Σπόιλερ νέου νομοσχεδίου!
Απ' ότι συζητιέται στις σελίδες σκοποβολής του φατσοβιβλίου, δεν θα επιτρέψουν εντέλει την ιδιογόμωση στα -εκτός κυνηγετικών- πυρομαχικά...![]()
![]()
Τι έχεις βάλει στο μάτι Γιώργο; Εγώ ονειρεύομαι ένα MP 5 ( πολιτική έκδοση) ή ένα Beretta storm
Τα πάντα όλα!! Αλήθεια!!! δεν ξέρω.... όλα μ' αρέσουν. Sig, H&K, CZ, KRISS VEKTOR, RUGER, BERETTA, CHIAPPA, κλπ κλπ Ευτυχώς σκάνε τελευταία κάτι λεβέντες στο σκοπευτήριο και φέρνουν κάτι καλά παιχνίδια (νόμιμα εννοείται - για τους πονηρούς...) και καμιά φορά, παράωρα, μ' αφήνουν να παίξω ένα γεμιστήρα να μου φύγει η ...τάβλα! σκέτη παιδική χαρά!!!Τι έχεις βάλει στο μάτι Γιώργο; Εγώ ονειρεύομαι ένα MP 5 ( πολιτική έκδοση) ή ένα Beretta storm(Να δούμε και τιμές βέβαια...)
Για να δούμε, τι θα δούμε! Αναμένουμε!Τα πάντα όλα!! Αλήθεια!!! δεν ξέρω.... όλα μ' αρέσουν. Sig, H&K, CZ, KRISS VEKTOR, RUGER, BERETTA, CHIAPPA, κλπ κλπ Ευτυχώς σκάνε τελευταία κάτι λεβέντες στο σκοπευτήριο και φέρνουν κάτι καλά παιχνίδια (νόμιμα εννοείται - για τους πονηρούς...) και καμιά φορά, παράωρα, μ' αφήνουν να παίξω ένα γεμιστήρα να μου φύγει η ...τάβλα! σκέτη παιδική χαρά!!!
Αλλά ξέρεις τι λέω; λέω να κάνουμε κράτει -γιατί στην Ελλάδα ζούμε και ποτέ δεν ξέρεις- και την Τρίτη πρώτα ο Θεός, όταν δημοσιευθεί ο αναθεματισμένος ο ΦΕΚ κι έχουν πάει κι όλα κατ' ευχήν, θα σου ανοίξω ένα θέμα PCC ναααααααα στην Σκοποβολή μέσα, που θα γίνει ο τρελός χαμός![]()
...και πάνω που ήμουν έτοιμος να πάρω ένα colt python, μας έβαλαν σε γλυκές περιπέτειες... αν και μάλλον θα είναι και περισσότερες οι θέσεις όπλων στην άδεια οπλοκατοχής! υπομονή... 2+σήμερα
οχι Γιώργο, οι αγώνες για την ανανέωση της 5ετής (πλέον) άδειας των ραβδωτών (ασχέτως πλήθος όπλων), είναι όσοι ήταν, ήτοι 5 αγώνες/χρόνο...θα θέλει ξεχωριστούς αγώνες για κάθε ραβδωτό πυροβόλο όπλο και τα ανάλογα παράβολα να φανταστώ ; ( σε περίπτωση κατοχής ανω του ενος ραβδωτού πυροβόλου όπλου )
Τι μας λέει στην τελευταία φωτό ;
Ωωω ναι , τώρα που το ξαναδιαβάζω.* και να παραδώσουν την ΑΚΚΟ , άδεια κατοχής κυνηγετικού*Τι μας λέει στην τελευταία φωτό ;
Μήπως ότι θα απαγορεύεται πλέον η κατοχή και χρήση σε κυνήγι λειόκανων με προέκταση αποθήκης ( ή δυνατότητα ) ;
Και όσοι έχουν τέτοια να τα δηλώσουν σαν σκοπευτικα ;
Σε προπόνηση στο σκοπευτήριο με ανανεωμένη σκοπευτική άδεια, μπαίνει το κυνηγετικό κ ρίχνει, αλλά για να ριξει αγώνα, πρέπει να περαστεί σαν σκοπευτικό τους επόμενους 6 μήνες που σημαίνει ότι χάνει την ακκο του κ την κυνηγετική του ιδιότητα...Ψυχραιμία κύριοι..... Αν επιθυμεί ο κάτοχος λέει.... Αν εγώ έχω 7+1 και με τον μειωτηρα κυνηγάω γιατί να πάω να το δηλώσω?? Συνεχίζω με 2+1 κάνω τη δουλειά μου και όλα καλά.... Δεν βλέπω λόγο ανησυχίας.... Αυτό που θα έπρεπε να δούμε είναι το αντίστροφο δηλαδή μπορώ πλέον με δηλωμένο κυνηγετικό να μπαίνω στο σκοπευτήριο ή σε αγώνα πρακτικής?