Νομοσχέδιο Άργος και απόψεις!

Σκυλια τσιπάρω από το 2002 αν θυμάμαι για ευνόητους λόγους μην τα χάσω τα κλέψουν κτλ .Και δεν τους προκαλεί αυτό κάτι
Ένα κυνηγόσκυλο που περνάει καλά με το αφεντικό του δεν χάνεται ποτέ. Θα γυρίσει στο σπίτι ή στο σημείο που ξεκίνησε το κυνήγι. Νόμος.

Το 80% των κλεμμένων σκύλων είναι τσιπαρισμένα. Διορθώστεμαι αν κάνω λάθος. Οπότε η καραμέλα ότι θα βρεθεί το σκυλί αν το τσιπάρω ας τελειώνει. Θέμα τύχης περισσότερο παρά τεχνολογίας.Δεν έχει δορυφορική καταγραφή το τσιπάκι.

Αφού δεν υπάρχει πρόβλημα με το τσιπάκι γιατί δεν το κάνεις ο ίδιος. Σε προλαμβάνει από πολλές παθήσεις (απ'ότι ακούγεται).
Το να ζητάς να πέσουν στη πυρά όσοι δεν τσιπάρουν τα σκυλιά τους νομίζεις θα λύσει το πρόβλημα των αδέσποτων;
Από τσιπαρισμένους γονείς δεν βγαίνουν τσιπαρισμένα κουτάβια.

Εξισώνεις τους ανθρώπους με τα ζώα έχεις πρόβλημα μάλλον(και σοβαρό ),αν δε θέλεις μη τσιπαρεις το σκύλο σου αλλά το συνάφι μας (των κυνηγών ) έχει πολλούς ντενεκέδες έχω γνωρίσει αρκετούς που δε μου κάνει ο σκύλος τον παρατάω, τον δίνω όπου να ναι αρκεί να τον ξεφορτωθώ γι'αυτό λοιπόν και το τσιπάκι μας προστατεύει απο αυτούς τους ντενεκέδες που μας προσβάλουν σαν κυνηγούς αν εσύ δε γουστάρεις το τσιπάκι και θίγεσαι δικό σου θέμα αναρωτήσου το γιατί σε ενοχλεί, αν εινάι θέμα χρημάτων το κόστος είναι μηδαμινό και δεν το δέχομαι αν δε μπορείς μην έχεις σκύλο.Αν βλέπεις φαντάσματα με τσιπακια και παρακολουθήσεις σε παρακολουθούν με χίλιους τρόπους αν θέλουν τρόπους που η μέγιστη πλειοψηφία δε φτάνει η σκέψη της να τους καταλάβει.Το τσιπάκι στο σκυλί είναι το σωστότερο μέτρο προσωπική μου άποψη .Και δε καταλαβαίνω γιατί αντιδρας λες και σε πιάνει κάνεις από το λαρύγγι ,έλα στη πραγματικότητα και μάθε να σκέφτεσαι λογικά και όχι όπως σε βολεύει όπως οι περισσότεροι.

Back