Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θες να το αναπτύξεις λιγο γιατι μου ανοιξε η όρεξη. ?:)
μαλλον δεν εννοεις στιφαδο έτσι. ?
εχω εναν μικρο λαγο σπο πέρσι κ νομιζω θα τιμησω την μερακλιτικη δυνταγη σου .well done.

Θες να το αναπτύξεις λιγο γιατι μου ανοιξε η όρεξη. ?:)
μαλλον δεν εννοεις στιφαδο έτσι. ?
εχω εναν μικρο λαγο σπο πέρσι κ νομιζω θα τιμησω την μερακλιτικη δυνταγη σου .well done.
Φυσικά στιφάδο έγιναν και τιμηθηκαν με κόκκινο κρασί από το αμπέλι του φίλου που είναι μαντηλαρια με γεύση από το δρύινο βαρέλι και σαλάτα με ντοπιο ξυνοτυρι.
Σήμερα έβγαλα τα δυο σκυλακια ξεχωριστά και πήρα με το κόκκερ τέσσερα ορτυκακια.
Η γρια Επανιελ τα εφτυσε γρήγορα και θέλει ριλαξ.
Έξη μποφόρ στη θάλασσα και επανω στα βραχοβουνια οι ριπες περνάγαν τα οκτώ μποφόρ.

Μπραβο Γιαννη:)
νόμιζα οτι τα έκανες στο τηγανι με ελιολαδο καραμελλωμενα κρεμυδια κ τα σβησες με κρασι.
μου το λεγες κάποιος προχτές χωρίς πολλες λεπτομέρειες κ μολις είδα το ποστ σου λεω '' ατσ οκ ο Γιαννης ειναι μερακλης θα μου το πει καλυτερα να το φτιαξω '' :)

Καλημερα! Πριν λιγο μπηκα μεσα απο τις 7..κατι εγινε..ειχε πιο λιγα απο την προηγουμενη φορα.σηκωσα 5 και πηρα τα 4..Μανο εβγαλα και την φωτο που ειχες πει..
NNDAd5s.jpg

5nb04Sz.jpg

KGCiDcB.jpg

Τάσο σημασία εχει το μέρος πιο πολυ να τα τραβάει! Και αυτο κατι κανει,γιατι χτυπάει,και σημερα γινόταν χαμός γιατι βρήκα και έβαλα γυαλίνες μπίλιες..Χρύσανθε αν και τις έβγαλα γρήγορα όντως αυτη που λες ειναι πολυ πετυχημένη και μπορει να την εκτυπωσω!

Έχω κάτι κροτίδες μεφιστο περίσσευμα από το Πάσχα..
Πιστεύω θα τις ρίξω στα ορτυκια...;)
Να μην σας πω ότι μπορεί να ξεπεταξω κ κάνα λαγό....my man.
ΥΓ το έχω δει κ αυτό παιδιά σε παγανα για τσίχλες...very funny..very funny.

Last edited:
Έχω κάτι κροτίδες μεφιστο περίσσευμα από το Πάσχα..
Πιστεύω θα τις ρίξω στα ορτυκια...;)
Να μην σαν πω ότι μπορεί να ξεπεταξω κ κάνα λαγό....my man.
ΥΓ το έχω δει κ αυτό παιδιά σε παγανα για τσίχλες...very funny..very funny.
Τάσο το κύριο κυνηγι μου ειναι περπατητο τσίχλας..το 80% σε αυτο το κυνηγι ειναι το καλο ξήλωμα και η καθοδήγηση το,πως θα κινηθεί η παρέα κατα το κυνηγι.η τσίχλα περπατητο δεν εχει εύκολη τουφεκια,αλλα αν καποιος απο την παρέα ειναι γνωστής του ξηλώματος και της περιοχής,οι τουφεκιές της τσίχλας γίνονται παιχνίδι..εννοείται αυτός που ξηλώνει δεν κραταει τουφέκι και εχει αποκλειστικό σκοπό το ξήλωμα,γιατι αν κραταει τουφέκι εχει το μυαλο του άλλου..εκτός αν κραταει τουφέκι για ξήλωμα, οπως κανω εγω..που ρίχνω τουφεκιές στον αερα για να ξήλωσω..μαζί με πέτρες βεβαια και φωνές,αν το μέρος ειναι πολυ πυκνό και μεγάλο..

Τάσο το κύριο κυνηγι μου ειναι περπατητο τσίχλας..το 80% σε αυτο το κυνηγι ειναι το καλο ξήλωμα και η καθοδήγηση το,πως θα κινηθεί η παρέα κατα το κυνηγι.η τσίχλα περπατητο δεν εχει εύκολη τουφεκια,αλλα αν καποιος απο την παρέα ειναι γνωστής του ξηλώματος και της περιοχής,οι τουφεκιές της τσίχλας γίνονται παιχνίδι..εννοείται αυτός που ξηλώνει δεν κραταει τουφέκι και εχει αποκλειστικό σκοπό το ξήλωμα,γιατι αν κραταει τουφέκι εχει το μυαλο του άλλου..εκτός αν κραταει τουφέκι για ξήλωμα, οπως κανω εγω..που ρίχνω τουφεκιές στον αερα για να ξήλωσω..μαζί με πέτρες βεβαια και φωνές,αν το μέρος ειναι πολυ πυκνό και μεγάλο..
Γιάννη μου δεν χρειάζεται να ξελαριγκιαζεσαι ούτε να καις φυσίγγια: ντενεκες λαδιού φίλε, το έχω δει και πραγματικά ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός .sarcastic.
Βέβαια ο τύπος που είχε γράψει με το ραδιακι στο λαιμό, όλα τα λεφτά, πολλή θα ήθελα να τον έβλεπα. .sarcastic.

Γιάννη μου δεν χρειάζεται να ξελαριγκιαζεσαι ούτε να καις φυσίγγια: ντενεκες λαδιού φίλε, το έχω δει και πραγματικά ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός .sarcastic.
Σωστος Γιαννη!Το έχω δει σε ντιβιντι στην πράξη.το συνηθίζουν οι Λακωνες.

Καλημερα! Πριν λιγο μπηκα μεσα απο τις 7..κατι εγινε..ειχε πιο λιγα απο την προηγουμενη φορα.σηκωσα 5 και πηρα τα 4..Μανο εβγαλα και την φωτο που ειχες πει..
NNDAd5s.jpg

5nb04Sz.jpg

KGCiDcB.jpg

Γιαννη χιλια μπραβο και για το κυνηγι και για τισ φωτογραφιες. Σε πιανει ριγος μονο που τις βλεπεις ποσο μαλλον να το βιωσεις αυτο το πραμα σε αυτον τον καταπληκτικο κυνηγοτοπο

Μπράβο Γιάννη !
Βάλτε φωτογραφίες να μας φτιάχνετε.

Status
Not open for further replies.
Back