πως θα κινηθεί η παρέα κατα το κυνηγι.η τσίχλα περπατητο δεν εχει εύκολη τουφεκια,αλλα αν καποιος απο την παρέα ειναι γνωστής του ξηλώματος και της περιοχής,οι τουφεκιές της τσίχλας γίνονται παιχνίδι..εννοείται αυτός που ξηλώνει δεν κραταει τουφέκι και εχει αποκλειστικό σκοπό το ξήλωμα,γιατι αν κραταει τουφέκι εχει το μυαλο του άλλου..εκτός αν κραταει τουφέκι για ξήλωμα, οπως κανω εγω..που ρίχνω τουφεκιές στον αερα για να ξήλωσω..μαζί με πέτρες βεβαια και φωνές,αν το μέρος ειναι πολυ πυκνό και μεγάλο..Έχω κάτι κροτίδες μεφιστο περίσσευμα από το Πάσχα..
Πιστεύω θα τις ρίξω στα ορτυκια...
Να μην σαν πω ότι μπορεί να ξεπεταξω κ κάνα λαγό...
ΥΓ το έχω δει κ αυτό παιδιά σε παγανα για τσίχλες..![]()
Γιάννη μου δεν χρειάζεται να ξελαριγκιαζεσαι ούτε να καις φυσίγγια: ντενεκες λαδιού φίλε, το έχω δει και πραγματικά ο θόρυβος είναι εκκωφαντικόςΤάσο το κύριο κυνηγι μου ειναι περπατητο τσίχλας..το 80% σε αυτο το κυνηγι ειναι το καλο ξήλωμα και η καθοδήγηση το,πως θα κινηθεί η παρέα κατα το κυνηγι.η τσίχλα περπατητο δεν εχει εύκολη τουφεκια,αλλα αν καποιος απο την παρέα ειναι γνωστής του ξηλώματος και της περιοχής,οι τουφεκιές της τσίχλας γίνονται παιχνίδι..εννοείται αυτός που ξηλώνει δεν κραταει τουφέκι και εχει αποκλειστικό σκοπό το ξήλωμα,γιατι αν κραταει τουφέκι εχει το μυαλο του άλλου..εκτός αν κραταει τουφέκι για ξήλωμα, οπως κανω εγω..που ρίχνω τουφεκιές στον αερα για να ξήλωσω..μαζί με πέτρες βεβαια και φωνές,αν το μέρος ειναι πολυ πυκνό και μεγάλο..
Σωστος Γιαννη!Το έχω δει σε ντιβιντι στην πράξη.το συνηθίζουν οι Λακωνες.Γιάννη μου δεν χρειάζεται να ξελαριγκιαζεσαι ούτε να καις φυσίγγια: ντενεκες λαδιού φίλε, το έχω δει και πραγματικά ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός![]()
Και εδώ το κάνουν αλλά και Ήπειρο που πάνε για κιχλοκότσυφα. Βέβαια αυτός που χτυπάει το ντενεκε μετά θέλει 5-6 ντεπόν .ha ha ha.Σωστος Γιαννη!Το έχω δει σε ντιβιντι στην πράξη.το συνηθίζουν οι Λακωνες.
Καλημερα! Πριν λιγο μπηκα μεσα απο τις 7..κατι εγινε..ειχε πιο λιγα απο την προηγουμενη φορα.σηκωσα 5 και πηρα τα 4..Μανο εβγαλα και την φωτο που ειχες πει..
![]()
![]()
![]()
Μπράβο Γιάννη !Καλημερα! Πριν λιγο μπηκα μεσα απο τις 7..κατι εγινε..ειχε πιο λιγα απο την προηγουμενη φορα.σηκωσα 5 και πηρα τα 4..Μανο εβγαλα και την φωτο που ειχες πει..