Mafia Calabria
Moderator
Στα νοτια Τάσο μάλλον αύριο, δεν ξέρω για τα υπόλοιπα νησιά.Κωνσταντίνε 1/10 ανοίγει η πέρδικα..
Αν εννοείς αυτό το θήραμα..![]()
Στα νοτια Τάσο μάλλον αύριο, δεν ξέρω για τα υπόλοιπα νησιά.Κωνσταντίνε 1/10 ανοίγει η πέρδικα..
Αν εννοείς αυτό το θήραμα..![]()
Μόνο τα Δωδεκάνησα αρχίζουν στις 15/9, Κων/νε.Γιάννη με τρελανες, βάλε και άλλες φωτογραφίες και αύριο που ανοίγει το κυνήγι της αρχοντισας των βουνών μας.
Γιάννη προχωράς συνέχεια η σταματάς ανά διαστήματα για να καταλάβει το θήραμα ότι το είδες κ να ξεπεταχτεί από μόνο του?Αυτος ο τρόπος μιμείται την φερμα του σκύλου κατά κάποιο τρόπο..Μπουκαλια με πετραδακια μεσα Τασο! Και πολυ περπατημα σε πονηρα μερη που πιανουν καθε χρονο..Τασο lampro direct πρωτο Ν 9,5 και δευτερο-τριτο lampro tordo 30gr Ν 9..ηταν μεγαλα ορτυκια ολα! Ειδικα ενα επαθα πλακα σαν τρυγονι ηταν..
Ωραίος Γιάννη και χωρίς σκυλί. Μπράβο φίλε.Καλησπερα! Και εδω εκανε περασμα σημερα! Φανηκαν πουλια οσο καμια αλλη μερα! Πηρα 8 με αρκετο περπατημα..Πιστευω απο εδω και περα κατι θα δειξει..
![]()
Μπουκαλια με πετραδακια μεσα Τασο! Και πολυ περπατημα σε πονηρα μερη που πιανουν καθε χρονο..Τασο lampro direct πρωτο Ν 9,5 και δευτερο-τριτο lampro tordo 30gr Ν 9..ηταν μεγαλα ορτυκια ολα! Ειδικα ενα επαθα πλακα σαν τρυγονι ηταν..
Η χλιδα όσο και να κρυβεσαι φαίνεταιΡε συ Γιαννη
Με το χαμερ πας για ορτυκια?
Μανό αυριο θα κανω μια βόλτα στα ορτυκια και θα βγάλω φωτο! Σημερα το μενού είχε λαγό!Γιάννη αν μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο με τα μπουκάλια φορεμένα έτσι να δω πως είναι γιατί μου έχει λείψει το ορτυκάκι!! Σε ευχαριστώ.