Πάντως ότι και να λένε η σφαγή που έγινε το 16-17 με τα χιόνια δεν μου το βγάζεις από το μυαλό έχει σχέση με το χάλι που ακολούθησε
Με τον συγκεκριμενο που εχουμε πολυ πιθανο να παμε για μπεκατσα καμια μερα και να σηκωσουμε πτεροδαχτυλοΠρο-θυπουργός....διάβαζε καλά τα post σε παρακαλώ....![]()
Εκει εγινε ζημια μεγαλη αλλα οχι σε σημειο που να επηρεασε τοσο πολυ τις γεννες..οι μπεκατσες για να ρθουν σε μας περνανε και απο αλλες χωρες με πιο δριμυ κρυο απο εμας..αν ηταν θα γινοταν και απο εκει ζημια..πιστευω οτι στις χωρες φωλεοποιησης υπηρξε ανθρωπικη παρεμβαση πχ κοψιμο δασων φυτοφαρμακα πυρκαγιες και ακολουθησε αυτο το χαλι ή στην καλυτερη των περιπτωσεων απλα τα πουλια αλλαξαν διαδρομο μεταναστευσηςΠάντως ότι και να λένε η σφαγή που έγινε το 16-17 με τα χιόνια δεν μου το βγάζεις από το μυαλό έχει σχέση με το χάλι που ακολούθησε
Σ αυτο ναι δεν εχεις αδικο..τοτε βαραγαν και οσοι πηγαιναν για τσιχλα χαμος γινοταν..εγω 2 μερες που μας κρατησε αυτο το χιονακι ουτς που βγηκα χωρις οπλο..καθομουν σπιτι και χαζευα το χιονισμενο βουνο πινοντας την ελληνικουρα μουΕννοώ για την σφαγή από τους πονηρούς Μίλτο που βρήκαν ευκαιρία και πήγαν για εκτέλεση γιατί εκτέλεση ήταν
Άλλοι ενώ είχαν σκυλιά και καλά σκυλιά μάλιστα πήγαιναν για το νούμερο για να το μοστραρουν στο Facebook και άλλοι γιατί βρήκαν ευκαιρία να δουν τι χρώμα έχει η μπεκατσα
Είχα εκνευριστεί τόσο πολύ που σταμάτησα από τα Χριστούγεννα να τις κυνηγάω ... και πήγαινα για τσίχλες !Σ αυτο ναι δεν εχεις αδικο..τοτε βαραγαν και οσοι πηγαιναν για τσιχλα χαμος γινοταν..εγω 2 μερες που μας κρατησε αυτο το χιονακι ουτς που βγηκα χωρις οπλο..καθομουν σπιτι και χαζευα το χιονισμενο βουνο πινοντας την ελληνικουρα μου
Αυτό τώρα το μαθαίνω!Ήταν η χρονιά που είχαμε γίνει θέμα μέχρι την Γαλλία εάν είχε τύχει να το διαβάσεις
Μιλάμε ότι ανέμιζαν οι μπεκατσες σαν χαμένες την μέραΣ αυτο ναι δεν εχεις αδικο..τοτε βαραγαν και οσοι πηγαιναν για τσιχλα χαμος γινοταν..εγω 2 μερες που μας κρατησε αυτο το χιονακι ουτς που βγηκα χωρις οπλο..καθομουν σπιτι και χαζευα το χιονισμενο βουνο πινοντας την ελληνικουρα μου
Το ξερω ετσι γινοταν..επειδη εχω την τυχη να μενω σε μικρο νησι που κραταει πολλες μπεκατσες θυμαμαι πηγαινα να ταϊσω το σκυλι στο κτημα του πεθερου μου και σηκωνοταν μερα μεσημερι 1-2 σιγουρα μεσα στο χωραφι..εδω πηγαινα για δουλεια και μεσα στο κεντρο της πολης ας το πουμε σε παρατημενο σπιτι σηκωνοταν μπεκατσαΜιλάμε ότι ανέμιζαν οι μπεκατσες σαν χαμένες την μέρα
Κήπο είχες τριάντα τετραγωνικά με δύο λεμονιές και μια πορτοκαλιά ανάμεσα στα σπίτια και μπορεί να είχε μπεκατσα μέσα για τέτοιο χάλι μιλάμε
Ακριβώς έτσι όπως το λες φίλε μου τρίαντα τετραγωνικά και είχε μπεκατσα... Θυμάμαι τότε καθόμουνα σπίτι και ακούω ένα χαμο απο τουφεκιες απαγορευμένο το κυνήγι βέβαια βγαίνω στο μπαλκόνι και κάθομαι εε μέσα σε 15 λεπτά μέτρησα 50 μπεκάτσες πηγαίνανε σαν τσίχλες...βρίσκω την άλλη μέρα κάτι μπεκατσαδες μου λένε χτες χαμός τι ρε τους λέω πήγαμε με τα κουτάβια και τα κάναμε εργαλεία βαρεσαμε από 40 μπεκάτσες μέσα στο μισάωρο τούφα και μπεκατσα λένε καλά τους λέω πάτε καλά ρε του χρόνου θα τα πούμε ήρθε η επόμενη χρονιά δεν έχουμε μπεκάτσες λένε πέρυσι ήταν καλά όμως εκείνες οι 40 εσκυψαν το κεφάλι και δεν μιλήσανε....Και άλλο ένα που με τσατισε αφάνταστα μου λέει ο άλλος βαραγαμε μπεκάτσες στο καρτέρι ήρθε το δασαρχείο παρακάτω και καθότανε και κοιταγε χωρίς να κάνει τπτΜιλάμε ότι ανέμιζαν οι μπεκατσες σαν χαμένες την μέρα
Κήπο είχες τριάντα τετραγωνικά με δύο λεμονιές και μια πορτοκαλιά ανάμεσα στα σπίτια και μπορεί να είχε μπεκατσα μέσα για τέτοιο χάλι μιλάμε
Αυτοι δεν πρεπει να εχουν ουτε αδια...ντροπη για την κυνηγιτηκι οικογένια...ξεφτηλα.....βρηκαν τα πουλια σε δυσκολια και τα αποδεκατηζαν κρεατοσηλεκτες ...αυτοι ηθελαν καταγγελια η ευθύνη ειναι δηκια μας αν δεν κανουμε κατι σε τετοια φενονεναΑκριβώς έτσι όπως το λες φίλε μου τρίαντα τετραγωνικά και είχε μπεκατσα... Θυμάμαι τότε καθόμουνα σπίτι και ακούω ένα χαμο απο τουφεκιες απαγορευμένο το κυνήγι βέβαια βγαίνω στο μπαλκόνι και κάθομαι εε μέσα σε 15 λεπτά μέτρησα 50 μπεκάτσες πηγαίνανε σαν τσίχλες...βρίσκω την άλλη μέρα κάτι μπεκατσαδες μου λένε χτες χαμός τι ρε τους λέω πήγαμε με τα κουτάβια και τα κάναμε εργαλεία βαρεσαμε από 40 μπεκάτσες μέσα στο μισάωρο τούφα και μπεκατσα λένε καλά τους λέω πάτε καλά ρε του χρόνου θα τα πούμε ήρθε η επόμενη χρονιά δεν έχουμε μπεκάτσες λένε πέρυσι ήταν καλά όμως εκείνες οι 40 εσκυψαν το κεφάλι και δεν μιλήσανε....Και άλλο ένα που με τσατισε αφάνταστα μου λέει ο άλλος βαραγαμε μπεκάτσες στο καρτέρι ήρθε το δασαρχείο παρακάτω και καθότανε και κοιταγε χωρίς να κάνει τπτ![]()
Φίλε μου δεν ήταν ούτε ένας ούτε δύο αυτό θα μου μείνει αξέχαστο μετά τις 5:30 ώρα άκουγες μόνο ένα βουητό από τις τουφεκιες και να ακούς 5 ρες και 8 ρες....Ποιον να καταγγείλεις αφού ήταν οι περισσότεροι κυνηγοιΑυτοι δεν πρεπει να εχουν ουτε αδια...ντροπη για την κυνηγιτηκι οικογένια...ξεφτηλα.....βρηκαν τα πουλια σε δυσκολια και τα αποδεκατηζαν κρεατοσηλεκτες ...αυτοι ηθελαν καταγγελια η ευθύνη ειναι δηκια μας αν δεν κανουμε κατι σε τετοια φενονενα
Απ'όλα τα καλά έχουμε εμείςΕσείς στην Ήπειρο έχετε και την άλλη την μάστιγα τους Ιταλούς μαθαίνω
Και άμα τους εποιασαν τους έκαναν τπτ όχι τότε τι να λέει να δείχνουν ότι τους ποιανουν και μετά για σας σαν να μην έγινε τίποταΕμάς πάνω στην Άρτα πάντως είχανε πιάσει πολύ κόσμο, και είχε και γέλιο ,να φανταστείτε ανέβαινε ο θηροφυλακας προς τα πάνω και τού λέει ο λαθροθηρας'" άλλος ςςς!!!αφήστε τα τώρα παιδιά αυτά περασμένα ξεχασμένα φέτος να είμαστε καλά να δούμε τι θα κάνουμε.παντως πέρσι στην Άρτα η πρώτη φάνηκε 27 Σεπτεμβρίου.
Ορισμένοι την γλύτωσαν λόγω αποσυμφόρησης δικαστηρίων που έγινανΚαι άμα τους εποιασαν τους έκαναν τπτ όχι τότε τι να λέει να δείχνουν ότι τους ποιανουν και μετά για σας σαν να μην έγινε τίποτα
Εμ βλέπεις φίλε μου ότι και να κάνουμε εμείς θα βγούμε στο τέλος χαζοί....Ορισμένοι την γλύτωσαν λόγω αποσυμφόρησης δικαστηρίων που έγιναν
Αλλά ξέρω περίπτωση που ο δικαστής αθώωσε κάποιον επειδή μπέρδεψε λέει το ζαρκάδι με αλεπού
Το ότι το χτύπησε Αύγουστο και βράδυ ψιλά γράμματα αθώος ο κατηγορούμενος